Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason 'Jinx' Taylor, mladík naštvaný kvôli všadeprítomným malým poplatkom, pri prepadnutí banky nedopatrením zostane zavretý v bezpečnostnom trezore s Jessicou, ktorá je členkou zločineckej skupiny. Pred trezorom číha partia lupičov, ktorí sa chcú za každú cenu dostať dnu. Celá budova banky je obklúčená policajnými zložkami. Zatiaľ čo policajný náčelník vyjednáva so šéfom zločineckej bandy Simonom, Simon vyjednáva o vstupe do trezora s Jinxom. Keď sa však Jinx s Jessicou dozvedia, že celý prepad riadi človek z vonku, a že oni sú jediní, kto má prístup k centrálnemu počítaču banky, rozhodnú sa to využiť vo svoj prospech. (tibenskym)

(více)

Recenze (63)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Docela originální a zábavný krimi příběh odehrávající se de fakto na třech místech - trezor, hlavní hala v bance a před bankou. Jessica v podání Eriky Christensen s černou parukou byla jednoduše k sežrání. Až jsem skoro Jinxovi záviděl, že místo něj do trezoru nezavřeli mě :-) Pro ty, co si nevšimli Davida Carradina, tak to byl ten Nick, se kterým Jinx mluvil několikrát po telefonu. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Film, na ktorý som náhodou natrafil na stanici Film+ ma zaujal hlavne hercom N. Stahlom, ktorý si strihol J. Connora v Terminátorovi 3. Nevyzeral tu ani mladší ani starší, akoby iba prešiel z filmu do filmu aj keď je medzi nimi 4 ročný rozdiel. Komorný príbeh z uzavretého priestoru banky ma celkom zaujal. Výkon D. Carradina , ktorý si viac zahral hlasom ako telom a očami som až tak oceniť nemohol, keďže to všetko zabil dabing, ale na pozretie fajn. 60%. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Na světě je ještě horší věc, než idiot - sebevědomý idiot a přesně takový pocit jsem měl z této rádoby efektní instruktáže pro bankovní zloděje. Pokud chcete předvést něco poutavého prakticky v jedné místnosti, potřebujete chytrý příběh, fenomenální herce a nápaditou pointu. Nic z toho však nepřišlo a ta nekonečná užvaněnost a labilní kurvování mě iritovalo jen o trochu míň, než poplatek za správu a vedení úvěrového účtu. Shrnul bych to pravidlem číslo 9: „Remember, shit happens.“ ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Paradni komedie skvele jsem se bavil od zacatku do konce. Nektere hlasky jsou fakt genialni a hlavne ten konferencni hovor. V nekterych situacich jsem se vazne rehtal smichy. Tenhle film ma napad a provedeni neni nejhorsi. Jeden fakt je ze film v jedne mistnosti v podstate na nicem moc nestoji, nicmene dialogy byly vskutku vychytane. Pro me je to za 75% cemuz napomohl rychly spad a 80 minutova stopaz. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch průměrných filmů, který vás shodou určitých okolností donutí k přitlačení na pilu. U mě se dají ty okolnosti zcela lehce pojmenovat. Zajímavý námět, vtipný scénář, poutavá vizuální stránka, ale hlavně; Erika, Erika a ještě jednou Erika! Ach, proč já jen nechodím častěji do banky? Rada č.11 by mohla znít: při loupeži u sebe měj vždy nabíječku. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama