foto

Leo Fitzpatrick

  • nar. 10.8.1978 (40 let)
    Orange, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Leonardo Aurellio Randy "Leo" Fitzpatrick se narodil 10. srpna 1978 ve West Orange, New Jersey, USA. Je známý především díky rolím ve filmech THE KIDS (Telly) a ŠIKANA (The Hitman), či v seriálu JMENUJU SE EARL (Sonny).

Jako teenager jezdil na skateboardu na Manhattanu, kde ho objevil režisér Larry Clark a nabídl mu hlavní roli ve filmu THE KIDS (1995). Jeho život byl tehdy podobný roli v tomto filmu - poflakoval se po ulicích s partou skejťáků - a rozhodl se, že nechce být hercem, ale žít tak, jak žil dosud. Odjel do Anglie, kde se chtěl dál věnovat skateboardingu. V roce 1998 dostal roli ve filmu FEŤÁCI (ANOTHER DAY IN PARADISE), čímž se definitivně vrátil k filmu. Natáčení ale není jeho životní prioritou, živí se také jako DJ.

Leo má na těle 10 tetování.

Squidlian

Herecká filmografie

Filmy

2019 Billboard
2018 Hover
2016 Pee-wee's Big Holiday
The Drowning
2015 Addiction: A 60's Love Story
Goldbricks in Bloom
2014 Red Right Return
The Mend
2013 American Milkshake
Blue Caprice
Doomsdays
Mrazivá noc přichází
2012 Jack and Diane
2011 Tajemný zabiják
2009 Totally for Teens (TV film)
Une Aventure new-yorkaise (TV film)
Winter of Frozen Dreams
2008 Cesta
Zralá láska
2007 Jak vykrást banku
On the Road with Judas
2006 Strach Fay Grimové
2005 Dívka z planety Pondělí
2004 Fearless (TV film)
Jumbo Girl
2003 Justice
Spiknutí
2002 Město duchů
Životní rychlost
2001 Bubliňák
Last Ball
Lásce na stopě
Storytelling
Šikana
2000 7-Teen Sips
King of the Korner
Na doraz
1998 Feťáci
1995 Kids

TV seriály

2018 Maniac (TV seriál)
Furs by Sebastian (E04)
The Chosen One! (E01)
2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Sheltered Outcasts (S17E19)
2015 Broad City (TV seriál)
St. Marks (S02E10)
Gotham (TV seriál)
By Fire (S02E06)
Scarification (S02E05)
2013 Banshee (TV seriál)
Motorkáři (S01E05)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Mother's Day (S02E22)
2011 The Heart, She Holler (TV seriál)
2010 Zákon gangu (TV seriál)
Za velkou louží (S03E08)
Razie (S03E06)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Dead or Alive (S04E16)
2007 Vražedný souboj (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Kurz tvůrčího psaní (S03E05)
Jmenuju se vězeň, část druhá (S03E02)
Jmenuju se vězeň, část první (S03E01)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Carnivale (TV seriál)
Stará višňová alej (S02E04)
Ingram (S02E03)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Kompromis (S03E11)
U ledu (S03E07)
další epizody (6)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Fíky pro starého pána (S03E19)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Závažné případy (S02E04)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Rozsudek (S01E13)
Zápas (S01E09)
Jedno zatčení (S01E07)
další epizody (6)

Dokumentární

2003 Larry Clark, Great American Rebel
2000 CKY2K
1998 Hollywood Fame (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace