Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Letka vzdušných síl má ťažkosti s niektorými svojimi lietadlami, tak na preskúšanie vyšlú jedno lietadlo so štvorčlennou posádkou. Keď sa dostane do vzduchu, na palubnom radare sa objavia tri záhadné objekty. Po vypustení dvoch zberačov na prieskum tieto zmiznú... (matriosa)

Recenze (2)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé film netrvá 2 hodiny ale jen 1 hodinu a 15 minut., za druhé nevím co si sakra myslet pár leteckých hororů či sci-fi filmů jsem už viděl takže mě tenhle tv film moc nepřesvědčil, navíc přitaženost některých scén je na přes hubu, a celá ta náhoda proč letadlo zmizelo mi vůbec neseděla. Jediné co můžu pochválit je Ford kterej je sympatickej a hraje dobře, ale jinak nic moc. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Klasická sci-fi s tématem setkání s UFO a vládních zástěr s typickou atmosférou béčkových filmů 50. a 60. let. To platí i pro technickou stránku filmu, neboť i tento snímek patří k těm velmi nízkorozpočtovým, což znamená, že se šetřilo použitím starých záběrů. A také scénář, jehož děj je tak jednoduchý, jak jen jednoduchý může být. Pro diváky obeznámené s dobovými konspiračními filmy o setkáních s UFO a následném utajování bude tento film ze 70. let naprosto předvídatelný ve všech ohledech od první minuty do posledního pavouka. Nepřináší zkrátka vůbec nic nového. Což o to, na zaplnění televizního programu to stačí a je to navíc barevné, ale ta omšelost toho všeho má  tendenci vytvářet u diváka také jakousi nudnou omšelou pachuť. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno