Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmoví a videoamatéři se mají na co těšit. V technických rubrikách poznají novinky snímací i dokončovací techniky. Poradíme, jaké vybavení si pořídit pro který konkrétní účel. V rubrice "Ondřejova škola", se stává herec a režisér Ondřej Kepka divákovi partnerem v získávání znalostí "jak na to". Tedy jaké zásady a principy by měl "filmař" při natáčení dodržovat a na která úskalí by neměl zapomenout. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Sandai odpad!

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem Zoom zbožńoval. Ale teď je to jenom odpad. Většinu obsahu obsahu tvoří blbosti o mimozemšťanech a tzv. dokumenty, že prý tady jsou, nebo byli. Možná ano, možná ne. Ale stavět to na dávno zodpovězených věcech? . Jenom si nesmíme uvědomit, že ho někdo natáčí a o občas se mění úhly kamery.. A co se týká těch součsných dokumentů? Kdo ty "samotáře" natáčí, ozvučuje a osvětluje? ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. To je snad poprvé co jsem se dokázal 2,5 hodiny dívat na jeden vzdělávací pořad. Z každých, celkem 33 dílů si divák odnese hodně dobrých rad od odborníků, v odvětví filmu a jeho natáčení, kompozice a vše co je k natočení amatérského či profesionálnějšího filmu zapotřebí. | Průměr všech zhlédnutých (12/33) epizod: 75% (4*) | ()

Reklama

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

To má jako někomu v něčem pomoct? Nebýt krátkých filmů ze zahraničí je to čirá beznaděj, kterou si tuzemská amatérské kinematografie opravdu nezaslouží. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Zoom" - Náučnovzdelávací dokumentárny seriál pre filmárov amatérov o kreatívnej videotvorbe s praktickými ukážkami a prehľadným zhrnutím teoretických postupov. Sprievodcom, a vlastne aj tvorcom, tejto relácie je Ondřej Kepka. Je to vyštudovaný režisér a herec, takže dokáže zrozumiteľne vysvetliť veci na ktoré by neskúsený laik musel veľmi dlho prichádzať sám. Ukáže ako sa vyvarovať zbytočným chybám pri filmovaní. Pomôže začiatočnikom v tomto odbore urobiť prvé, základné kroky. ** ()

Zajímavosti (1)

  • Pořad byl od svého vzniku v roce 1999 vysílán jeden rok a po výměně vedení ČT byl zrušen. Trvalo téměř deset let, než se jeho vysílán podařilo obnovit. (Olík)

Reklama

Reklama