Reklama

Reklama

Hrůza v Connecticutu

  • USA The Haunting in Connecticut (více)
Trailer

Poté, co je rodina nucena se přestěhovat do nového bytu kvůli zdraví svého syna, začnou se v jejich novém domě dít zvláštní a nadpřirozené věci. Jak se později ukáže, nový dům stojí na místě, kde kdysi bývala márnice... (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer

Recenze (306)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Autoři používají spoustu ohraných prvků a oblbováků a navíc chtějí diváka překvapit něčím originálním. Tomuto hororu se to docela povedlo. Pointa filmu je dobrá, i když možná příliš hnaná k dokonalosti a pak už to nepůsobí tak jak by mělo. Co teda ale rozhodně nedokážu skousnout je chování postav. Když jsem v nějakém uzavřeném prostoru, tak je jasný, že si to s duchy rozdám, ale tahle rodinka mohla kdykoliv vzít roha. Já nevím jak vy, ale kdybych se já dozvěděl, že můj dům byla márnice, zabíjeli se tady lidi a navíc se pak začaly dít divné věci, tak bych prchnul co nejdál by se dalo. Ale tady tito rozchodí úplně všechno a i po x-tém vyděšení paranormálními jevy se z toho dostanou a jede se dál... 55% ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Film se mi celkem líbil,hudba byla výborná a hororové scény se taky povedly,ale to by bylo tak všechno.Děj mi připadal takový nedodělaný a vše se korunovalo tím,že klukovi(Kyle Gallner) zmizela na konci rakovina.Ještě bych chtěl dodat,že mi postava faráře(Elias Koteas) nepřišla zbytečná.Hodnocení: 55%. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Docela překvapení tahle duchařina pro mne ... V tomto subžánru moc nejedu a jde docela mimo mne, ale jednou za čas nějaký skouknu. Musímuznat, že jak ty kvalitnější, tak ty méně kvalitní jsou náměty a zápletkami dostvyčerpané a je to obsahem skoro stále dokola. Ani tento snímek se od bratříčků příliš neliší. Zpracování je ale docela dobré, pořád se zde něco děje, lekaček je spousta, často jsou jinde, než jsem čekal. Výtvarná stránka je suprová, ta tomu filmu fakt dodává šmrnc ... :-)) Některé části filmu jsou ...až trapné", některé fakt super... SPOILER: "Třeba obsah zdí a kdyžsi představím, co mám všude ve stěnách baráku je fakt nářez, brrrrr!!!!" Finále vrcholí výrazně dramaticky. Po shlédnutí jsem si i já, "freak possessed by exploitation", mohl říci: "Zase jeden kvalitní horor za mnou ... ()

Skrk 

všechny recenze uživatele

Už mě nudí ty vtipné nápisy na začátcích hororu: "NATOČENO PODLE SKUTEČNÉ UDÁLOSTI". Docela ně to pořád udivuje, co všechno se v té Americe nedělo. :o) Další z klasických hororů o strašidelných domech. Lekaček bylo celkem dost, ale většinou už tak ohrané, že spíš zíváte. (Pohled do zrdcadla a najednou...BÁF a vyletí plesnivý obličej) Jen pár lekačkám jsem se neubránil a vyjekl jsem. Jinak film je opět natočen pro nenáročného diváka a dost připomíná další typický "horor" Amityville Horror... ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Moc dobře udělaný horor. Od scénáře, přes hudbu a atmosféru, výkony herců až po skvělé triky. Samozřejmě, své mušky to má, ale ty hravě překryjou klady tohoto filmu. Některé scény jsou opravdu vcelku dosti nepříjemné a skvěle udělané. To, že film staví na reálném základu sice již dnes nikoho neohromí, ale v tomto provedení to filmu dává ten správný hororový nádech. Byl jsem překvapen a jen doporučuji. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (15)

  • Natáčelo se v Kanadě a to ve městech Winnipeg a Teulon. (Chatterer)
  • V skutočnosti v roku 1981 sa vtedy ešte len 11-ročný David Glatzel podrobil niekoľkým "rituálom" exorcizmu na základe impulzu zo strany Warrenovcov. Tí zistili, že chlapec bol posadnutý 42 rozličnými duchmi. Exorcizmu sa zúčastnil aj 19-ročný priateľ Arne Cheyenne Johnson, ktorého údajne počas exorcizmu posadol iba 11-ročný chlapec a duchovia v ňom. Ako aj jeho právnik tvrdil, práve preto na smrť dobodal miestneho štyridsiatnika. Akokoľvek dôveryhodne bol príbeh vyrozprávaný, sudca odsúdil Arneho na päť rokov za mrežami. (Raccoon.city)
  • Postava reverenda Popesca byla založena na Johnu Zaffisovi, který tento případ skutečně vyšetřoval. (Chatterer)

Reklama

Reklama