foto

Abigail Spencer

  • nar. 4.8.1981 (36 let)
    Gulf Breeze, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Abigail Leigh Spencer se narodila 4. srpna 1981 na Floridě. Má dva bratry, staršího Yancyho, mladšího Sterligna a je napůl Kubánka po mamince. Už od dětství byla vychovávána tak, aby si šla cílevědomě za svým úspěchem. V jedenácti letech vyhrála národní kolo soutěže miss talent (juniorskou kategorii samozřejmě) a zatímco v prvním ročníku na střední škole křižovala Německo a zpívala mu s kostelním sborem, ve druhém ročníku zkoušela konkurs na Brodway a v dalších ročnících už zpívala na jevišti v muzikálu Pomáda.

Právě tam si ji všimli producenti nekonečné mýdlové opery ALL MY CHILDREN a tak v roce 1999 se po úspěšně složené maturitě přestěhovala do New Yorku, aby se ve výše zmíněném seriálu začala objevovat v postavě Betty Tyree. Po devíti epizodách se rozhodla zkusit štěstí v ambicióznějších projektech. Nejprve si zahrála v několika nezávislých snímcích jako byl horor CAMPFIRE STORIES (2001) či komedie TRUTH AND DARE (2003), aby poté získávala role v jednotlivých epizodách současných populárních seriálů jako jsou KRIMINÁLKA LAS VEGAS, GILMOROVA DĚVČATA, INSTINKT ZABIJÁKA.

Úspěch přišel s rokem 2006, kdy nejprve získala hlavní roli v komedii HOOKED a především titulní roli v seriálu ANGELIN TÝM, kde ztvárnila vyšetřovatelku Angelu Henson. Bohužel natáčení seriálu bylo zrušeno v prosinci 2006 už po skončení první série. Poté se Abigail začala opět objevovat jen v dílčích epizodách populárních seriálů jako jsou SBĚRATELÉ KOSTÍ, či HOW I MET YOUR MOTHER. Nicméně je velmi pravděpodobné, že o této mladé, krásné, talentované a ambiciózní herečce ještě v budoucnu uslyšíme.

Zbyněk "PetrPan2" Lubovský

Herecká filmografie

Filmy

2018 One Heart
Wrong Number
2017 The Heyday of the Insensitive Bastards
2016 Stars
The Sweet Life
2015 A Walk in Winter
Beautiful Now
H8RZ
2014 Co by kdyby
The Forger
Žhavá láska II.
Žhavá láska III.
2013 Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie
Kilimanjaro
Mocný vládce Oz
2012 Na divoké vlně
Tohle je válka!
2011 Kovbojové a vetřelci
2010 Náměsíčný
2007 Backyards & Bullets (TV film)
Jekyll
2005 Coat of Snow, A
2003 Truth and Dare
2001 Campfire Stories
2000 The 27th Annual Daytime Emmy Awards

TV seriály

2017 Timeless (TV seriál)
The Red Scare (S01E16)
Public Enemy No. 1 (S01E15)
The Lost Generation (S01E14)
další epizody (6)
2016 Timeless (TV seriál)
The Capture of Benedict Arnold (S01E10)
Last Ride of Bonnie & Clyde (S01E09)
Space Race (S01E08)
další epizody (10)
Kravaťáci (TV seriál)
God's Green Earth (S05E13)
Blowback (S05E11)
2015 Temný případ (TV seriál)
Konečná stanice (S02E08)
Kostel v troskách (S02E06)
Jiné životy (S02E05)
další epizody (6)
Kravaťáci (TV seriál)
Co je moc, to je moc (S04E11)
2014 Kravaťáci (TV seriál)
Není cesty ven (S03E16)
Odkryté karty (S03E15)
Cvičný proces (S03E13)
další epizody (4)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Gary Blauman (S09E21)
2013 Rectify (TV seriál)
Kravaťáci (TV seriál)
Zůstaň (S03E10)
Zlá víra (S03E09)
Dohoda (S03E01)
další epizody (5)
2012 Žhavá láska (TV seriál)
2011 How to Be a Gentleman (TV seriál)
Kravaťáci (TV seriál)
Jdi po něm (S01E07)
2010 Rex Is Not Your Lawyer (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Poklad mrtvého muže (S02E10)
Private Practice (TV seriál)
Ex-Life (S02E16)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Cikánka a tulák (S03E11)
Modrá barva (S03E10)
Před úsvitem (S03E09)
další epizody (6)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Závodník v bahně (S03E10)
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Jak jsem poznal všechny ostatní (S03E05)
2006 Angelin tým (TV seriál)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

TV pořady

2016 The 42nd Annual People's Choice Awards (TV pořad)
68. Emmy Awards (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Wrong Number

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(25)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace