Reklama

Reklama

Hrůza v Connecticutu

  • USA The Haunting in Connecticut (více)
Trailer

Poté, co je rodina nucena se přestěhovat do nového bytu kvůli zdraví svého syna, začnou se v jejich novém domě dít zvláštní a nadpřirozené věci. Jak se později ukáže, nový dům stojí na místě, kde kdysi bývala márnice... (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer

Recenze (306)

Campbell 

všechny recenze uživatele

HvC je vynikajícně natočenej, skvělá řemslná práce. Ale jeho největši slabinou je Gallner, když nehraje to ubožátko který umírá a řeší tam jiné věci tak to i ujde, ale jakmile jde do vážnosti tak nezbývá než vyprsknout smíchy. Cornwell po skvělém zážitku s Ward 13 opět dokazuje že má co nabídnout, i když o originalitu tu nejde tak natočil opravdu skvěle řemeslně odvedenou práci. Jen má problém s výběrem herců, a i když Koeatese mám poměrně rád tak tady mi přišel takovej děsně připosranej. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Opäť jeden z tých príbehov, ktorý ak ma pevný základ v slovnej formulácií... "podľa skutočnej udalosti", upadá na prevedení a celkovom hodnotení. Samozrejme, česť výnimkam. Fakt hruza, pretože tu vážne nie je čo... ak by som to porovnaval s "Drag Me to Hell" tak aj 2* sú ešte veľa... Príbeh má potenciál, ale pod inou taktovkou a s iným zložením, takto 3/10 ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Přesně takto měl vypadat novej Silent Hill, ale to by nesměl být Bassett takovej přizdisráč, The Haunting in Connecticut totiž vsází především na atmosféru a ne na žádné prvoplánové berličky navozující pocit jakože strachu. Já to říkám pořád, že tyhle starý americký dřevěný baráky nejsou normální (no ale že budou mít ve zdech takové dárečky, to bych zrovna taky nečekal :). Každopádně motiv "Vyvolávání duchů a kontakt s nimi" tu je vyždímán opravdu na maximum a pokud jste naladěni jako já na duchařské horory, mohu vám skoro zaručit, že se v tomhle baráku v Connecticutu budete bát :) 3,5* ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ještě dlouho před shlédnutím filmu jsem si vyhledával nějaké údaje o těch skutečných událostech, podle kterých byl natočen. Snad proto jsem čekal, že se v rámci nějaké mrazivé atmosféry bude snímek držet trochu při zemi a bude trošku realističtější, než nakonec byl. Proto mě možná trochu zklamalo, že se z něj nakonec vyklubala na můj vkus až moc typická duchařina se vším všudy. Ono to jako špatné není, řemeslně je to docela slušně udělané, ale snad proto, že jsem se hrabal v těch informacích, mi přišlo, že tvůrci zbytečně moc tlačili na pilu, dávali tam všeho přehršel, zbytečně a v každém možném okamžiku. Originální to tedy není, dostal jsem prakticky všechno, co jsem po pár minutách očekával. špatné to ale také není. Víc než ta duchařská, mě bavila ta realistická (mezivztahová) linie, což podporovaly povedené herecké výkony jak skvělé a poměrně přirozené Virginie Madsen, tak toho mladého kluka a samozřejmě i Amandy Crew (za tu sprchovou scénu bych tvůrcům nafackoval - proč do filmu dáváte sprchovou scénu, když jí pak kvůli tomu, že z nějakého důvodu nechcete ukázat herečku tak, jak se sprchuje zcela nepřirozeně tu scénu natáčíte z blbých úhlů a vlastně ji tím zkazíte - a učiníte ji naprosto zbytečnou?). ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Neskutečné překvapení.Atmosférou nabitý horor,který má skvělý a napínavý příběh,skvělé lekačky,dobré efekty,příjemné a skvěle hrající herce.Pořád sem si řikal,jak může nějaká laciná americká duchařina vybouchat 70sát míčů a už sem to pochopil ;-) Gradace děje je úžasná,herecký koncert Kyla Gallnera téměř šokující,protože herecky válí opravdu mimořádně a Virginia Madsen je ve svých skoro padesáti nejen skvělou herečkou,ale hlavně neskutečně sexy samicí :-) Po Insidious maximální hororový zážitek,bál jsem se od první do poslední minuty,příběh i jeho pointa téměř dokonalé.Potěšil mě konec,občas jsou takové,jako byl zde potřeba.Pro mě další horor show a od Amíku další ghost surprise ;-) Duchařina je prostě moje a já se nenudil ani chvilku. 88%. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (15)

  • V skutočnosti v roku 1981 sa vtedy ešte len 11-ročný David Glatzel podrobil niekoľkým "rituálom" exorcizmu na základe impulzu zo strany Warrenovcov. Tí zistili, že chlapec bol posadnutý 42 rozličnými duchmi. Exorcizmu sa zúčastnil aj 19-ročný priateľ Arne Cheyenne Johnson, ktorého údajne počas exorcizmu posadol iba 11-ročný chlapec a duchovia v ňom. Ako aj jeho právnik tvrdil, práve preto na smrť dobodal miestneho štyridsiatnika. Akokoľvek dôveryhodne bol príbeh vyrozprávaný, sudca odsúdil Arneho na päť rokov za mrežami. (Raccoon.city)
  • Natáčelo se v Kanadě a to ve městech Winnipeg a Teulon. (Chatterer)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 63. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama