Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe je bubeníkem populární americké rockové skupiny, která hraje v Moskvě ruskému premiérovi. Když na koncert proniknou teroristé, situace se rázem vyhrotí. Všichni jsou bezradní, ale naštěstí je Joe bývalý mariňák... a ví si rady za všech okolností. Drsná akce, která nešetří nikoho, se rozjíždí na plné obrátky! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (87)

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA - Rize průměrný akční film, který je slabý jako čajíček. Bohužel akce, napětí, obsazení, příběh i scénář jsou naprosto o ničem. Na druhou stranu... 3 hvězdičky se mi zdají příliš, 2 zase málo. Ponechám tedy více, ale jenom za snahu Dolpha, který si vzal na triko jak hlavní roli, tak i scénář a režii. Už ale do filmu víckrát znovu nepůjdu. 50% ()

Testament 

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren to nevzdává a točí, bohužel, další x-tou kopii slavnějších snímků. Command Performance se tváří zezačátku jako něco mezi Smrtonosnou pastí a Přepadením v Pacifiku.To by nemuselo být na škodu, jenže... Film podkopává šíleně amatérská kamera, otřesný "herecký" výkon právě Dolpha a nevýrazný "záporák". Joe (Dolph Lundgren) hraje se svojí skupinou CMF na významné akci v Rusku, když do toho tam vlítnou teroristé, postřílejí mraky lidí a jako rukojmí mají prezidenta, jeho dcery+pár členek popové skupiny Venus. Dolph (se společníkem) samozřejmě všechny zachrání, vyvázne s pár zraněními, prostě klasika...Žádné větší překvapení se zkrátka nekoná+i přes svojí délku se zdá být film nekonečný. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Pěkná řezba, se skvělým /rockovým soundtrackem a docela často hláškujícím Lundgrenem. Akce je tu tak akorát, spíš se jedná o několika sekundové střety, jinak tu jsou tak 3-4 velké akční scény. Když Lundgren někomu rozbijí hlavu úderama, vynoří se mi úsměv na tváři. Jsou tu však 2 nevýhody. Ta první je kamera, není úplně strašná, ale občas se třese, není přehled a to je velké mínus, ale nemotala se mi palice, takže oukej. Pak další věc, že se film odehrává často ve tmě, respektive akce, což platí totéž, jak o kameře - minimální přehlednost. Ale herci super, Lundgren jednička s hvězdou, jeho parťák taky, záporáci/ hodně povedený, měl jsem chuť je sám zabít, takže svojí roli zvládají též na jedničku. Kdyby byl vyšší rozpočet, nevadilo by 120 minut s větším obsahem akčních scén + lepší kamery, jinak jsem spokojený, nenudil jsem se. 8/10 || "Zemřít je snadné, ale rock n' roll je tvrdej!" ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Akce 6/10/// +je to solidní akční masakr, Dolph Lundgren je akční jak za starých časů, docela zajímavá zápletka, atmosféra podobná jako z Přepadění v pacificu nebo Smrtonosná past 1 -přesto se dějově nejedná o nic originálního, navíc bych některé momenty natočil jinak/// Zemřít je snadné patří k tomu lepšímu co nám akční hrdinové 80tých a 90tých let nabízí. Osobně se těším na každý jejich film a když je tak kvalitní a zajímavý jako tento, mám radost dvojnásobnou. Konkrétně Lundgren se poslední dobou snaží vrátit do první ligy a docela se mu to daří./// Celkem 68%/// ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak jako ve všechny ikony akčních filmů,i Dolph natočil tenhle film ve východní Evropě.Navíc se tady snažil oživit náčrt akčního hrdiny ve stísněnejch prostorách proti hordě zabijáků.Oproti jinejm jeho filmům je tenhle až na vyjímky docela koukatelnej.Jinak je Dolph hodně těžkopádnej,a v prvních dvaceti minutách filmu,kdy bylo ještě před koncertem,a on ze sebe ždímal jakoby rockovou hvězdu,bylo krásně vidět,jak děsnej (ne)herec to je.Ale jinak sem to přežil bez úhony,takže v poho.50%. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • S nápadem na tento film přišel sám Dolph Lundgren, když byl v Rusku a Madonna hrála na koncertě pro prezidenta Putina a jeho dcery, Dolph si představoval, jak by to vypadalo, kdyby se toho koncertu ujali teroristé. (Leopard105)
  • Starší dceru ruského prezidenta Annu ve filmu ztvárnila Ida Lundgren, dcera Dolpha Lundgrena. (korbitch22)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno