Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe je bubeníkem populární americké rockové skupiny, která hraje v Moskvě ruskému premiérovi. Když na koncert proniknou teroristé, situace se rázem vyhrotí. Všichni jsou bezradní, ale naštěstí je Joe bývalý mariňák... a ví si rady za všech okolností. Drsná akce, která nešetří nikoho, se rozjíždí na plné obrátky! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (87)

Satan 

všechny recenze uživatele

Tomuhle se říká autorský film! Lundgrenovi bohužel narozdíl od Slye chybí jedna podstatná věc: prachy. Herecký ansámbl tu je masem na porážku, efekty jsou protažený Photoshopem a celý film má odér brakové Smrtonosné pasti. Lundgren jako herec jednoho výrazu ani ty hlášky nesolí pořádně, i když občasné kopnutí do hudebního průmyslu je hodně fajn. Dvě hvězdičky za to, že palička prošla hlavou a krk kytary břichem. Po dlouhé době film, u kterého jsem se od srdce bavil ve všech možných směrech. I těch negativních. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Plány komunistických teroristů zhatí hrdina kapitalistické vlasti na slovo vzatý - Dolph Lundgren. Když soudruzi teroristé přeruší krvavým aktem moskevský koncert populární americké zpěvačky na který dorazil i ruský prezident se svými dvěma dcerami, je z toho rázem poprask. O bezpečí pěvecké hvězdy a rodiny ruského prezidenta se dokáže postarat jediný muž, který si nenasral do kalhot a je shodou okolností bubeníkem v předkapele zpěvačky a o jeho minulosti se příliš neví. A hlavně za vším hledejte (dávnou) pomstu. I za tímto teroristickým činem. Tak tohle byl bizár snímek. Co scéna, to nějaký nepochopitelný nebo absurdní moment. Film z kategorie C až D tím doslova přetékal až vznikl neodbytný dojem, že to byl úmysl to takto pojmout a myslím, že mu to zachránilo prdel. Měl jsem tu čest poprvé se obeznámit s režií pana Lundgrena, ač jsem se tomu setkání dlouhou dobu vřele vyhýbal. Mám neomylný pocit, že v tomhle filmu téměř neexistovala. Slovo "téměř" je na místě, protože ačkoliv film je to příšerně debilní od začátku až do konce, tak se mně ho nějakým způsobem zželelo, zvláště, když se v mnoha scénách krví a brutalitou nešetří a dokonce se objeví hláška "pozor na vlasy", a to ve scéně, kdy terorista uchopí našeho hrdinu za čupřinu nad čelem a ten mu místo laku na vlasy poděkuje bubenickou paličkou vraženou do krku. A tak bych mohl pokračovat. Lundgren je v akci ve svém živlu a překvapivě působil dobře i za bicími. Melissa Molinaro je v roli popové princezny atraktivní, ale těžko by si za předkapelu vybrala tvrdé rockery. Ačkoliv úvodní zachycení atmosféry koncertu řadím k tomu, co se z režijního hlediska povedlo. Dalším plusem je akční tempo a jen minimum prostoru na oddech. Samozřejmě Lundgren to všechno pospojoval režijně dost ledabyle a určitě má v režii co zlepšovat. Pokud ovšem se spokojí s rukopisem pro filmy ryze slaboduchého ražení, tak je to hotový Spielberg céčkové kategorie. O dalším se nemá smysl rozepisovat. Ono je to totiž všechno při své tragické blbosti myšleno vážně a případný nadhled je jen aktem zoufalství. Pokud jste příznivci svalů Dolpha Lundgrena a filmů, které jsou připomínkou starých časů americko - ruských napjatých vztahů, tak tohle je přesně film, který hledáte. V jiném případě z toho hodně rychle vycouvejte. A možná je to nepřiznaná komedie. Mé hodnocení: 60% ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dolph je zpatky to musi bejt jasny kazdymu ja i jako jeho zarytej fanda sledoval z hruzou nektery jeho rezijni pociny ale tohle ja comeback jako prase nesnazi se to bejt zbytecne slozity za doprovodu rizny muziky vsechno odsejpa Ludgren mlati teroristy kytarama pres hlavu reze do bubnu a hlaskuje jak o zivot tohle mi zacina pripominat stary dobry casy a zatim co Seagal a Vandamme se topi v zumpe a Stallone nebo Willis v prumeru Dolphino hlasi navrat do prvni ligy pravda ja ho mozna az nekriticky zeru ale tohle byla proste pecka ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Poznám tú miestnosť. Je to skúšobňa. Určite ste tam pred koncertom nacvičovali.“ – „My nenacvičujeme. Len hráme.“ Mohol by som kritizovať blbý scenár, aj to, že akčné scény mohli byť lepšie. Alebo, že Dolph sa (opäť) neprekonal. Ale nebudem. Pretože všetci vieme, že veľký blondín natočil už aj horšie skvosty, takže Command Performance vlastne môžeme považovať za taký jeho nadštandard. Aspoň nemuseli šetriť nábojmi a dočkali sme sa aj jedného reálne vyzerajúceho výbuchu, čo pri súčasnej nízkorozpočtovej produkcii (Castle Falls) nehrozí. A bolo to o niečo lepšie než Dolphova prvá Smrtonosná pasca. 30 % ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Škodáá :/ , začátek filmu je opravdu nadějnej, Dolfík vypadá pokérovanej hustě,tim svym klasickym nehraním hrozně baví, do toho tam běhá luxusní roštěnka jako popová hvězdička a po začátečním masakru sem skoro až slintal blahem,nekompromisní řezničina,ve velkym se střílí do davu lidí,všude hektolitry krve a snad 200 mrtvejch po 20ti minutách a já se fakt těšil,až nastane chvilka ticha a Dolph si pojede vykosovací řezničinu ala starý dobrý Johny McClane v uzavřeným prostoru , s řádnou dávkou ruských komparzistů v kuklách na vybití,jenže po 30ti minutách je konec, Dolf běhá zmateně po chodbách ještě s jednim komparzistou,občas někoho zastřelej a není tam nic vidět, veškerý dialogy mi od 35tý minuty na tváři kouzlily ironický úsměv a místo drsnýho charakteru si Dolfík naspal roli úplně vyhulenýho tupce s výrazem Van Damma na kokainu, kterej plácá hrozný hovna a občas mimo záběr někoho umlátí pažbou vod pušky....ufff. Ke konci jsem měl pocit že zbytek filmu psal roztěkanej puberťák na LSD,kterej neví jestli má dřív zabrat tohle nebo tohle a scénář už ke konci vlastně dává všem ,,hercům´´ neskutečný prostor k sebeparodii. Až někdy žasnu,že ten člověk má titul z chemického inženýrství. Aspoň finální bitka byla trošku dobrá ale svižnej začátek plnej brutality zabila ke konci těžkopádnost a úplně debilní scénář. 2 a půl * 45%. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Dolph Lundgren je stejně jako ve filmu i ve skutečném životě profesionální bubeník. (slatkac)
  • Starší dceru ruského prezidenta Annu ve filmu ztvárnila Ida Lundgren, dcera Dolpha Lundgrena. (korbitch22)
  • S nápadem na tento film přišel sám Dolph Lundgren, když byl v Rusku a Madonna hrála na koncertě pro prezidenta Putina a jeho dcery, Dolph si představoval, jak by to vypadalo, kdyby se toho koncertu ujali teroristé. (Leopard105)

Reklama

Reklama