foto

Julia Campbell

  • nar. 12.3.1962 (58 let)
    Huntsville, Alabama, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Who Killed JonBenét? (TV film)
2012 Arcadia
2011 Vrah přes inzerát (TV film)
2006 Tajemná cesta za pokladem
2005 Zelená je tráva
2004 Thank Heaven
2002 Funkhousers, The (TV film)
2000 Nahoru, dolů
1999 Jeff of the Universe (TV film)
Taková malá vražda (TV film)
1998 Marabunta: Mravenci útočí (TV film)
Případ z Poodle Springs (TV film)
1997 Romy a Michele
Vrahova zpověď
1994 Mladý Indiana Jones: Hollywoodské třeštění (TV film)
Zóna soumraku (TV film)
1992 Ned Blessing: The True Story of My Life (TV film)
Witches of Eastwick, The (TV film)
1991 Skvělý život
1990 Johnny Ryan (TV film)
Životní šance
1986 Body Count
Jedenácté příkázání

TV seriály

2020 Nepohádky (TV seriál)
Lost and Found (S02E06)
New Pages (S02E05)
2019 Doktoři (TV seriál)
Saints & Sinners (S03E03)
Přesně podle předpovědi (S02E21)
Nepohádky (TV seriál)
Number One Fan (S02E04)
Writer's Block (S02E02)
2018 Doktoři (TV seriál)
Noční můry (S02E06)
2016 Recovery Road (TV seriál)
(Be)Coming Clean (E10)
Your Side of the Street (E09)
The Weaklings (E08)
2013 Strážce pořádku (TV seriál)
Outlaw (S04E08)
Truth and Consequences (S04E03)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Nešika (TV seriál)
Queen Bee-atches (S01E06)
Anatomie lži (TV seriál)
Věřte, nevěřte (S03E06)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Painless (S07E04)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nebožtík (S10E02)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Marriage (E02)
Událost (TV seriál)
I Know Who You Are (E07)
A Matter of Life and Death (E04)
I Haven't Told You Everything (E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ztráty a nálezy (S10E21)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
The Sense of Belonging (S01E05)
V těle boubelky (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Už je po všem (S04E12)
Velké sousto (S04E09)
Vražda meziměsto (S04E08)
další epizody (5)
Hrdinové (TV seriál)
Důvěra a krev (S03E15)
Velká láska (TV seriál)
Pouť (S03E06)
Dr. House (TV seriál)
Něžnější polovička (S05E16)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje abeceda (S08E05)
2008 Mentalista (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
V odborné péči (TV seriál)
Sophie - týden 8. (S01E38)
Sophie - týden 5. (S01E23)
Policejní odznak (TV seriál)
Family Meeting (S07E13)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Uložen k ledu (S01E09)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Tak už to víš (S04E01)
2006 3 libry (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Fire and Ice (S02E18)
2002 Dům v růžích (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Nové časy (S05E12)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Je mi z tebe zle (S01E04)
2000 Býk (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Zásnubní fotografie (S07E05)
1999 Oh, Grow Up (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Reasons to Believe (S03E02)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Frogger (S09E18)
1996 Chameleon (TV seriál)
Champs (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
1995 Whole New Ballgame, A (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Best Laid Plans (S02E08)
1994 Blue Skies (TV seriál)
1993 Cutters (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Virtuální vražda (S10E05)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
1989 Knight & Daye (TV seriál)
1987 Werewolf (TV seriál)
Women in Prison (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky