foto

Julia Campbell

  • nar. 12.3.1962 (56 let)
    Huntsville, Alabama, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Who Killed JonBenét? (TV film)
2012 Arcadia
2011 Vrah přes inzerát (TV film)
2006 Tajemná cesta za pokladem
2005 Zelená je tráva
2004 Thank Heaven
2002 Funkhousers, The (TV film)
2000 Nahoru, dolů
1999 Jeff of the Universe (TV film)
Taková malá vražda (TV film)
1998 Marabunta: Mravenci útočí (TV film)
Případ z Poodle Springs (TV film)
1997 Romy a Michele
Vrahova zpověď
1994 Mladý Indiana Jones: Hollywoodské třeštění (TV film)
Zóna soumraku (TV film)
1992 Ned Blessing: The True Story of My Life (TV film)
Witches of Eastwick, The (TV film)
1991 Skvělý život
1990 Johnny Ryan (TV film)
Životní šance
1987 Body Count
1986 Jedenácté příkázání

TV seriály

2018 Doktoři (TV seriál)
Nightmares (S02E06)
2016 Recovery Road (TV seriál)
(Be)Coming Clean (E10)
Your Side of the Street (E09)
The Weaklings (E08)
2013 Strážce pořádku (TV seriál)
Outlaw (S04E08)
Truth and Consequences (S04E03)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Nešika (TV seriál)
Queen Bee-atches (S01E06)
Anatomie lži (TV seriál)
Věřte, nevěřte (S03E06)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Painless (S07E04)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nebožtík (S10E02)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
Událost (TV seriál)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Už je po všem (S04E12)
Velké sousto (S04E09)
Vražda meziměsto (S04E08)
další epizody (5)
Hrdinové (TV seriál)
Důvěra a krev (S03E15)
Velká láska (TV seriál)
Pouť (S03E06)
Dr. House (TV seriál)
Něžnější polovička (S05E16)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje abeceda (S08E05)
2008 Mentalista (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
V odborné péči (TV seriál)
Sophie - týden 8. (S01E38)
Sophie - týden 5. (S01E23)
Policejní odznak (TV seriál)
Family Meeting (S07E13)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Uložen k ledu (S01E09)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Tak už to víš (S04E01)
2006 3 libry (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
2002 Dům v růžích (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Nové časy (S05E12)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Je mi z tebe zle (S01E04)
Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Býk (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Zásnubní fotografie (S07E05)
1999 Oh, Grow Up (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Frogger (S09E18)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Champs (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
1995 Whole New Ballgame, A (TV seriál)
1994 Blue Skies (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Cutters (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
1989 Knight & Daye (TV seriál)
1987 Werewolf (TV seriál)
Women in Prison (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace