Reklama

Reklama

Pomsta mravenců

(TV film)

V asijské vesnici Ban Tao se náhle objeví obrovské množství agresivních mravenců, kteří útočí na vše, co se jim postaví do cesty. Právě napadli mladou domorodku s maličkým dítětem...Entomoložka Claire Duboisová v televizi vysvětluje chování mravenců a zdá se, že jim přisuzuje jakousi inteligenci. S tím ale nesouhlasí její známý doktor Horys Lenert zvaný Len. Není se co divit, je pověřen ve spolupráci s armádou ohroženou oblast evakuovat a mravence zničit. Dělá to už léta a disponuje speciálním postřikem, který všechnu druhy mravenců spolehlivě zabíjí.První vlna hubení nebezpečného hmyzu je úspěšná a prezident velmi spokojený. Dorazí však zpráva, že se mravenci objevili znovu. Velitel armádní jednotky Cortez a jeden z jeho mužů se navíc stali svědky podivného jevu: Mravenci vytvořili jakési organizované řetězce a zaútočili na ně z větví stromů. Jeden se Billovi dostal pod ochranný oblek a uchem mu vnikl do těla. Od té doby se Bill chová velmi podivně... (TV Prima)

(více)

Recenze (66)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Mělo mě varovat, že celej look filmu byl jak z pilotního dílu Kobry 11. Ale to já ne, každou blbost musím vidět. A tak jsem přišel o hodinu a půl spánku sledováním digitálních mravenců, kteří jsou inteligentní, vytváří vlastní počítače, chtějí vlastní ostrov a vyjednávají s lidmi. No jasný, normálka. Když se ale celej mravenčí roj začne sdružovat do dlouhých, i nad vodou mávajících "rukou" včetně prstů, i zvrhlík libující si v pitomostech začne cítit nějakou čertovinu. A když pak roj mravenců vytvoří jednoho obřího mravence, nezbývá nic jiného než rezignovaný smích. A přitom mi je jasné, že filmy na stanici Prima cool začínající po půl druhý v noci nebudou nic moc. A nepoučím se. ()

Cement73 

všechny recenze uživatele

Pokus o sci-fi s mravcami, ktore ako sa ukaze spolocne stvorili daky mravci mozgo-pocitac a riadia obranu proti ludom. Rozpocet urobil svoje: okrem ubohych efektov a poslabsieho scenara sa este na konci pridal dost nepochopitelny zaver o dakej vesmirnej lodi ci co... Ani hlava ani pata. Vsetkemu nasadil korunu daky kreten v nasej distribucnej firme nazývajuc film "HIVE" takmer dokonalym prekladom "Vrazdiace mravce II" Uz len marabunta chýba... Strašné... brrrr ()

Reklama

gazogazo 

všechny recenze uživatele

Shrnu to pár slovy. Ne neshrnu nejde to.. jak hodnotit? Nevím.. ale dávám 3 za neobvyklost. Na kult to neni, ale řekněte, kdy ste naposled viděli animal-disaster movie s takhle překombenejma potvorama ?:) ok tak jen dvě, za tu atomovku ((Klasika: rasově a pohlavně ruznorodí pornoherci, pseudo-vědecký "řeči", brutálně nasraný digi mravenci a český dabing jako vždy nasazuje korunku. Na hrubý pytel... (ale je to ten film, který je zvrhle zábavný) a dál, kameraman zjistil, že nájezdy sou hrozně v mrdě, nesmyslné střídání dne a noci. Telefon zvoni i když je na vibrace, v 17:22 je tma jak v pytli (tropický ráj) továrna(jedna pila) běží i když ram nikdo není.))) Dost zmatený komentář? No a co teprv ten film, ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Když člověk nemůže usnout, tak se tenhle film hodí. Jasně je to brutální šit ve kterém není nic, co by stálo za řeč, ale ty mravenci, který se seskupovali dohromady a byli tak prudce inteligentní se mi líbili. Alespoň jsem se zasmál. A druhá hvězda za obal DVD. Oba co tu jsou se mi dost líbí. Objektivně je to příšernej odpad, ale takhle to je za krásné dvě hvězdy. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Tohle by evoluce nikdy neudělala !!" Tak si říkám, jestli by nebylo lepší mravenčení v nohou než tohle laciné mravenčí filmové zoufalství upoceného mravenečníka Manuse, které však není vlastně ani zvráceně zábavné, jak často podobná céčka bývají.. Scénář také příliš nadhledu nepobral, což bych zrovna od T.S. Cooka, který se podepsal třeba pod skript Čínského syndromu, nečekal, a tak snad zaujme skutečně jen Tom Wopat, co s luxusním tikem v oku navrhuje atomovku.. Tomu se říká dobrej plán !! ;) Mimochodem jsem si při sledování tohohle řídkého průjmu vzpomněl na stejně zrůdný český skvost s dost podobným názvem, totiž Mravenci nesou smrt, u něhož hrozí také smrt, ale divákovi, který by si lehce mohl prostě hlavu ukroutit.. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Filmovou lokací, kde se natáčelo, se stala thajská provincie Krabi. (SOLOM.)

Reklama

Reklama