Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richard, Ron, Jonathan a Tim jsou čtyři kamarádi ze studií, kteří mají zvyk se jednou za rok na několik dní sejít v pronajaté vile, pořádně si vyrazit z kopýtka a hlavně odpočinout od rok co rok prázdnějšího života, jehož mladistvým ideálům zůstali na míle daleko. Letos je jim už čtyřiačtyřicet, což v tomhle věku stačí jako důvod, proč to oslavit. Den za dnem splývá v jednom velkém drogově-alkoholovém opojení, když tu se přihodí něco, co razantně zasáhne jejich životy a změní je jednou provždy. (dopitak)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (43)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Pět kámošů po čtyřicítce se sejde každoročně na týdenní pařbu ve vile na pobřeží. Všichni jsou nějakým způsobem v krizi zřejmě středního věku. Mládí a jeho plány jsou pryč, zbyla deziluze a málo sil pokračovat. Taková věc se dá natočit mnoha způsoby a ten, který zvolil režisér je jeden z těch méně vhodných. 40% za hudbu k filmu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ohromujúce a pocitovo valcujúce. Na prvý pohľad sa môže zdať, že ide o niečo jednoduché a primitívne, kde sa dosť veľa času iba chlastá a droguje, no pozornejší divák si za tým všetkým všimne podstatne viac. Vzhľadom k pointe to ani inak vykresliť nešlo. Všetko tu má svoj zmysel a jasný význam, aj ten chlast a drogy. Lenže ten, kto neoplýva aspoň štipkou empatie a nedokáže sa vcítiť do postáv, si ani z filmu nič neodnesie. Ostatných to však vnútorne roztrhá na franforce. To je na tom to krásne. Ide predovšetkým o pocitovú záležitosť. Zábavné je, že ani k myšlienke filmu sa nedá nič konkrétnejšie napísať, človek by začal okamžite spoilovat, bez toho to nejde. Jedno však viem naisto. Tento film nie je pre žiadnych romantikov, optimistov ani pre večných snílkov s hlavou v oblakoch. Ide tu totiž o čistú esenciu depresie, pesimizmu a dezilúzie, a to v tej najčistejšej forme, ktorú takýto divák rozhodne nestrávi. Na to treba mať z tohto typu drám už niečo napozerané. A tiež je bonusom, ak to pozerá divák v podobnom veku ako boli tí štyria kamaráti vo filme. Je to škoda, pretože tento film si červené čísla rozhodne zaslúži, ide o niečo výnimočné a emotívne veľmi bohaté. ()

Reklama

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Vyjebali se mnou, jen co je pravda… "Sex, Drugs and Rock 'n' Roll", v tak depresivní premise, která staví na jedinečném pocitu, který kluci cítili před 25 lety, boží píčovina leda tak. Nefunguje to od samého počátku, pohledy do blba, schlastaná kamera, s které i já potřeboval ibalgin a nakonec ta nevšedná myšlenka. Bratrstvo neohrožených debilu, kteří za „normálních podmínek“ přehodnotili životní postoj a rozhodli se ho razantně řešit na základe paktu z mladí. Film stal za starou belu, každopádně těším se na rozebráni (snímku samozřejmě) místními pseudo***, který v tom najdou šifru mistra Leonarda. Málokterý film mne natolik najebe abych hned napsal koment. ()

Ozo 

všechny recenze uživatele

"Tak hrozně moc se bojím. Proč tohle děláme?" "Nemusíte to dělat." Nevím, jestli to je tím množstvím vypité Tullamorky, nebo tím filmem, ale cítím se, jako by mne někdo rozsekal na malý kousíčky, a pak slepil jinak, než to bylo. Totální kalba, která se změnila v totální depku. Zní to divně, ale ti chlápci si mne prostě získali, i přesto, že více než dvouhodinová stopáž mi přijde trošku přehnaná. Taky nesmim opomenout výbornej soundtrack, těch několik starých dobrých fláků, který jsem poslouchal jako punker, potěšilo. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Koukat se na čtyřicátníky, kteří mají pocit, že jim ujíždí vlak, pravda, mnohé se jim úplně nezadařilo....a tak pijou a hulí a berou drogy a vystrkujou na nás holé zadky a občas i něco řeknou. No kulisy jsou atraktivní - teráska, moře, pěknej strom...ale tohle si asi víc užijí pánové, těm to asi možná i z duše mluvit bude, někdy, pro mě skoro i mrhání času. Jeden takovej v bleděmodrým doma stačí, čtyři na plátně je až moc. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na kopcoch Big Sur a na ďalších miestach v Kalifornii. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama