Reklama

Reklama

Poslední noc v Římě

  • Česko Pokoj v Římě (více)
Trailer

Alba je krásná španělská dívka, která během posledního dne svých prázdnin v Římě potká Natašu – atraktivní ruskou turistku. Alba se dá s Natašou do řeči a protože ji žena začne přitahovat, pozve ji k sobě do hotelu. Počáteční zábrany jdou brzo stranou a ty dvě se spolu pomilují. Během následujících dvanácti hodin si Alba a Nataša vyprávějí o svém životě, ilustrují to fotkami na internetu a užívají si vzájemných tělesných rozkoší. Alba vypráví, že je její matka opustila rodinu, když byla ještě malá a nakonec skončila jako vydržovaná žena bohatého araba. Nataša se podělí o zkušenosti s hrubým otcem a sestrou kunsthistoričkou. Ale vyprávějí si ženy skutečné příběhy, nebo jedna druhou pouze krmí pohádkami v domnění, že se už nikdy v životě nespatří? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

italka63 

všechny recenze uživatele

Víte, kde můžete zažít jeden z nejhezčích východů slunce na světě? V nejkrásnějším městě na světě (na tom trvám) ,na jedné terae jednoho hotelového pokoje s krásnými obrazy, kam se uchýlily dvě ženy, které se předtím nikdy neviděly.Hmmm...a to bylo to zvláštní.Porozumění, fantazie, erotika, sex,nadšení,lži i zklamání.Skvělá hudba, ale víc jak tři hvězdy to nebude, nemůžu si pomoci:-) ()

edie sedgwic 

všechny recenze uživatele

Pokial by sme z tohto filmu zobrali tie dve alebo tri "mysticke" sceny (ta so sipom ma dostala, priznavam sa), vyslo by nam obycajne lesbicke soft porno. Reziser stavil (a v pripade muzskej casti obecenstva sa mu to asi aj podarilo) na nahe zenske tela, ktore sa cely cas promenaduju po byte, prepletaju sa, sprchuju sa, kupu atd atd. Pod tym vsetkym vsak nie je nic, len rozpacite dialogy, POdivne pribehy a akoze hlboke myslienky. Film je zbytocne dlhy, od sceny s kotrmelcami vo vani by som vsetko vystrihla, zbytocne to kazi aj tak uz dost zly dojem. ()

Reklama

Adam Bernau odpad!

všechny recenze uživatele

Můj největší divácký omyl. Není to snad vyloženě "odpad", ale nenalézám nic, za co bych mohl dát hvězdičku. V tom filmu není nic, ale prostě vůbec nic. Erotika, myšlenka, sdělení, pocit, výraz, nálada, osoba - nic. Totiž, pravděpodobně to tam je, když to tam tolik diváků vidí. A to mě děsí. Počáteční rozpačité jiskření bylo ještě sympatickým příslibem "porna s lidskou tváří", ale pak jsem celou dobu hleděl jen na přiblblou bezkrevnou propagaci lásky a porozumění mezi evropskými národy. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Ono 109ti minutový záběr na dvě nahé slečny a občasným vpádem jednoho "gaye" může působit dobře. Ovšem, tohle je film nefilm. Film, ve kterém jde o hodně a zároven tam nejde o nic. Film, ve kterém jsou herecké výkony skvělé a zároven špatné. Tady si opravdu přijdou na své jen Medemovi fanoušci. Takhle ztupělou hovadinu jsem vážně nečekal. A že nahota vytáhne film do nejvyšších pozic ? Kdeže, pouze mě přinutí přidat hvězdu navíc, za odvahu a striktnost hlavních představitelek. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Dvě ženy se sejdou v jednom hotelovém pokoji a užívají si lesbické lásky plnými doušky proložené vyprávěním si o životních radostech i starostech. Toť z děje vše. Ženy jsou to pěkné, kamera se nevyhýbá full frontal pohledům, ale do žádných podrobností nejde, což je dobře. Hodně podobné s dramatem V posteli, kde je muž a žena, tady jsou to dvě ženy, ale podstata filmy je stejná. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hotel Pompeyo, v němž se příběh odehrává, je fiktivní, stejně jako jeho satelitní obrázek v Google Earth, který byl upraven ve Photoshopu. Stejně tak neexistují ostrov Nekrasov, údajný domov Rusky Natashy (Natasha Yarovenko), či satelitní obrázek domu Alby (Elena Anaya). (PogoJoe)

Reklama

Reklama