Reklama

Reklama

Beth Harperová (Kristen Bellová) je mladá, úspěšná, newyorská realitní agentka. V lásce má ovšem smůlu. A tak se vydá do Říma, kde ve fontáně zamilovaných ukradne několik mincí... a nápadníci jsou najednou doslova na každém rohu. Ambiciózní mladá Newyorčanka (Kristen Bellová), zklamaná láskou, vyráží na výlet do Říma, kde se chystá navštívit svou čerstvě provdanou sestru. Při procházce starobylou metropolí ukradne z fontánky zamilovaných několik mincí. A najednou se začnou hrnout nejrůznější nápadníci. Magnát v oblasti uzenin (Danny Devito), pouliční kouzelník (Jon Heder), pohledný malíř (Will Arnett) a model zamilovaný sám do sebe (Dax Shepard). Setkává se také s tajemným novinářem (Josh Duhamel). Ovšem je jeho láska pravá? Nebo je to jen kouzlo magické fontánky? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

lioncel 

všechny recenze uživatele

Veronica Mars .. tady vlastně Beth .. jinak podle rodičů spíše Kristen Bell .. já mám pro tuhle kůstku slabost .. její vystoupení na sestřině svatbě, kdy má jako svědek nevěsty rozbít vázu, aby se podle počtu střepů poznalo, jak dlouho budou novomanželé šťastni je naprosto super .. i to, jak se pohybuje v jogging soupravě po Centrál parku v N.Y. ... ale samozřejmě, nejen pro to .. vždyť .. už jen ten název "When in Rome" .. sakraš, to tu nejsou kromě mě žádní notoričtí romantici .. ? … ()

vojtik 

všechny recenze uživatele

Beth Harper (Kristen Bell) je mladá, nadržená, newyorská realitní kráva. Její úspěch v práci je však na druhou stranu kompenzován neukojenou touhou vaginy. Naštěstí, když se rozhodne odjet z New Yorku do Říma za svou čerstvě odpaněnou sestrou, ožere se ve slavné fontáně neukojených a čorne několik mincí, a od té doby začne být pronásledována skupinou nedočkavých impotentů. Ha, ha ,ha... Já vím, ale tento film i přes své určité kvality, je jako stvořený aby si z něj určití 46% diváci dělali prdel. Jsem přesycen pětihvězdičkovými filmy a tento videobrak jsem sledoval jenom proto, abych ukojil svou touhu vidět Kristen Bell alespoň trochu obnaženou - opět jsem se nedočkal. Jsem možná abnormálně nadržený, ale co čekat od plakátu, na kterém vás svádí Kristen Bell? Odpovědí je - vynucená a nevyužitá mužská erekce. Už končím s tím post-pubertálním humorem :) . Platí zde to samé co u každého druhého romantického filmu - je to sladké, je to vtipné, je to zženštilé a je to pitomé. A kdybych byl něžné pohlaví jsem vášnivě uspokojen, ale jelikož mě příroda obdařila pyjem jsem příšerně zhnusen. ()

Reklama

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Kristen je mi celkem sympatická a Josh taky dokáže člověku udělat radost. Oba jsou mladí, příjemně neokoukaní a umí hrát. Řím je fajn, komici ve vedlejších rolích relativně zábavní a soundtrack se veze na přežitelném středním proudu. Jenže scénáři dojdou nápady i dech po 40 minutách a Mark moc vyprávět neumí (předchozí tvorba varuje). Ústřední dvojce má chemii i vtip a snaží se získanou šanci prodat na 100%, jenže Josh má napsané ty nejpitomnější narážecí gagy a hodně weird "bestfrienda" a Kirsten musí příliš často utíkat, místo aby hrála (rozuměj bavila diváka). Více Říma, méně Marka a lepší scénář, mohli jsme mít konečně svěží letní rom-kom, takhle je to 90 minut sKirsten a Joshem - to je málo. Potkali se v Římě, zamilovali v NY a ještě tam byla jakási kletba, ale hlavní je ta láska, že jo ;-)... 50% ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem, že film mě úplně nezklame, protože všechno v čem hraje Kristen Bell už jen díky její zásluze bude minimálně zkoukatelné, čili na 2-3*. Ale tento film mě dostal ještě víc. Nápaditý, vtipný, příjemní herci (až na tu malou sestru Joannu), "nečekaný" konec. Fakt je, že jsem se příjemně bavila a dvojice Kristen Bell a Josh Duhamel mě dostala. ()

Monisek 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem nějakou příjemnou oddechovku, kterou jsem také dostala. Jsem spokojená. U některých scén jsem se dokonce málem počůrala smíchy :-) Nu dobře, nebylo jich moc, ale za další hvězdičku stojí... Kristen to tu sluší a Josh, jo Josh nikdy nezklame, je to prostě fešák. Nápad s fontánou se mi hrozně líbí, i když uznávám, že to mohlo být mnohem více propracované a zamilovaní pronásledovači mohli být víc vtipní než otravní. Jako celek ale film působí příjemně a neotřele. 70% ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Když Beth (Kristen Bell) stojí ve fontáně lásky a povídá si se sochou, drží v ruce lahev šampaňského, když se ale otočí k soše zády, najednou je lahev položená na okraji fontány. (Mia...)
  • Keď stojí Beth (Kristen Bell) na začiatku filmu vo fontáne lásky a pozerá sa na mince, väčšina z nich je v americkej mene, hoci sa nachádza v Ríme. (misterz)
  • Vo filme je v galérii ako hlavné vystavované dielo fotografia od Petruccelliho s názvom "Hit". Fotografia bola pomenovaná podľa hlavného producenta filmu - Kirka M. Petruccelliho. (misterz)

Reklama

Reklama