Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na světě existuje jeden kluk, který hraje milostné písničky na svoji „španělky“ a rád by s tím okouzlil dívku svých snů. Nebo je to snad Krauser, zpěvák deathmetalové skupiny Detroit metal city? Ano, je to tak. Negishi má totiž rozdvojenou osobnost. „Španělka“ moc oblíbená nebyla, a tak ji vyměnil za elektrickou kytaru, masku, paruku, metalové brnění a vstupuje na scénu s nejpopulárnější kapelou ve městě. Negishimu se ale někdy stává, že jeho osobnost přejde na Krausera i v normálním životě mimo jeviště, kde to nikdo netuší. Anime pro všechny příznivce metalové hudby, komedií a pro všechny, kdo chtějí vidět deset znásilnění za sekundu... (Baťka)

(více)

Recenze (36)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Nehorázný a ukrutně úchylný náser ! Negishi je prostě magor s hodně vážnými psychickými problémy, které ventiluje skrz jeho druhé já jménem Krauser, jenž ojíždí na co narazí a plive holkám do ksichtu... ale jinak je to velmi milý chlapec. DMC mi hodně stylem připomínalo Cromartie High School, i když tam ten humor spočíval v něčem úplně jiném :) Animace a kresba je jednoduchá, ale to přidává na celkové ujetosti celého díla. Takže doporučení je nasnadě.. FUCKING RAPE THIS BITCH ! ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Prvá tretina je bláznivá, úchylná, vtipná a takmer perfektná. Po prvých troch dieloch som mal pocit, že po dlhej dobe vidím plnohodnotný anime seriál, ktorý ma naozaj baví a je pre mňa ako stvorený. V štvrtom dieli mi však prišiel humor trochu viac ošúchaný a v ďalších dieloch sa tomu akurát potvrdilo. Áno, stále to bolo šialené, vtipné a úchylné, no tie opakujúce sa vtipy ma už začali unavovať. Hudba je výborná, animácia tak akurát, postavy fajn, humor dobrý, ja som relatívne spokojný. Silné tri. Priemer: 68% ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Absolutní nářez od studia 4°C. Kdo zná hudební prostředí ve kterém se seriál pohybuje a ze kterého si dělá zdařile srandu, tak bude nadšen. I prol idi, kterým punk, black, death, metal obecně nic neříká je tu šance, že se jim to líbit bude. Ale neužijí si ty nádherné odkazy a vtípky. Tohle se dá vidět více než jednou! Je mi líto těch, kterým se seriál nelíbil. Na Yukifestu u toho lidi umírali smíchy. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodné dílo, kterému jsem se dlouhé měsíce vyhýbal. Složeno ze třinácti třináctiminutových episod (všetně OP / ED) je to anime s minimální časovou náročností. Vypovídá o náctiletém Negishim, který miluje "přiteplený" styl muziky. Bohužel však skončil u Death Metalu, kde vystupuje jako postava Krauser II, ďábel v reálném světě. Prolínání těchto dvou osobností, lehký humor a hlavně soustava náhod, na to vše se můžete těšit v DMC. Samotnému anime bych dal tak 3 hvězdičky, ale manažerka DMC a její hlášky a také poslední 13. díl mi hodnocení zvedl o jednu. Doporučuji všem. Ne jen milovníkům hudby. 75% ()

pivo 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavý nápad od ktorého som čakal hlavne obrovskú zábavu a salvu smiechu. Bohužiaľ je to len minimálne vtipné a bohužiaľ aj minimálne zaujímavé. O vedľajších postavách sa nič nedozvieme a hlavná postava na tom tiež nie je o moc lepšie. Jedine manažérka kapely bola naozaj super a jej hlášky ma neustále ničili, len škoda, že sa neobjavila častejšie. ()

Zajímavosti (3)

  • Seriál svým názvem paroduje populární skladbu od skupiny KISS – „Detroit Rock City“. (Zumongar)
  • K DMC má vyjít i konzolová hra na Nintendo DS nazvaná "Detroit Metal City DS: Death Shout". (Zumongar)
  • I přesto, že skupina Detroit Metal City je fiktivní, bylo pod jejich názvem vydáno několik singlů v Japonsku (Satsugai/Amai Koibito, Murder/Sweet Lover). (Zumongar)

Reklama

Reklama