Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Držitel Ceny Akademie Cuba Gooding, Jr. (Nejlepší herec ve vedlejší roli - Jerry Maguire, 1996) je člen pohraniční stráže v poušti Nového Mexika. Právě tady ho dostihuje jeho temná minulost, když ho tu objevuje vůdce jeho starého gangu a nutí ho přes hranice pašovat drogy. Zvolí si život, který chtěl jednou provždy nechat za sebou, nebo se pokusí za každou cenu zachránit svou rodinu? V drsném thrilleru, který posouvá hranice napětí, se ve vedlejších rolích představují Omari Hardwick (Záchranáři, Gang v útoku), Sharon Leal (This Christmas, Dreamgirls) a Evan Ross (ATL, Pride). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvé minúty som si myslel, že mám pred sebou zle obsadený tuctový akčný film. Pretože Cuba Gooding Jr. sa na úlohu drsného príslušníka pohraničnej stráže vôbec, ale vôbec nehodí. Na stvárnenie tejto postavy by bol ideálny povedzme Chuck Norris. Lenže ono to nebol len zle obsadený, ale aj desne stupidný film. Odkedy sa tam obaví ten smiešny černošký gang, tak to stráca úroveň s každou ďaľšou scénou. Neohrabané filmárske pokusy o navodenie akejsi rozťahanej atmosferičnosti sa tiež ani trocha nepodarili. * ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Cuba Gooding v dalším béčku, tentokrát ale povedeném, s dobrou atmosférou a solidníma hereckýma výkonama ve vedlejší roli!! Proč se na film koukat nebo nekoukat vám neřeknu, je to béčko a takových průmysl vyrobí ročně tuny!! Jednou větou: Mám doma Oskara, roli pořádnou však nedostanu, je to divné, něco je špatně, snad v béčkovém proudu nezůstanu!! ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Pripomenulo mi to History of Violence, samozrejme v slabšom prevedení... Pochmúrna atmosféra, pomalé tempo, nepresvedčiví herci, scénar... to všetko zanechalo stopy na Linewatch a potopilo Goodingové šance na "znovuzrodenie". Hlavná dejová línia sa zvrhne v neprospech celého snímku. Nižší priemer 4/10 ()

Tanus 

všechny recenze uživatele

Solidni filmik, Mike Dixon (Cuba Gooding Jr.) jako clen pohranicni straze na americko-mexicke, ktery chce zapomenout na svoji minulost, a jak to tak byva, minulosti se jen tak lehce zbavit neda. Pribeh mozna trosku ohrany ale jinak bez vyhrad, delka tak akorat, herci bez vyhrad, sem tam nejaka ta kliska, ale kde dneska neni. Rozhodne spokojenost, nic prevratneho o cem se bude mluvit roky to neni ale porad je to solidni film, 3 hvezdy. PS: Gratuluji distributorum k dalsimu naprosto debilnimu pocesteni nazvu filmu. Ze by stejna "krvava parta" co vymyslela, ze Chi bi (Red Cliff) bude Krvave pobrezi? ()

Mičl 

všechny recenze uživatele

Po vcelku solidní Kráčející skále se Kevin Bray rozhodl pro režii tohodle snímku. Spoluprací s Cubou Gooding Jr. na Linewatch se režisér snažil udržet, či vylepšit svůj standard. Nepovedlo se mu ani jedno a jedná se spíš o akční "drama", které zkouknete a hned vypustíte z hlavy, nic ve Vás nezanechá. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Albuquerque v Novém Mexiku. (Terva)

Reklama

Reklama