Reklama

Reklama

Film podle skutečné události. Bettyn svět se zhroutí, když je její milovaný bratr Kenny zatčen a odsouzen za vraždu na doživotí. Betty je přesvědčena o jeho nevinně a pomocí nejmodernějších kriminálních technologií se snaží prokázat bratrovu nevinnu. Neobyčejné pouto mezi sourozenci je inspirativní pro náš uspěchaný život. Úžasný výkon Hillary Swank jako Betty. Ne pro nic je dvojnásobná držitelka Oscara... (Film+)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (252)

pufina 

všechny recenze uživatele

Famózní Hilary Swank, která překonává sama sebe a Sam Rockwell byl taktéž výborný. Příběh se mi líbil, možná o to víc, že je to podle skutečné události a že skutečně tohle někdo dokázal, že přece jen existuje spravedlnost a jsou lidé, kteří za ni bojují.. A je mi vážně fuk, jak moc byl příběh předvídatelný.. Konec se bez slz dojetí neobešel.. ()

baribal 

všechny recenze uživatele

Možná se nejedná o nijak výjimečný film, chvílemi snad až trochu americky kýčovitý. ALE je to příběh podle skutečnosti o neuvěřitelné vytrvalosti a sourozenecké lásce. Jeden z nejvíce dojemných filmů ze soudních síní ve kterém neprávem odsouzenému z celého srdce fandíte... Bohužel Kenny 6 měsíců po propuštění při nehodě zemřel, což je hořká pilulka nakonec po přečetní zajímavostí. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Jasné 4 hvězdičky. Moc pěkný film o bojovné sestřičce, která za každou cenu chce dostat svého nevinného brášku na svobodu. Zážitek z filmu je o to silnější, že se tento příběh skutečně stal. Paradoxem ale je, že ve skutečnosti se bratr Kenneth pár měsíců po propuštění nešťastnou náhodou zabil (jak se praví v zajímavostech). 78% ()

Necron 

všechny recenze uživatele

Definujte nám prosím "smlouvu". Smlouva je slib, nebo vícero slibů, které právo jistým způsobem uznává jako povinnost a pokud je porušena, právo poskytne nápravu. -- ultranerealisticky hnus! iritace od prvniho nesmysl dialogu az do konce, 300x behem nesmyslu chut to vypnout. proc nekdo nuti cloveka u takovych kokotin tak trpet, omg!? ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Sam Rockwell tradičně vynikající (jako skoro ve všem), narativ nespravedlivého soudního systému a boje s ním tu působí už ale trochu vyčerpaně. Rozhodně to není špatné a na pár místech to začne být i trochu napínavé, bohužel skutečně celý ten úzus nerovného boje sociálně slabší skupiny z amerického venkova se soudní mocností zde nevyvolává skoro žádné emoce. [60%] ()

Galerie (40)

Zajímavosti (10)

  • Kenneth Waters získal odškodnění 3,4 milionů dolarů. (Meg.x)
  • Vo filme sa nespomína, dokonca ani v záverečných titulkoch, že 6 mesiacov po prepustení Kennneth spadol z múru a zomrel. (mimale)
  • Projekt byl skoro deset let ve vývoji. (houseofwax)

Reklama

Reklama