Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo něco hroznýho ... Takovou blbost jsem dlouho neviděla. Nudilo mě to už od první minuty a tak nějak jsem se to snažila přetrpět až do konce, což bylo celkem hrozný při 171 minutách. Nemám ráda trapný a přehnaně dlouhý filmy a tohle byl právě jeden z nich. Hudba hrozná a herci snad ještě horší. Šerední Indové, co tancujou a zpívaj ... to mě fakt nevzalo. A tohle že měla být komedie? Mi to vtipný nepřišlo ani trochu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tento Bollywood jsem dostal na doporučení s tím, že by mě nemusel zklamat. Tudíž jsem doufal, že se nedočkám indických happy tanečků a ejhle. Dočkal jsem se. Nicméně uznávám, že komedie to nebyla zlá. Jen to ve mně probudilo myšlenku, že i sebe lepší komedie by neměla být delší jak dvě hodiny. A už i ty dvě hodiny jsou totiž občas kolikrát za hranou. Pokud ale přeskočíte nekonečné snění spojené s tanečky a přežijete obrovské indické absurdno a krásno bez jediného odpadku nebo mraky šťastných lidiček usmívajících se jak Aštar Šeran na plakátu Vesmírných lidí, dočkáte se poměrně klasické komedie, která občas i pobaví. Další tři hodiny dlouhý Bollywood už ale asi nikdy vidět nechci. ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Vysokoškolská Mahábhárata aneb novodobý epos, ve kterém je nutno mimo kulturní šok překonat nástrahu v podobě stopáže a nesynchrovanosti titulků se zvukem i obrazem a povznést se nad mísení žánrů, kde sice vítězí komedie, ale jinak zahrnuje téměř všechny, včetně literárních, chybí jen horor a bajka... ale výměnou za trochu té tolerance lze s třemi (a více) idioty strávit vskutku příjemný večer, jen připomínám, že vlastnit barevný televizor je vyjma záběrů z domácnosti Raja nezbytností :-) ()

Bajda 

všechny recenze uživatele

Absolutně nechápu, jak se stalo, že se tenhle film dostal do IMDb TOP250. Trvá skoro tři hodiny, během kterých nenabízí absolutně nic, kromě dojemného (čti "slzy ždímajícího") příběhu o třech přátelích. Vím - někdy i to samo o sobě stačí na pět hvězdiček, ale tohle není ten případ. Hirani vrší jedno klišé na druhé a nepřináší absolutně žádnou přidanou hodnotu. V rámci současné indické kinematografie se jedná o konzervativní snímek (jak v rovině obsahu, tak stylu), který nepřichází s ničím novým....a navíc to není vtipný ani svojí béčkovostí, jako některý jiný bollywooďáky :-( ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pěkný! A indický. Hudbení intermezza se dají místy přetočit a delší stopáž mi nevadila. Líbilo se mi, jak se režisér skoro hodinu věnuje vstupu do děje, který je ale součástí děje. Mám na mysli, že film za začátku natahuje, ale je to jen ku prospěchu věci - seznámí nás s postavami, jejich charakterem, prostředím a navíc vtipně. Není to telenovela, kde vám na začátku v rychlosti představí ústřední dvojici a hned víte, jak to dopadne. A navíc tady nešlo o ústřední dvojici, to mělo svoje kouzlo. Pravda, tvůrci si museli vypůjčit 3 známé vtipy, ale i když je znáte, nepřidaj vám nijak "znásilněné". ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Rola Rancha bola ponúknutá Shahrukh Khanovi, ktorý ju však pre nedostatok filmovacích termínov odmietol. (Laslo)
  • Při natáčení opilecké scény Aamir navrhl, že by se mohli opít doopravdy, což se také stalo. Výsledkem bylo mnoho přetočených záběrů, až došla samotná filmová páska. Tým se pak pro pásku musel vydat na další "plac" v Bangalore. (glitter)
  • Film bol natočený odzadu, súčasné scény boli natočené prvé a potom scény na vysokej škole. (DEGESH)

Reklama

Reklama