Reklama

Reklama

Fontána pro Zuzanu 3

  • Slovensko Fontána pre Zuzanu III (více)

Obsahy(1)

Další osudy Zuzany, tentokrát z horké Afriky, kam se vypravila, aby pomohla příteli od nechtěné svatby. Na dva předchozí snímky nyní volně navazuje i díl třetí, odehrávající se v exotickém prostředí Viktoriiných vodopádů. Sem přijíždí Zuzana se svým kamarádem původně jako alibi, proč si nemůže vzít nevěstu, jemu určenou již od dětství. Jak už to tak ovšem bývá, vzájemné vztahy se komplikují. Z odmítané nevěsty se totiž vyklube krásná modelka a Zuzana potkává sympatického novináře. Snímek samozřejmě provází výborná muzika, na níž se podíleli Vašo Patejdl, Jožo Ráž, Ján Baláž, Laco Lučenič a Ibrahim Maiga. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Je třeba ocenit Evu Vejmělkovou, že svou životní pouť Fontánami dotáhla do konce, i když prostě musela vědět jak to dopadne...alespoň doufám, že to tak bylo, protože jinak u mě hodně klesla:) Nejsilnější stránkou filmu tak, jako obvykle, jsou doprovodné písně, po delší době už ne tak superprofláknuté... ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Asi bych měl na úvod napsat, že jsem Fontáně II jakožto dokonalému béčku dal bez váhání pět hvězdiček. Ale toto pokračování jsem nějak nedokázal pochytit. Jestli jsem to dobře pochopil, ten černošský pohodářský týpek, co minule jezdil s kamionem, tady sklopí ocas a vyrazí do Afriky za nevěstou vyjednanou smluveným sňatkem. No, a pak už se nic neděje. Jakýsi novinář tam deklamuje nějaká moudra, Zuzana s ním má z nějakého pro mě záhadného důvodu jakési techtle, kolem chodí malí černoušci i velcí černoši mudrující cosi o tradicích. A občas zazní píseň "Voda, čo ma drží nad vodou", která mě provázela mojí roční vojenskou službou. Celé je to natáčeno nějakým filtrem, který si tvůrci půjčili zřejmě z Limonádového Joea. Tak dáme aspoň jednu hvězdičku, i když nevím, proč. ()

Reklama

Unterschleif odpad!

všechny recenze uživatele

Ibiho nadabovali lebo šušle. Nadaboval ho šušlajúci Kramár... Vyzerá to akoby bol film natočený pre deti a vyzerá to, že si k nemu deti dokonca samé napísali scenár. Ináč si jeho primitívnosť a stupiditu vysvetliť nedokážem... No čo sa hereckých výkonov týka je večná škoda, že zlaté maliny nemajú kategóriu zahraničný film. S týmto by na nich Rapoš určite pozbieral čo by sa dalo... ()

Cervenak odpad!

všechny recenze uživatele

Niektorí ľudia sa desia tajomných nočných hlasov v lesoch a starých domoch s nejasnou minulosťou. Iných prenasledujú hlasy v ich mysliach, prikazujúce im zobrať do ruku ostrý nôž a začať sekať ľudské mäso... Mňa dodnes desí šušľanie Maroša Kramára, ktorý z nepochopiteľných dôvodov dabuje Ibiho Maigu v tejto neznesiteľnej (a navyše dosť drahej) megasračke s otravnou ústrednou odrhovačkou. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Treti pokracovani muzikalove komedie,kde uz druhy dil nestal za nic,tentokrat v Africe,coz je paradoxne jediny klad filmu.Herci ani moc hrat nemusi,i kdyz Eva Vejmelkova se snazi,divaci sleduji exteriery v Africe a poslouchaji vcelku prumerne songy.Ze to neni vlastne o nicem,nebo mozna na jednu bakalarskou povidku si uvedomi az na konci.Velmi slabe fontanovych 10% za Evu a za Afriku.Ctyrku beru jedine v Antarktide! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (10)

  • Hoci sa o Fontáne pre Zuzanu 3 hovorí ako o najhoršom slovenskom filme histórie, do slovenských kín si ho prišlo pozrieť 112 353 divákov. (Raccoon.city)
  • Ibrahima Maigu nadaboval Maroš Kramár, ktorý si s ním zahral v druhej časti. (MFJD)
  • Film je venovaný pamiatke Jozefa Urbana, autora titulnej skladby, ktorý tragicky zahynul. (Zdroj: skcinema.sk) (Raccoon.city)

Reklama

Reklama