Reklama

Reklama

Fontána pro Zuzanu 3

  • Slovensko Fontána pre Zuzanu III (více)

Obsahy(1)

Další osudy Zuzany, tentokrát z horké Afriky, kam se vypravila, aby pomohla příteli od nechtěné svatby. Na dva předchozí snímky nyní volně navazuje i díl třetí, odehrávající se v exotickém prostředí Viktoriiných vodopádů. Sem přijíždí Zuzana se svým kamarádem původně jako alibi, proč si nemůže vzít nevěstu, jemu určenou již od dětství. Jak už to tak ovšem bývá, vzájemné vztahy se komplikují. Z odmítané nevěsty se totiž vyklube krásná modelka a Zuzana potkává sympatického novináře. Snímek samozřejmě provází výborná muzika, na níž se podíleli Vašo Patejdl, Jožo Ráž, Ján Baláž, Laco Lučenič a Ibrahim Maiga. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že Zuzaně už by nikdo stavět fontány neměl, jelikož zatímco první fontána byla hezká a uměla i dokonalý gejzíry, druhá byla průměrná a tak nějak tekla, tak tahle fontána je kolosálně na píču, rozpadá se, nestříká a ve stojatý vodě plave několik hoven, jelikož se z ní stal takovej africkej veřejnej hajzl. Eva Vejmělková je to jediný na co se v tomhle patvaru dá dívat, nicméně když byla v tý Africe, tak tam měla radši natočit gangbang s místníma křovákama a hodnocení by bylo určitě lepší. Ve filmu se prej vyskytuje výborná muzika, což znamená, že sem si asi stáhla nějakou jinou verzi filmu, protože ty sračky, co tady zněly mi trhaly uši a skoro i prdel, jelikož sem se z toho málem posrala. Každopádně vlastně skvěle doplňovaly film, jelikož z něj sem se taky málem posrala. Každopádně sem se po dlouhý době rozhodla začít zase koukat na 300 nejhorších a hned první pokus je tak studená sprcha, že mi to zarazilo bradavky do mojich mínus dvojek, takže mě lechtaj až na plicích. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Dušan Rapoš jde točit romantickou komedii, přitom nezná hranice vkusu a nevkusu, dokonce ani neví, v jaké situaci člověk projevuje jaké emoce. Neví zkrátka zřejmě vůbec nic o tom, jak by měl dobrý film vypadat. Už i jeho první díl byl celkem bída, ale vedle tohoto snímku by si skoro zasloužil nálepku klasika. Mizerní herci, mizerná hudba, ještě, že to mělo alespoň nějaký děj. Toto je jeden z takových těch typicky špatně natočených filmů, které tady na ČSFD sklízejí nechvalné ohlasy a velmi nízká hodnocení. Právem. ()

Reklama

anli 

všechny recenze uživatele

Treti pokracovani muzikalove komedie,kde uz druhy dil nestal za nic,tentokrat v Africe,coz je paradoxne jediny klad filmu.Herci ani moc hrat nemusi,i kdyz Eva Vejmelkova se snazi,divaci sleduji exteriery v Africe a poslouchaji vcelku prumerne songy.Ze to neni vlastne o nicem,nebo mozna na jednu bakalarskou povidku si uvedomi az na konci.Velmi slabe fontanovych 10% za Evu a za Afriku.Ctyrku beru jedine v Antarktide! ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Asi bych měl na úvod napsat, že jsem Fontáně II jakožto dokonalému béčku dal bez váhání pět hvězdiček. Ale toto pokračování jsem nějak nedokázal pochytit. Jestli jsem to dobře pochopil, ten černošský pohodářský týpek, co minule jezdil s kamionem, tady sklopí ocas a vyrazí do Afriky za nevěstou vyjednanou smluveným sňatkem. No, a pak už se nic neděje. Jakýsi novinář tam deklamuje nějaká moudra, Zuzana s ním má z nějakého pro mě záhadného důvodu jakési techtle, kolem chodí malí černoušci i velcí černoši mudrující cosi o tradicích. A občas zazní píseň "Voda, čo ma drží nad vodou", která mě provázela mojí roční vojenskou službou. Celé je to natáčeno nějakým filtrem, který si tvůrci půjčili zřejmě z Limonádového Joea. Tak dáme aspoň jednu hvězdičku, i když nevím, proč. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Podle mě tahle kultovně tragická hudební trilogie zaslouží respekt - naprosto nevinná jednička... ve dvojce už Zuzana líže ve vězenských sprchách kriminálnici, je bez domova a chce se s ní strašně vyspat na kulečníkovým stole mafián Kramár, zaplete se s kamioňákem ze kterého je popstar a prodělá vraždu na vlastní oči. Tady ve trojce už je Zuzana vlastník baru pro Harleye, z Vápna je popstar a jedou jen tak na vdavky do Afriky... lepší než komiks, uznejte. Co se týče filmu samotného - docela normálka, na to jak jsem se těšil na nějakou příšernost soudě podle hodnocení tady. Romantická komedie jako taková je vyčerpaný žánr, takže si na co si stěžovat? Výprava filmu mě docela zaskočila, Slováci zamachrovali. Štval mě nesrozumitelný hlas Ibrahima Maigy, když už si nechám udělat nové zuby, naučím se s nima nejdřív mluvit (ve dvojce to bylo určitě lepší). ()

Galerie (4)

Zajímavosti (10)

  • Marilyn Ngondo, ktorá si zahrala postavu Nene, bola v čase natáčania filmu vyhľadávanou juhoafrickou modelkou pracujúcou v Londýne. (Raccoon.city)
  • Film je venovaný pamiatke Jozefa Urbana, autora titulnej skladby, ktorý tragicky zahynul. (Zdroj: skcinema.sk) (Raccoon.city)
  • Hoci sa o Fontáne pre Zuzanu 3 hovorí ako o najhoršom slovenskom filme histórie, do slovenských kín si ho prišlo pozrieť 112 353 divákov. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama