Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá dívka se probouzí v rakvi, s traumatickým poraněním hlavy a s tím spojenou ztrátou paměti. Vzápětí jí rychle dochází, že byla unesena vyšinutým sériovým vrahem, čímž pro ni začíná nová noční můra. Musí totiž přežít noc v odlehlém venkovském městečku, přičemž onen technologií vyzbrojený, maskovaný maniak, jí vytrvale půjde po krku. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (103)

iolaos 

všechny recenze uživatele

Chromovana lebka byla zapůjčena od Terminatora ze sajbrdajn systems, lejzrové zaměřovátko od Predátora z tropickych junglí, ale ty výtečné krvavé efekty jsou zcela originální a s otevřenou hubou řečeno: bombastické.. bombastické až natolik, že přetrumfnou veškerou nudu a horrorový fanatik dychtivě čeká na další a další zabíjačku.. jsem v očekávání dalšího Hallova filmu... v Laid To Rest jasně ukázal, že je to řemeslník jako prase... 8/10 ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Laid to rest jsem zkoukl hned s druhým dílem a tak můžu říct že jsem se ty 3 hodiny téměř ani minutu nenudil. Nicméně mi přijde tento díl o něco lepší. Hall je vlastník studia které se soustředí na gore a tak i přes naprosto hloupý a klišovitý příběh tu máme řadu gore scén které potěší. A s krví se tu rozhodně nešetří. JAk jsem zmiňoval příběh je celkem hloupí a nemá co nabídnout. Hlavní hrdinka je nudná a hodně obyčejná, naneštěstí ostatní postavy to aspoň trochu zachraňují. Jsou celkem sympatické a mají více charakteru než ona hlavní hrdinka. Hlavní padouch a samotní tvůrci se sebevíce snažily aby byl postaven hned vedle Jasona či Ghostface ale to nevyšlo. Sice má solidní arzenál nožů ale celkově díky naprosto nulovému vysvětlení "co" "proč" si ho člověk nemůže moc oblíbit. Pro mě nadprůměr díky tomu suchu co slashery v posledních 10 letech nabízejí. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Tak nejdřív PLUS : Skvělé vraždy, dobrá maska úchyláka...... A TEĎ MÍNUS : Tragické herecké výkony, vraha několikrát klepli, ale nikdy nedodělali - nekonečné zmrtvýchvstání bylo už trapné :-), nesympatická hlavní hrdinka - opravdu hnusný ksicht! Celé herecké obsazení bylo k poblití.... Kvalita filmu dosti amatérská. Konec - ubohý! OBSAH : "Laid to Rest " je děsivý příběh o mladé dívce, která se po traumatickém úrazu hlavy probudí v rakvi. Nepamatuje si na nic a neví kdo je. Zjišťuje, že byla unesena pomateným sériovým vrahem v izolovaném městečku. Musí přežít noc a obelstit technologicky smýšlejícího vraha, který se chystá dokončit své plány. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Bože proč? Proč? Proč jsi dal do ruky pero takovému nekopovi, který psal scénář pro tenhle snímek? Mohla to být totální pecka. Tenhle slasher měl takřka vše, co je potřeba. Perfektní zabiják s parádní zbraní, hutné a zajímavě provedené gore (bez zbytečných nechutností typu detailní vytrhávání zubů, nehtů apod.) a dle mého i sympatické herce, kteří by snad i uměli zahrát. Jenže ono není co. Scénárista jim do huby cpe neuvěřitelné bludy a nechává je pobíhat (popojíždět, pokulhávat...) dokolečka a čekat na porážku jak ta prasátka, kterak nazývá své oběti hlavní vrahoun. Pro příště jednoduché řešení - vytrhnout pisálkovi pero z ruky, bodnout mu ho do oka a pro jistotu ještě upravit jeho zevnějšek tím blýskavým porcovákem, aby už nikdy nekazil pokus o výborný slasher. *** ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Jedinym a to ještě jen na začátku fungujícím plusem bylo to zabíjení.Postupně i to nabíralo na stereotypu.Ale to už je u těhle filmů s obdobnou tématikou pravidlem,a jak neni dobrej scénář,a neni to něčim okořeněný,tak to většinou nestojí za nic.A tady stojej za hovno i herci,a tak snad jen K.Gage má jakýsi charizma,jinak nikdo.40%. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Robert Hall je zároveň majitelem studia na maskérské efekty "Almost human", které vytvořilo i krvavé efekty do tohoto filmu. Veškeré masky jsou vyrobeny ze speciálního silikonu, vyvinutého přímo pro potřeby maskérů. (Veleknez)
  • Natáčení probíhalo v lokalitě Annapolis v americkém Marylandu. (Terva)
  • Ve scéně okolo 20. minuty, kdy je zabit Johnny (Johnathon Schaech), je Cindina (Lena Headey) sestra na obličeji pocákána krví. V některých záběrech má však obličej čistý. (Terva)

Reklama

Reklama