foto

Sean Whalen

  • nar. 19.5.1964 (53 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Getting the Kinks Out
2017 Rich Boy, Rich Girl
2016 Enter the Fist and the Golden Fleecing
Villisca
2015 Caesar and Otto's Paranormal Halloween
Lotto
2014 Jersey Boys
2013 Hatchet III
Wet and Reckless
2011 The FP
Vs
2009 Halloween II
Laid to Rest
2007 Drive Thru
Poslední den prázdnin (TV film)
2006 Rande měsíce
Záhadná žena: Nemluvně (TV film)
2005 Stopař duchů
2004 Poslední výstřel
2003 Bestie (TV film)
Židovské kladivo
2002 Midsummer Night's Rave, A
2000 Dokonalá vražda, dokonalé město (TV film)
Charlieho andílci
Python (TV film)
Shark in a Bottle
1999 Nepolíbená
Ruka zabiják
Turkey. Cake.
1997 Guy Walks Into a Bar, A
Muži v černém
Nerovná partie
1996 Cable Guy
Egg Salad
To je náš hit!
Twister
1995 Bláznivá vychovatelka
Glory Daze
Soudcem z nouze
Vodní svět
1994 Tyranosaurus junior
Útěk z vězení (TV film)
1993 Doppelganger
Stepmonster
1992 Batman se vrací
Lady Against the Odds (TV film)
Pomsta šprtů 3: Nová generace (TV film)
1991 Lidé pod schody

TV seriály

2016 Street Level: Behind the Scenes Featurrette (TV seriál)
2015 Superstore (TV seriál)
2014 Constantine (TV seriál)
The Devil's Vinyl (E03)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Operation: Broken Feather (S01E15)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Smrt přichází ze záhrobí (S05E17)
2010 Ztraceni (TV seriál)
LA X II (S06E02)
LA X I (S06E01)
2009 Ztraceni (TV seriál)
Lež (S05E02)
Protože jste odešli (S05E01)
2007 Lost: Missing Pieces (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Pedofil (S04E19)
2005 Americký Drak: Jake Long (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2004 Life As We Know It (TV seriál)
Neslavná (TV seriál)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Poslední cesta (S02E17)
Hvězdná brána (TV seriál)
Evoluce 1 (S07E11)
2002 Fillmore! (TV seriál)
Less Than Perfect (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
My Wife and Kids (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Jenny (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 Pan nikdo (TV seriál)
1994 Přátelé (TV seriál)
Náplast na smutek (S01E04)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Amazing Live Sea-Monkeys, The (TV seriál)
1990 Ferris Bueller (TV seriál)
Shannon's Deal (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Hudební videoklipy

2015 Slayer - Repentless (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

1999 Turkey. Cake.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace