Reklama

Reklama

Nejlepší přátelé Luke a Malachy si konečně mohou začít užívat léto. Avšak když se do města nečekaně přestěhuje krásná Michelle, ze dvou kamarádů se stanou úhlavní nepřátelé. Michelle se nudí, a tak se baví tím, jak oba mladíci soutěží o její srdce. Díky tomu se původně prázdniny plné relaxace mění v divokou jízdu, kde alkohol teče proudem, drogy mění realitu, sex je hrou a soutěž končí smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

andio 

všechny recenze uživatele

Očekávané vyvrcholení je velmi slabé a film v něm spoléhá na moment překvapení, ale mě to teda nijak zvlášť nepřekvapilo a proto to pro mě bylo velké zklamání. Rupert Grint i Robert Sheehan jsou oba skvělý a i třeba James Nesbitt je fakt dobrej, akorát volba dívky nebyla moc šťastná, protože prostě není tak úžasná, abych věřil tomu, že se o ní všichni budou tak rvát. Drogfesty a naprostá volnost protagonistů mi hezky připomíná beat generation a tak se mi atmosféra moc líbila. Bohužel děj prostě pokulhává za zbytkem a dalo se z toho vyždímat mnohem víc. 5/10 ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem měl zase od začátku pocit spokojenosti, protože tenhle formální styl je něco, co je mi opravdu velmi blízké. Jak už tomu u takovýchto vizuálních nátěrů bývá, příběh není zrovna hanekenovský, nicméně dialogy jsou velice slušné a závěrečné rozuzlení přinejmenším uspokojivé. Za posledních pár let je to již několikátý přírůstek do kategorie teenagerských dramat, na která mají Britové prostě čuch a dokáží je točit vkusně a zároveň velmi atraktivně. Výborný soundtrack se stává již povinností a v tuto chvíli nedovedu odhadnout, jak dlouho mě filmy na podobná témata přestanou bavit :)) Prostě to má švih a šarm :)) ()

Reklama

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Osvobozené od všech předsudků. A možná proto se líbilo. Thriller tady nehledejte, je to příběh o přátelství, o problémech mladistvých a především o chlapeckém soupeření o jednu dívku. A zápletce (Plot imdb) moc nevěřte. Žádná divoká víkendová pařba plná alkoholu, drog a krádeží se nekoná. O tom tenhle film není. 3,5* ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ďalší v dlhej rade filmov o rizikách nezodpovedného bujačenia znudenej mládeže. Nie je sám o sebe zlý, len akosi nemá čo povedať nového. A pokiaľ ide o povestnú britskú poetiku v sociálnych drámach á la Billy Elliot, tak s poslednej várky melancholických fresiek uprednostním Cemetery Junction. Ale Rupert Grint zahral veľmi dobre. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší zábavu v kombinaci Magiče Grinta a Misfita Sheehana. Převrat se bohužel nekoná. Nijak nepolevuje na hereckých výkonech, které jsou od těchto dvou docla solidní. Od slečny Nixonové bych snad očekával více. Scénář ale bohužel není nijak převratný, kdy se dva kámoši perou o jednu holku, která přijela na prázdniny do města. A ten konec se seběhl hodně rychle a rozuzlení taky nebylo. Nehrát hlavní role ti dva tak dostane film max 2* ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Rupert Grint (Malachy) údajne hovoril o scéne plnej sexu zdržanlivo, no nevadilo mu to ak videl túto scénu spolu so svojimi rodičmi na DVD ukážke. (Flipper)

Reklama

Reklama