Reklama

Reklama

Nejlepší přátelé Luke a Malachy si konečně mohou začít užívat léto. Avšak když se do města nečekaně přestěhuje krásná Michelle, ze dvou kamarádů se stanou úhlavní nepřátelé. Michelle se nudí, a tak se baví tím, jak oba mladíci soutěží o její srdce. Díky tomu se původně prázdniny plné relaxace mění v divokou jízdu, kde alkohol teče proudem, drogy mění realitu, sex je hrou a soutěž končí smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Dobrý film na téma "jak si dojebat život během pěti vteřin". Dobrá hudba, kamera, docela neokoukaný vývoj událostí. Překvapil mě Rupert Grint, který ukazuje, že ze škatulky Harry Potter se dokáže v pohodě vyhrabat ven. Líbila se mi ta prosvítající sociálněkritická hořkost, inu země původu se nezapře. Na druhou stranu mě štvalo několik do očí bijících nelogičností, jako třeba nesmyslná autonehoda (Grint mohl přeci kdykoliv zastavit) nebo chybějící hudba na oné megapárty. Celkově docela příjemná teenagerovina, až na to, že toho týpka z Misfits jsem měl celou dobu chut pořádně skopat :). ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Žádná divoká jízda, o který se píše v oficiálnim textu distributora, se nekonala. Spíš mi to přišlo jako dost nudná a pomalá vycházka s chovancema nějaký psychiatrický léčebny. Zrzoun z Heryho Potrata a jeho kudrnatej kámoš se zamilujou do nějaký pipky a začnou se kvůli ní chovat jako úplný idioti. Celou dobu to smrdí nějakym velkym průserem a k tomu průseru úplně na konci taky dojde. No aspoň je film docela krátkej. 40% ()

Reklama

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Osvobozené od všech předsudků. A možná proto se líbilo. Thriller tady nehledejte, je to příběh o přátelství, o problémech mladistvých a především o chlapeckém soupeření o jednu dívku. A zápletce (Plot imdb) moc nevěřte. Žádná divoká víkendová pařba plná alkoholu, drog a krádeží se nekoná. O tom tenhle film není. 3,5* ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Od britského filmu v čele s Nathanem z Misfits a Ronem z Harryho Pottera, navíc s drogovou tématikou-bych rozhodně čekala víc. I když potenciál slušný, zpracování špatné a nudné. Navíc bych v životě nevěřila, že by se dva kluci přeli o takovou ošklivku:)) Drogy jsou tu bohužel upozaděné a více jde o to, že musí dojít k vraždě, aby si dva kamarádi uvědomili, jak dobří přátelé vlastně jsou. Cherrybomb tedy žádná bomba není.. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se před lety děsně těšila, ale ani už nevím vlastně proč. Po shlédnutí, vlastně už při sledování, jsem měla dost rozporuplné pocity, jelikož jsem nějak nechápala celý ten film :D Jediné co si pamatuji je výborná dvojice v podání Ruperta Grinta a Roberta Sheehana a skvělou hudbu. Jinak se jedná o nízkorozpočtový film, který bohužel měl špatné vedení. Jo a ještě jedna věc - ve filmu je skvělá scéna, která se mi zaryla do paměti - "milostná scéna" Ruperta Grinta, kdy jeho výraz, jak leží na posteli a spokojeně se culí, nejspíš nikdy nezapomenu :) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Rupert Grint (Malachy) údajne hovoril o scéne plnej sexu zdržanlivo, no nevadilo mu to ak videl túto scénu spolu so svojimi rodičmi na DVD ukážke. (Flipper)

Reklama

Reklama