Reklama

Reklama

Nejlepší přátelé Luke a Malachy si konečně mohou začít užívat léto. Avšak když se do města nečekaně přestěhuje krásná Michelle, ze dvou kamarádů se stanou úhlavní nepřátelé. Michelle se nudí, a tak se baví tím, jak oba mladíci soutěží o její srdce. Díky tomu se původně prázdniny plné relaxace mění v divokou jízdu, kde alkohol teče proudem, drogy mění realitu, sex je hrou a soutěž končí smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

freddy 

všechny recenze uživatele

Když se do vašeho maloměsta, kde se nic moc neděje, přistěhuje krásná mladá holka, může to s vámi udělat cokoliv. Třeba vás to i rozhádá s vaším nejlepším kamarádem a celkově budete dělat věci, které by vás do té doby ani ve snu nenapadly. Jak praví klasik, za vším hledej ženu. A v tomto filmu hlavní zápletku odstartuje právě žena, respektive mladá blonďatá slečna, která se nudí a ráda se baví. A hlavní hrdinové jí na to samozřejmě skočí a snaží se získat její přízeň za každou cenu. Film to je rozhodně zajímavý, alespoň mě zajímavý připadal. Sice zápletka byla možná trochu okatá, stejně tak jsem nechápavě kroutil hlavou, jak může dva nejlepší kamarády takhle rozházet jedna holka, že kvůli ní začnou takhle blbnout, tohle totiž ze svého života neznám a ani v pubertě mě nikdy nikdo nedokázal takhle zblbnout. Jasně, chápu, kluci zřejmě přemýšleli penisem, ale stejně by mě zajímalo, jestli tohle je vůbec reálné, ovšem pravdou je, že jako film to bylo docela koukatelné, aniž bych se nějak výrazněji nudil, navíc oceňuji originální zpracování zobrazování SMSek pro filmové diváky, a k tomu mi Rupert Grint dokázal, že dokáže utáhnout i hlavní roli a není jen tím "věčně druhým" zrzkem z Harryho Pottera. V hodnocení jsem se rozhodoval mezi třema a čtyřma hvězdama, nakonec uděluji čtyři hvězdy, protože filmů o problematickém dospívání teenagerů není nikdy dost, a tenhle film patří v tomto žánru k těm lepším. ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Rupert Grint ukázal, že zvládá hrát i něco jiného než zrzka z kouzelnického světa - asi se neztratí. Robert Sheehan na druhou stranu ukázal, že dokáže snad hrát jen opravdovou osinu v zadku, jakou ovšem je už v Misfits. Ale co říct o filmu samotném? Výmaz mozku? Možná. Rozhodně si buďte ale jistí, že nic náročného to není. A jestli si na film vzpomenete ještě někdy později? Leda až někde na plátně či obrazovce uvidíte zase Grinta nebo Sheehana. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli jsem od snímku čekal tolik, ale co jsem dostal, to mi přišlo takové alibistické. Dva mladí muži, možná ještě teenageři, se zamilují do jedné holky a jejich přátelský vztah se rozpadne. Tohle je trochu klišé a jako jedno velké klišé je to natočeno. Ani ten drsnější konec, o kterém stejně celou dobu víme, to nezachrání. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ďalší v dlhej rade filmov o rizikách nezodpovedného bujačenia znudenej mládeže. Nie je sám o sebe zlý, len akosi nemá čo povedať nového. A pokiaľ ide o povestnú britskú poetiku v sociálnych drámach á la Billy Elliot, tak s poslednej várky melancholických fresiek uprednostním Cemetery Junction. Ale Rupert Grint zahral veľmi dobre. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem mnohem větší drsnost a černotu. Dostal jsem ale jenom jakousi spleť, která se snaží být něčím podobným jako trainspotting, jen je to mnohem horší a vlastně nijak zajímavá podívaná. Spíše jsem se chvílema bil do hlavy, proč ti dva jardové dělají takové kraviny kvůli holce, kterou za 1. neznají a za 2. která neni ani zdaleka taková kunda jak tam z ní dělají. No a konec byl zbytečný a vynucený, jenom aby to nabralo na váze, což se nepovedlo. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Rupert Grint (Malachy) údajne hovoril o scéne plnej sexu zdržanlivo, no nevadilo mu to ak videl túto scénu spolu so svojimi rodičmi na DVD ukážke. (Flipper)

Reklama

Reklama