Reklama

Reklama

Moje krev

  • Kanada Summer's Blood (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Když chceš přežít, musíš do toho dát všechno!  Summer (Ashle Greene, Twilight sága) hledá svého otce. Cestou potká sympatického mladíka Toma (Peter Mooney, Kriminálka Miamai) a rozhodne se u něj přespat. Příjemný večer se ale zvrhne v boj o život. Psychicky vyšinutý Tom ji uvězní ve své "lidské zahradě". Tou je špinavý sklep a v něm další dívka Amber (Dani Kind), už na pokraji smrti. Zoufalou situaci se Summer rozhodne řešit lstí. Pomalu s Tomem navazuje vztah a čeká na příležitost utéct. Psychologický horor navazuje na klasické snímky tohoto žánru jako je Mlčení jehňátek nebo Misery nechce zemřít. Do poslední chvíle udržuje napětí a překvapující závěr vyráží dech! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kecy, zvraty, kecy, zvrat(k)y, kecy, zvraty, kecy zvrat(k)y. A celé to blúdi po tejto línii. Z tých twistov by sa dal natočiť seriál s minimálne jednou sezónou. A tu je to narvaté na necelú hodinku aj pol. A to nehovorím o malej odvahe tvorcov natočiť niečo šťavnatejšie pre davy ( sex je pod perinou, vraždy mimo kameru ). ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

On člověk pořád čeká nějaký zvrat, nějakou změnu, něco, proč stálo za to na to všechno koukat a nakonec nic. Sice je tu velmi sošná MCBP a tatík (který se naneštěstí objeví až ke konci) má fest koule, ale je to docela nezajímavá nuda. Pořád jsem čekal, čekal a čekal a ono to nepřišlo. A film, z něhož si vybavím jen dvě fešné holky a jednu ucházející kůstku, má asi někde chybu, protože ne, že bych si na fešné holky stěžoval, ale přeci jen, čekám vždy trochu více. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Být Barney Stinson, nic bych od Summer's Blood nečekal a nebyl bych teď zklamaný. Prostě Kanada... Ono to není vyloženě špatné, dokážu si představit, že kdyby to byl první únosový thriller/horor, který jsem viděl, tak by se mi líbil, ale dnes už je tento subžánr strašně vyčerpaný. A Summer's Blood rozhodně není filmem, jenž by ho nějak oživoval. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Snímek Summer´s Blood je jen další z řady filmů, které stačí vidět jen jednou, nebo vůbec a následně na něj zase velmi rychle zapomenete. Alespoň však už konečně vím, proč se tolik lidí rádo dívá na Twilight Sagu. Ashley Greene je docela půvabná herečka v lechtivějších scénkách jí to docela sekne. Jinak ovšem ani ona zde toho moc nepředvedla. Atmosféra tu vůbec nefungovala, děj slabý, herecké výkony nudné a nevýrazný hudební doprovod, to vše nevydá na víc jak 40%. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Obsazovat krásné "herečky" do hororů je dneska poměrně trend. Někdo by však měl tuto typovost zarazit. Proti její kráse nic nemám, ale její herecké nadání je asi jako můj talent pro americký fotbal. Když se to tak nějak nudně všechno rozjelo, čekal jsem, že střeva budou lítat vzduchem a bude jich plná podlaha. Na mojí smůlu jsem viděl jen jeden rozprsklý mozek a jednu lacinou erotickou scénu, ze které si pamatuju záda Ashley.Až na poměrně tíživou atmosféru, psychotického Stephena a sexy Ashley to vlastně ani nebyl film. Spíše jaká si parodie na to, kdo bude kde a co se tam bude dělat. Když horor, tak aspon trochu strachu a né pohled na znuděné tváře na pokraji spánku. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama