Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná soutěž, při které proti sobě soutěží dvě skupiny po pěti členech. Hádají správné odpovědi na otázky dopředu položené stovce náhodně vybraných lidí. (Pumiiix)

Recenze (205)

Ai.ma 

všechny recenze uživatele

Hustá televizní show pro inteligentní diváky. Složité otázky podporuje výborný nápad postavit úspěšnost na pouhém tipování, takže vítězem se může stát kdokoliv!!! Třešničkou na dortu je pak neuvěřitelně dramatické a efektivní finále! Moderátor je navíc ostřílený matador a dokáže po celý čas chytrými a pohotovými, originálními bonmoty držet diváky v dobré náladě. Co víc napsat, prostě klasika a revoluce v televizních soutěžích! ()

djsaly 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie tejto rodinnej ak sa podarí tak 5-dňovej súťaži proti 5-tím iným rodinám v hádaní najviac položených anketových odpovedí vybraných z ľudí ulice za éry zabávača a moderátora Petra Novotného na českej TV PRIMA bolo o poznanie 1/2* lepšie ako ten istý TV formát na slovenskej STV so zabávačom a moderátorom Andrejom Bičanom. Keďže dnes nemám možnosť už sledovať tento formát s novým moderátorm Petrom Lesákom a ako čítam z iných komentárov tak som aj rád. Spomienka na dobrú pohodu po dni v práci pri sledovaní televízie pred večernými správami. Moje hodnotenie je 3 a 1/2* oproti 3* ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

ač mi uprskanej novotnej většinou vadí sebevíc, pro tenhle pořad se prostě hodil... a špatně improvizující vyšamponovanej zobáček lesák mi tu fakt vůbec nesedí. jinak systém soutěže je docela zajímavej a rád jsem to zezačátku sledoval... ale co se upozorňuje každých pět minut na soutěž po telefonu, nikdy nedokoukám... suma za 40%. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Soutěž). Náhodou, myšlenka této soutěže je velice kvalitní a moderování mnou moc neoblíbeného moderátora Petra Novotného se mi líbilo daleko více než moderování v podání Petra Lesáka | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 50% (2*) | ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Takovejch odpadu??? No nevím. Pravda je, že tato soutěž u které nejsou potřebné znalosti, spíše odhad mě moc nechytla. Ale mnohokrát jsem u ní bezcílně probendil moře času při čekání na starou, než si oholí nohy a docela mě párkrát překvapila co si lidi tipnou. Dokonale prázdná hra pro lidi bez všeobecných znalostí. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama