Reklama

Reklama

V tomto pořadu nahlédneme do soukromí rodin. Princip této reality show spočívá v tom, že si dvě ženy z předem vybraných rodin vymění své místo. V první polovině pobytu se každá nová žena musí přizpůsobit nové rodině, tzn. žít podle jejich pravidel. Ale ve druhé polovině se zase musí rodina přizpůsobit pravidlám nové ženy. Pořad se zakončí tak, že se sejdou dvě rodiny někde např. v restauraci a povídají si, jak se jim žilo ve vyměněné rodině (duklak2)

(více)

Recenze (411)

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Přiznejte se, kdo se nikdy nepodíval někomu do domu oknem nebo otevřenými dveřmi? Kdo nepomlouvá své sousedy? Koho nikdy nezajímalo, čí je to nové auto, které teď tak často stává na ulici? Asi neznám nikoho, kdo by mi na všechny otázky odpověděl záporně. A přesně to Výměna manželek nabízí - pohled do domácností, který z vás nedělá drbnu :). Někdy více, někdy méně zajímavé díly, celkově průměr. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Patri to k poradum, kde se lidi stydi,ze se na nej divaji.Nadavaji,ale diva se na ne kazdy dil milion divaku.Shledl jsem nejnovejsi dil se Stropnickym.Menil se gay.I tentokrat slo o to,vytvorit co nejvetsi kontrast.Je to jeden z mala dilu,ktery neeskaluje konflikty, ale naopak dospiva k nejake obrovske harmonii.Dil,kde ze vsech sala laska vuci vsem.Stropnicky si udelal vyborny piar.Vytvari se tim efekt jakoby tenhleten porad byl necim uzitecny nebo dovry.Tyhle porady delaji z chudoby jakousi atrakci,podivanou.Lidi co v nich ucinkuji jsou stigmatizovani a zustava jim ta ostuda.100tisic honotar je z te chudoby nevymani.Stopy na detech,ktere nemohou dat informovany souhlas.Dochazi po poradu k rozchodum,nedavno i sebevrazda.Stropnicky se hajil,ze potrebuje penize na opravu zamku a priblizuje se k lidu,ze neni salonni levicak.Porad vypada,ze to bylo setkani dvou svetu,ktere na sebe nenarazili a nebyl konflikt. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Hysterická show, která je sice extrémně falešná na straně jedné, na druhé však nabízí srovnání toho, jak to někteří lidé mají nebo nemají srovnané v hlavách a v rodinách. A toto pro vnímavého diváka může být zajímavou konfrontací s jeho vlastní každodennosti. Chce to ale vidět větší vzorek, protože třeba výměny mezi rodinama, co žijí v ČR a mimo jsou fakt dobré. Zábavný je i trend z poslední doby - čistotné romky a špinavé bílé maminky. Kapitola sama pro sebe je reprezentace LGBT+ ... tam si Nova moc ráda hraje na soudce. Ale po letech už by to chtělo přejmenovat na "A jak uklízíte u vás?" ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že velká spousta negativ již byla vyřčena za mě ale ovšem musím přidat pár svých dojmů, které mě neskutečně zaráží. Když už každý ví jak to chodí a určitě se už z toho důvodu, že do toho šel někdy na tuto věc podíval tak mu muselo být jasné, že spíše když už ten vztah co má celkem upadá i bez televizního štábu a spousty lidí co se na vás pak v televizi podívají a nestačí se divit kolik sprostých slov znáte, tak se raději rozejděte nebo rozveďte,protože nějáký telvizní štáb nebo úplně cizí člověk za vás váš problém nevyřeší.Uvítala bych spíše zpětné natáčení, které poodhalí tak trochu následky spojené s komercí některých pikantních výroků apod.,protože samo o sobě je to trochu o ničem, protože každý se umí přetvařovat před ostatními. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Další z reality šou pro šmíráky, co chtějí vědět jaký to maj doma inde a když je při tom navíc nějaká bitka, tím líp ! Lid chce vidět slzy a krev , to platí už od nepaměti. Tvůrci to vědí a tak málokdy dojde k výměně manželek ze stejných sociálních vrstev, stejného vzdělání atd... Kdo by taky na to koukal že? Drama zvyšuje sledovanost, sledovanost zajímá inzerenty a tak se roztáčí spirála kde nejlepší je poslat mamku z města co má jednoho rozmazleného synátora a co je doma protože taťka všechny uživí kamsi na salaš, kde rodinka má 5 potomků a usedlost o níž se dělí dále se psem, kočkami, drůbeží, bravem a skotem... To, že to mamina ze statku zvládne ve vypulírovaném bytě 3+1 levou zadní i s pečení, bublaninou a hromadou nudy je zřejmé stejně jako to, že mamka z města se už druhý den při dojení pobíhající kozy zhroutí... A máme tady ty slzičky a uplakené telefonáty domů co zvedají sledovanost. Ale divákovi je občas předvedena ta nejkruťárnější kruťárna a to ta, když na závěr jeden z partnerů uzná bytí bez toho druhého natolik osvěžujícím, že si to bez něj dokáže představit i dál a pak se už ale balí kufry natrvalo... Celý tenhle formát je jaksi zvrhlý, nemohu si pomoci. * ()

Galerie (57)

Zajímavosti (3)

  • V prvních letech rodina, jež se projektu zúčastnila, inkasovala 20 000 Kč. V pozdějších letech byla částka navýšena na 100 000 Kč. (Olík)
  • Herec Gustav Bubník, který v tomto pořadu namlouval průvodní komentáře, se společně s bývalou manželkou Soňou Bubníkovou pořadu účastnil. Konkrétně se tak stalo ve 3. epizodě, 1. série. (PanIncognito)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama