Reklama

Reklama

V tomto pořadu nahlédneme do soukromí rodin. Princip této reality show spočívá v tom, že si dvě ženy z předem vybraných rodin vymění své místo. V první polovině pobytu se každá nová žena musí přizpůsobit nové rodině, tzn. žít podle jejich pravidel. Ale ve druhé polovině se zase musí rodina přizpůsobit pravidlám nové ženy. Pořad se zakončí tak, že se sejdou dvě rodiny někde např. v restauraci a povídají si, jak se jim žilo ve vyměněné rodině (duklak2)

(více)

Recenze (411)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejnesmrtelnějších tragédií na naší půdě, která se vysílá stále dokola a stačí mi každý týden jen ukázky na další díl a už se mi chce zvracet. Když jsem byl dítě, koncept se mi docela líbil. To se ale v té době hlavně do pořadu ještě hlásili normální rodiny a ne ty nejhrozivější odpady naší společnosti. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že velká spousta negativ již byla vyřčena za mě ale ovšem musím přidat pár svých dojmů, které mě neskutečně zaráží. Když už každý ví jak to chodí a určitě se už z toho důvodu, že do toho šel někdy na tuto věc podíval tak mu muselo být jasné, že spíše když už ten vztah co má celkem upadá i bez televizního štábu a spousty lidí co se na vás pak v televizi podívají a nestačí se divit kolik sprostých slov znáte, tak se raději rozejděte nebo rozveďte,protože nějáký telvizní štáb nebo úplně cizí člověk za vás váš problém nevyřeší.Uvítala bych spíše zpětné natáčení, které poodhalí tak trochu následky spojené s komercí některých pikantních výroků apod.,protože samo o sobě je to trochu o ničem, protože každý se umí přetvařovat před ostatními. ()

Reklama

Koryntos odpad!

všechny recenze uživatele

Jó, bejvávalo, bejvávalo dobře, ale už není, pátá řada je opravdu o ničem, aneb jak se v pátek večer unudit k smrti. Trapné a ubohé. Všechny ty nány, pardon chtěla jsem říct manželky, bych poslala do cizí země jako au pair na výměnu, když se tady po 10 dnech, nedokážou s někým dohodnout a to mluví stejným jazykem, nedokážou vstát ráno k dětem a připravit snídani a nedokážou se domluvit na blbých 10 dnech česky, no vím, že snaživší se scénáristé a sadistický režisér, dokáží udělat trotly i z čupr famílie, ale tohle je na mě moc. Tímto vyhlašuji výběrové řízení, kdo v mé práci au pair vydrží 10 dní, bez fňukání, vyhraje můj ,, luxusní " měsíční plat. K manželům ve většině případů arogantním podpantofláckým nemakačenkům se raději vyjadřovat nebudu, protože je mi jasné, že ti jsou tam jako vedlejší produkt svých drahých nad poloviček, které měly tu potřebu se před národem zviditelnit a dopadly, jak selky u Chlumce, které se neumí řádně postarat ani o sebe, natož o děti. ()

Karlas odpad!

všechny recenze uživatele

Nezničitelná stálice naší obrazovky se, jako monument důkazu dekadence, stále tyčí a obtěžuje televizní diváky. V jakém stavu je společnost bavící se touto pokleslou reality show stavící na konfliktech, rozvratu a hysterii? Člověk se zamýšlí jestli to jsou skutečné osudy několika chorobomyslných rodin, co ze sebe dělají za pár korun blbce před celým národem nebo je to dovedná hra úchylných tvůrců a jejich amatérských herců. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Tuhle věc evidentně většina zdejších hodnotí z čistě ‚morálního‘ hlediska, nespílám jim za to. Nejsem sice sociolog, ale vážně mě sem tam bavilo nahlédnout pod pokličku soukromí lidem, jejichž duševní a (asi taky?) finanční chudoba je dohnala k tomu, aby se přihlásili do této soutěže. Aneb, „za padesát litrů cokoliv“. Nejvíc se ve mně tlouklo to, jestli mám ty lidi litovat, nebo jimi opovrhovat. Každopádně jasné potvrzení všech oblíbených mýtů o „blbečcích Češích“ a asi nejlepší reality-show, která proletěla našimi televizemi, přesto jsem svým způsobem rád, že už skončila. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (3)

  • V prvních letech rodina, jež se projektu zúčastnila, inkasovala 20 000 Kč. V pozdějších letech byla částka navýšena na 100 000 Kč. (Olík)
  • Herec Gustav Bubník, který v tomto pořadu namlouval průvodní komentáře, se společně s bývalou manželkou Soňou Bubníkovou pořadu účastnil. Konkrétně se tak stalo ve 3. epizodě, 1. série. (PanIncognito)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama