Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najzaujímavejšie príbehy zo súdnych spisov si našli cestu na televíznu obrazovku. Susedské spory, dopravné nehody, rozvody, boje o deti, pracovno-právne spory, trestné činy – to všetko a ešte mnoho viac ponúkne relácia Súdna šou. Spoznajte príbeh, vypočujte si argumenty oboch strán aj rozsudok a uvidíte, či by ste rozhodli podobne.

TV JOJ pripravila inscenovanie procesov, ktoré vychádzajú zo skutočných prípadov, ktoré sa preberali v slovenských súdnych sieňach. Produkcia relácie sa rozhodla ísť odvážnou cestou – na nakrúcanie používa nehercov, prípadne ochotníkov. V úlohe sudcov, prípadne právnych zástupcov či žalobcov sa objavujú profesionáli z právnickej brandže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (187)

stOKYi 

všechny recenze uživatele

Niektoré veľmi zaujímavé skutočné prípady prenesené so súdnej siene do mojej obývačky :) Herecké výkony nič moc, ale o tie tu predsa nejde. Pre mňa je zaujímavé čo ponúka dnešný svet a možnosť vyvarovania sa rôznym situáciám. Však idiot sa učí na vlastných chybách, múdry človek na chybách druhých :) (12.11.2010) ()

Drirr odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dva díly. Bohužel necelé, protože se to nedalo vydržet. Obojí byly rozvody a v podstatě jako přes kopírák. Navíc křečovitá snaha udělat z totálně nudného případu dvou lidí, který se rozvádí, protože se hádaj, není ani směšná. Celou dobu mě mrazilo...trapností a až zpětně jsem zjistil, že v tom jsou neherci. Aneb jak kejdu, která je na kolenou, ještě víc zadupat do země. Jeden z nejhorších pořadů, co jsem v televizi viděl... ()

Reklama

Jimbopepo odpad!

všechny recenze uživatele

Niečo otrasné...divákom, ktorí si v seriáli zahrajú, sa to dá odpustiť (hoci je to často smiešne a trápne), ale "profesionálni" herci v úlohe súdnej moci sú otrasní, hrozná slovenčina, neuveriteľne amatérske vystupovanie. No a samotné spracovanie prípadov by lepšie pripravil asi aj priemerný žiak základnej školy. Jednoducho odpad. ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Súdnu sieň mám veľmi rád. Vždy po práci o 18tej zapínam TV aby som si vychutnal tento seriál alebo reláciu. Prípady sú občas nudné, občas zábavné a občas veľmi, veľmi vážne. Vždy si nájdem stranu, s ktorou sympatizujem a držím palce. Proste Súdna sieň je pre mňa jediný relax po práci, okrem športových prenosov, ktorý si pozrem v TV. ()

tatka 

všechny recenze uživatele

Rozhodne je to lepšie, ako všetky Paneláky, Ordinácie, Búrlivé vína či srdcia. Scenár nie je deravý, dej sa nenaťahuje na 3589 dielov, za 60 minút sa to skončí a dozvieme sa, kto je vrah, na scéne niet čo pokaziť. Je to jediný pôvodný produkt /netrúfam si napísať seriál/, ktorý môžem bez ujmy na psychike pozerať. Nevadí mi ani amaterizmus nehercov, hlavne, že ich nevidím denne 25 krát na obrazovke. Sudkyňa Buršáková akoby z oka vypadla sudkyni Barbare Salesch z takého istého programu na Sat 1. Len neviem, čo s tým spraví presunutie na akési WAU, čo ani neviem, na ktorom kanáli ho mám. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Jaroslav Penc, který ztvárňuje postavu soudce Alfonze Richtera, má právní vzdělání a vystudoval Právnickou fakultu univerzity Komenského v Bratislavě. V soukromí pracuje jako advokát. (FIBO)
  • FIBO Na tvorbě pořadu se podílí odborní poradci a osoby s právním vzděláním, někteří z nich ztvárňují role žalobců či obhájců. Mezi mnohými diváky převládá domnění, že se jedná o skutečné autentické záběry ze soudních procesů. (FIBO)
  • Jana Buršáková, která ztvárňuje postavu soudkyně, ve svém osobním životě pracovala jako příslušnice sboru vězeňské a justiční stráže a pravidelně absolvovala semináře v oblasti práva. (FIBO)

Reklama

Reklama