Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najzaujímavejšie príbehy zo súdnych spisov si našli cestu na televíznu obrazovku. Susedské spory, dopravné nehody, rozvody, boje o deti, pracovno-právne spory, trestné činy – to všetko a ešte mnoho viac ponúkne relácia Súdna šou. Spoznajte príbeh, vypočujte si argumenty oboch strán aj rozsudok a uvidíte, či by ste rozhodli podobne.

TV JOJ pripravila inscenovanie procesov, ktoré vychádzajú zo skutočných prípadov, ktoré sa preberali v slovenských súdnych sieňach. Produkcia relácie sa rozhodla ísť odvážnou cestou – na nakrúcanie používa nehercov, prípadne ochotníkov. V úlohe sudcov, prípadne právnych zástupcov či žalobcov sa objavujú profesionáli z právnickej brandže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (187)

esopesokeso 

všechny recenze uživatele

Toto nie je nejaký občajný film, alebo seriál.Svojím spôsobom je to suprové, niekedy sa tu objavia úplne pozoruhodné prípady...ako napríklad istý šaman, ktorého jedna baba za čosi udala...prišiel celý v červenom do súdnej siene, cesnak ovešaný okolo krku... zaujímavý bol aj jeden prípad v ktorom sa manžel-navrhovateľ chcel rozviesť so svou ženou, pretože jej kradla energiu (zistil si to po internete o takýchto úpiroch)... neskôr po rozvode sa ukázalo, že navrhovateľ celé roky odolával jeho skrytej túžbe po chlapskom objatí.. celkom by som vedel dať zaujímavý námet do sudnej siene... počul som o prípade, že jeden sa obviazal okolo hrude lanom, a nafingoval svoje vlastné obesenie vo svojom dome... jedná baba ho videla cez okno ako visí už v pánbu cestách.. tak išla v jeho dome čosi povyhrabať, čo by malo hodnotu.Chlapík sa zvesil dole, kopol ju do prdele, a baba dostala infarkt!Nakoniec mal ten chlapík z toho nejaké problémy... bolo by to zaujíémavé rozviesť to v súdnej sieni.. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Náhodou já se u toho docela dobře bavím. Hlavně mě baví pozorování lidské dekadence. Příbuzní proti příbuzným, sousedi proti sousedům a nikdo nechce ustoupit. Nejvíc mě baví sledovat kvůli jakým věcem jsou lidi schopní se navzájem tahat po soudech, jak si dokážou vzájemně škodit a jaký svinstvo je kdo schopnej na koho vytáhnout. Je to místy docela švanda a moc pěkně to vykresluje ubohou lidskou povahu, takže proč ne. Viděl jsem pár dílů a docela mě to zaujalo, tak to teď sleduju. Jinak výkony (ne) herců tomu dávají docela šmrnc a punc uvěřitelnosti, až natolik, že jsem si ze začátku myslel, že se to děje doopravdy. Prostě sranda.65% ()

Reklama

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoho pochmurného, silně depresivního večera, kdy jsem sténal nad tím, jak je můj krátký a bezvýznamný život totálně na hovno, jsem přemýšlel, jak se do doby, než přijede můj dealer s krabičákem a rohypnolem, zabavím. Volil jsem mezi úklidem mnohovrstvých zcepenělých zvratek za mojí postelí, zběsilým iracionálním vrážením hlavy do cihlové stěny mého příbytku a koukáním na jojku. Dlouho jsem takhle nelitoval své volby. Během sledování tohoto tévéprůjmu mi samovolně unikaly všechny tělní tekutiny z doposud neobjevených otvorů mého vtipně tvarovaného těla a u dveří jsem zahlédl sbalené kufry a svoji tasemnici, jak se slovy "no ty pičo, tak to je moc" vyděšeně prchá. ()

Brenda.Ch 

všechny recenze uživatele

Hodnotím vysoko. Protože je to zajímavý počin. Jedná se o inscenace skutečných soudních pojednávání, kde role soudců a obhájců (a "kolíznej opatrovníčky" - zajímavé sousloví...) hrají pořád stejní "herci" a role navrhovatelů, odpůrců, svědků a diváků hrají neherci, kteří byli vybrání v konkurzech. Právě kvůli tomu pořad vyznívá velmi civilně a realisticky, docela smekám před těmi neherci, jak se dokážou vášnivě milovat, nenávidět, kydat na sebe navzájem, plakat a vyčítat si kdeco...obsadit to herci by znamenalo úplně zrušit tu autenticitu a již by to nebyl zajímavý počin, ale jen jakýsi hraný dokument, byť určitě také koukatelný. Mně se to líbí. ()

R4D0 

všechny recenze uživatele

Dobrý projekt ktorý ma u niektorých aj dobrý výsledok.Rád si pozriem každé časti aj ked musím priznať že niektoré nemusím.Dojmy ktoré som mal na začiatku lepšie my ubral fakt že herecké výkony niesu práve najlepšie ale vzhľadom na to že herci sú amatéri tak sú na úrovni pekné a zaslúžené tri odo mňa. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Jana Buršáková, která ztvárňuje postavu soudkyně, ve svém osobním životě pracovala jako příslušnice sboru vězeňské a justiční stráže a pravidelně absolvovala semináře v oblasti práva. (FIBO)
  • Jaroslav Mendel, představitel JUDr. Ernesta Sadowského, se jako jediný z tria soudců nikdy nezabýval právem ani nikdy nepůsobil v oblasti justice nebo vězeňství. (FIBO)
  • Podľa odborníkov sa súdne pojednávania v relácii podobajú viac na americké než na slovenské. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama