Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najzaujímavejšie príbehy zo súdnych spisov si našli cestu na televíznu obrazovku. Susedské spory, dopravné nehody, rozvody, boje o deti, pracovno-právne spory, trestné činy – to všetko a ešte mnoho viac ponúkne relácia Súdna šou. Spoznajte príbeh, vypočujte si argumenty oboch strán aj rozsudok a uvidíte, či by ste rozhodli podobne.

TV JOJ pripravila inscenovanie procesov, ktoré vychádzajú zo skutočných prípadov, ktoré sa preberali v slovenských súdnych sieňach. Produkcia relácie sa rozhodla ísť odvážnou cestou – na nakrúcanie používa nehercov, prípadne ochotníkov. V úlohe sudcov, prípadne právnych zástupcov či žalobcov sa objavujú profesionáli z právnickej brandže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (187)

Vančura odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu tenhle formát a nechápu ani, že se rozlejzá pod různými názvy na vícero komerčních televizích. Je to odporná sračka, kterou osobně řadím k tomu nejpokleslejšímu v současné televizní produkci. Člověk by se sice mohl naivně těšit na dobu, až tenhle formát zase vyjde z módy a slehne se po něm zem, ale to by nesměl vědět, že po tom přijde zcela jistě něco ještě horšího. Existence podobných pořadů jen umocňuje mou averzi k televizi a nedivím se, že se jí čím díl víc lidí zbavuje - osobně mi bylo z jediné epizody SS, k níž jsem se náhodou dostal, zcela na zvracení. ()

Kolyas 

všechny recenze uživatele

Během svého krátkého pobytu na Slovensku jsem náhodou zhlédnul pouhé dva díly (doučovatelka němčiny zneužívala svého žáka + rozváděné manželství s náboženským fanatikem ("Halelujá!") ), ale pobavil jsem se opravdu velmi. Nešlo mi to vypnout, prostě jsem chtěl vědět, jak ty šílenosti dopadnou. Navíc to celé podané ve slovenštině, kterou obdivuji za její slovní vynalézavost a vtipnost - v češtině by mě to asi tak nebavilo...:-) ***** Dodatek za roky 2013 a 2014: Díly jako KOTOL (týpek si schoval u přítele přívěsný vozík i s kotlem, ten mu to pak zapřel a nakonec se zjistilo, že kotel si mezitím sám namontoval do svého baráku...) a další z poslední řady mě nepřestávají udivovat vynalézavostí zápletek (ovšem prý ze života!) i širokým rejstříkem nadávek zúčastněných, ale je to celé děsně statické a opravdu na jedno brdo, takže o jednu hvězdu své hodnocení snižuji... ()

Reklama

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Ach, ako to opísať.....mne už len stačilo, keď som počul, koľko ľudí si myslí, že tak to skutočne ide na súdoch....Zlé ako dráma, zlé ako dokument (božechráň, nech ľudia pochopia, že to nie je dokument!) a zlé ako reality show. Bod za to, že možno v niekom tie jednotlivé závery epizód odovzdajú a prebudia niečo ako ponaučenie. ()

Jimbopepo odpad!

všechny recenze uživatele

Niečo otrasné...divákom, ktorí si v seriáli zahrajú, sa to dá odpustiť (hoci je to často smiešne a trápne), ale "profesionálni" herci v úlohe súdnej moci sú otrasní, hrozná slovenčina, neuveriteľne amatérske vystupovanie. No a samotné spracovanie prípadov by lepšie pripravil asi aj priemerný žiak základnej školy. Jednoducho odpad. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem svědkem několika dílů a musím uznat, že tak trapné představení jsem už dlouho neviděl. Věřím, že na tuto žluč televizní zábavy koukají snad jen opravdu škodolibí jedinci, nebo momentálně zaostalí. Když už jsou důvody soudního sporu k pousmání, ostatní je spíš k pláči, nebo skutečné psychologické drama pro otrlé. Rozhodně nedoporučuji divákům s alespoň drobnou dávkou soudnosti a vkusu a ostatním vzkazuji: "Kdo se bojí, sere v súdnej sieni!".. Pro vychutnání opravdových lahůdek a skutečného prostředí doporučuji zajít k normálnímu soudu, kam bývá normálně vpuštěna i veřejnost a není třeba se svíjet doma v křesle s křečemi z trapnosti způsobených touto kolosální hovadinou. 10% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Doposiaľ najsledovanejšia epizóda bola vysielaná 1. septembra 2008, sledovalo ju 452 tisíc divákov. (Greenpeacak)
  • Jana Buršáková, která ztvárňuje postavu soudkyně, ve svém osobním životě pracovala jako příslušnice sboru vězeňské a justiční stráže a pravidelně absolvovala semináře v oblasti práva. (FIBO)
  • Jaroslav Penc, který ztvárňuje postavu soudce Alfonze Richtera, má právní vzdělání a vystudoval Právnickou fakultu univerzity Komenského v Bratislavě. V soukromí pracuje jako advokát. (FIBO)

Reklama

Reklama