Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý záchranář Ondřej Vetchý zaznamená při nahrávání hlasů vodních ptáků podivnou společnost na protějším břehu, jejíž zvrácený obřad tragicky vyvrcholí. Thriller ze současnosti podle scénáře Vladimíra Körnera. (oficiální text distributora)

Recenze (84)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Pardon, ale takhle by to prostě nešlo. Spousta nelogičností, nejasností a vůbec mi to celé nedávalo smysl. Zhlédl jsem to až do konce a pořád čekal, že přijde něco, kvůli čemu se na to stojí podívat . Bohužel nic takové nepřišlo. Já oceňuju, že se tvůrci filmu vydali novou, celkem nevyzkoušenou cestou (pokus o český thriller), stejně tak si myslím, že jsem docela pochopil hlavní myšlenku filmu (na mě to zapůsobilo hlavně jako reakce na nerovnost boje normálních lidí proti mocipánům, kteří mohou vše bez omezení), ale prostě se nezadařilo; hodnotím 2* (za pokus a poselství). Jo btw, moc nechápu uživatele, kteří to ani nedokoukají a už tomu hází odpad!. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Vetchý je dobrý herec a i v tomto snímku své kvality potvrdil. To ale nic nemění na tom, že je to film v podstatě o ničem. Přiznám se, že jsem poslání Lovce vodního ticha nepochopil, moc netuším, co tím chtěl autor říct. A to to z ukázek vypadalo vcelku nadějně. Ještě bych zmínil trochu křečovité dialogy a to bude asi všechno. I když na jakousi obranu je nutno dodat, že kamera je asi to nejlepší, co lze během snímku sledovat, no a pak již zmíněná hlavní role, která ale ke konci upadá do pozadí a pomalu se ztrácí. ()

Reklama

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Skvele budovana atmosfera,ktera vsak v pulce filmu zacne silne klesat a uvadat.Jako by tvurci sesli z te spravne cesty a to tak ,ze se z ni uplne odchylili na jinou stranu. Samotny zaver se uz se zacatkem neda ani srovnavat.Ondrej Vetchy neuveritelne jednickove zvladl svou roli. Petra Nesvacilova se mu snazi sekundovat,bohuzel vsak nedosahne jeho kvalit,presto dobry. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Možná, kdyby se tvůrci rozhodli, co to má být za film, bylo by po problémech. Jako thriller to může fungovat jen stěží a jako drama to také poněkud selhává. Ale klady tu rozhodně jsou: Ondřej Vetchý, kamera, hudba a vlastně i režie (aspoň co se atmosféry a technické stránky filmu týče). Ale tuhle podobu paranoidního podobenství neberu. ()

Philippa 

všechny recenze uživatele

Málokterý film dokáže ve mě vyvolat doopravdické pocity trapnosti. Spíše se zasměju , či rozohním ,ale vyvolat trapnost je opravdu umění. Cítila jsem se trapně nad hereckými výkony , nad některými situacemi , nad dialogy......jednu hvězdu dám Ondrovi za to ,že jako jediný výborně hrál ,ale i za něj se cítím trapně ,že do toho vůbec šel. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kladně, v Lanžhotě, v Jeseníkách a u nádrže ve Věstonicích. (SONY_)

Reklama

Reklama