Reklama

Reklama

Taxík

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Česko, 2008, 28 min

Účinkují:

Aleš Háma (moderátor), Monika Absolonová (moderátor), Tomáš Matonoha (moderátor), Vojtěch Kotek, Tereza Kerndlová, Pavel Zuna

Obsahy(1)

V pořadu Taxík nastoupí nic netušící lidé do zdánlivě obyčejného taxíku a najednou zjistí, že jsou v televizním pořadu! Při jízdě mají možnost odpovídat na moderátorovy otázky a vyhrávat hotové peníze. Jsou-li úspěšní, tak na závěr cesty dostanou svoji výhru. Pokud ale zodpoví špatně příliš mnoho otázek, jsou z taxíku vysazeni, a to kdekoliv! Taxík je prostě jediné taxi, které vám zaplatí! (Česká televize)

(více)

Recenze (222)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

No to mi je teda za súťažná rodinná relácia. Šofér taxíka kladie svojim klientom otázky, za ktorých správne zodpovedanie ponúka menšiu sumu peňazí. Je to snímané kamerami nainštalovanými v interiére automobila, ktorý jazdí v bežnej pražskej premávke. Aby som nezabudol, tak moderátor a vodič v jednej osobe je nemasný neslaný Aleš Háma. Oceňujem jedine ten nápad akejsi reality-kvíz show. * ()

xenopus 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch mých oblíbenějších vědomostních pořadů. Háma a Matonoha nejlepší, Absolonová příjemná, ostatní horší. Těžko si představit, že dotyční soutěžící nevědí, do čeho lezou, když auto bylo pořád stejné, nebo že se na místě nástupu vyskytují skutečně náhodou. Ještě by mě zajímalo, jak daní výhru. Ale co, jako kulisa k večeři mi to posloužilo hodněkrát a vůbec mi nevadilo na to koukat, což je u spousty soutěžních pořadů ČT vlastně výhra. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Dá se, ale rozhodně ne pravidelně a každý všední den, jak se tahle soutěž vysílá. Soutěž však stále tápe v hledání dobrého moderátora. Háma, Matonoha ani Absolonová mě nijak neuchvátili. Nejsou přímo špatní, ale dost často se tváří, že znají odpovědi na všechny otázky a to jsou tam často dost nevyzpytatelné a obtížné. Nesympatičtí moderátoři a oproti tomu šance se "vzdělat" a ještě na tom vydělat v taxíku. Jednou, maximálně dvakrát v týdnu se to podstoupit dá. 60% ()

Ratherfly 

všechny recenze uživatele

Pořad, jehož úroveň stojí a padá na tom, kdo zrovna sedí za volantem. Zatímco Aleš Háma mile překvapil a ukázal se jako na nic si nehrající sympaťák a s přehledem a pohodově utáhne tu svou půlhoďku, tak na druhé straně je Mátonoha, který je vtipný asi jako žvýkačka zamotaná ve vlastním pubickém ochlupení. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Zábavný soutěžní pořad s velmi sympatickými moderátory, taxikáři. Je mi jedno, že se jedná o variaci soutěží, kterých je v televizi dost, ale když se jedná o procvičování vědomostí, jsem na straně pořadu. Jediný, kdo mi do soutěže nesedl(a), byla Monika Absolonová, jejíž vědomosti a schopnost bavit jsou v porovnání s Alešem Hámou téměř nulové. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (24)

  • Je možné všimnout si, že peníze vyhrávají soutěžící většinou až po prvních dvou "kolech". (fiLLthe3DD)
  • Jednou při natáčení se stalo to, že televizní taxík postihla policejní kontrola. Městská policie chtěla vidět průkaz způsobilosti. (SONY_)
  • Poprvé se Taxík vysílal v Česku v roce 2008. V zahraničí už v červnu 2005. (Duoscop)

Reklama

Reklama