Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noční promítání hororu ze 70. let se promění v peklo, kdy vrah "vychází" z filmu a ke všemu s jedinou myšlenkou: "ZABÍT VŠECHNY DIVÁKY". (LIVINGDEAD)

Recenze (94)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Chceš ji? Tak to budeš muset projít skrz mě!" ...čvacht, mlask, uhhh. Propojení filmu s reálným životem není sice novou myšlenkou, stačí vzpomenout na Laternu magiku, Purpurovou růži z Káhiry či ve stejném roce vzniklou Poslední premiéru, ale ke 4* mě vedly dvě věci - 1.posledním přeživším není srdnatá děva (tohle klišé je totiž už trapné a způsobuje, že jeden dopředu ví, jak film skončí), 2.zpočátku jen nesměle naznačované gore s uhýbající kamerou se směrem ke konci proměňuje ve výživný lidský guláš. Skupina diváků pobíhá v uzamčeném kině, v patách je jim šílenec s elegantní vývrtkou a vypadá to, že nikdo nepřežije. Zajímavý je metaforický závěr. Kde vlastně všichni jsou? Možná v blbém filmu, ale možná že jejich duše propadly peklu... už jsem čekal jen na Freddyho nebo cenobity... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hledal jsem béčkovou oddychovku a taky jsem ji dostal. Největším kladem i zároveň mínusem filmu je killer. Má svůj styl a chůzi, fešnou masku, celkem zajímavou hračičku na zabíjení a poměrně vysokej bodycount. Problém mám s tím, že killer vlastně není reálný, ale jak už tu psal v komentáři Khumbac " je zhmotněný z filmového plátna ". Pochválit se dá i partička, kterou killer postupně začal vybíjet. Sympatická je i krátká stopáž. Za mě mohlo být určitě víc gore a krve. Na jedno podívání OK, ale víckrát to už asi vidět nemusím. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skupinka ľudí sa vyberie na polnočné premietanie 40 rokov starého hororu, ktorého režisér sa pri jeho natáčaní pomiatol a skončil na psychiatrii. Jedného večera sa v danej nemocnici odohrá krvavá masakra. Telo tvorcu onoho snímku však nikdy nenájdu. Po piatich rokoch je v kinách uvedená premiéra. Nikto zo zúčastnených na ňu do smrti nezabudne. Tento horor je zaujímavý hlavne vďaka originalite príbehu s prelínaním deja. Za zmienku ešte stojí vyobrazenie vrážd a záver. Inak mi vďaka podaktorým hereckým výkonom a niektorých nelogických pasáži prišiel amatérsky. Mňa osobne do deja veľmi nevtiahol, ale myslím, že svojich fanúšikov si nájde. "Pajdajúci" zabijaci ma už proste neberú. S odretými ušami tri hviezdy sa spomínané plusy. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Prekvapive hodne dobry moderni tzv. party horurek. Je to zabavna, svym zpusobem originalni, poctiva vyvrazdovacka. Exklusivni prostredi oldschool kina, dostatek krve, kdyz uz zacne nudit primarni storyline, tak se to prepne do cernobileho snimku promitaneho na platne, ktery je v podstate takova light verze Texaskeho maskaru. Pro ziskani ctyr hvezd tomu ale chybela nejaka ta typicky hororova kocicka. Zdejsi hlavni bloncka byla nic moc. 6/10 ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrý horor. Má veľmi zaujímavý príbeh, ktorý je ešte aj úplne originálny a to sa samozrejme cení, kedže originalita je pri tomto type filmu veľmi zriedkavá. Nuda tu nemá šancu, pretože ked´ nie sú likvidovaní hlavní hrdinovia, tak aspoň sledujeme vyvraždovanie na plátne. Zabijak ma moc nezaujal, síce má niekoľko zaujímavých prvkov ako napríklad svojskú chôdzu, ale jeho vzhľad a stavba tela nevyvolávajú dostatočný rešpekt. To si myslím aj o jeho zbrani, ktorá je určite originálna, ale ja by som viac ocenil niečo väčšie ako napríklad sekeru. Zabití tu je dosť, najviac ma zaujalo zabitie dvoch ľudí stojacich za sebou, ale inak úmrtia sú tu na tom tak ako vo väčšine podobných filmoch, teda dve alebo tri zaujímavé zabitia a zvyšné v norme. Som spokojný aj s hercami, ktorí predstavujú zaujímavé charaktery a aj konajú celkom logicky. A koniec je tiež celkom zaujímavý. Od tohto filmu som dostal presne to, čo som očakával, teda dobrú zábavu. Prípadnú dvojku by som si s radosťou pozrel. Objektívna kvalita filmu-65%, film sa páči mne na 73%. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Internetové noviny Huffington Post zařadili snímek mezi deset nejlepších hororů, vydaných pouze na dvd. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno