Reklama

Reklama

Rampage

všechny plakáty
Trailer

Na první pohled obyčejný třiadvacetiletý kluk Bill (Brendan Fletcher) stále žije u rodičů, pracuje jako automechanik a má kamaráda, se kterým často probírá problémy dnešní společnosti. Zde však podobnost s jeho vrstevníky končí. Jednoho dne totiž vyrazí do města vybaven těžkou výstrojí, samopaly a výbušninami a kdokoli se přiblíží na dostřel, stává se obětí jeho šíleného plánu. (Tomx112)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

okkac 

všechny recenze uživatele

Podobná potíž s hodnocením jako u Stoic. Patrně nejfilmovější Bollův film zatím, kdy zrealizoval něco, na co, a to si přiznejme, blesklo byť jen na chvíli hlavou téměř každému, ale hned to naštěstí zahnal. A tady je opravdu težké fandit někomu, kdo prostě chodí a střílí nevinné kolemjdoucí (nejvíce to vrcholí u scény v kadeřnictví). A scéna u Binga pak jen podtrhuje absurditu toho všeho. Plus za konec, kdy spravedlnosti není dosaženo, mínus za až příliš rozklepanou kameru. ()

arbitr 

všechny recenze uživatele

Moje první setkání s lůzrem současného filmu nedopadlo tak špatně. Je to sračka to jo, ale má to i svoje klady. Tak jak je to natočený to podtrhuje smutný příběh o jednom magorovi. Obsahově nutí k zamyšlení, forma ale myšlenky zahání. Jak se zdá i podle ostatních komentářů, Boll je přece jen schopen natočit i lepší filmy, než je jeho počáteční odpad. ()

Reklama

Spike23 

všechny recenze uživatele

Uwemu se prostě daří. Konečně si podle mě uvědomil, že nebude úspěšný, pokud nebude točit dementní nebo prostě něčím hodně odlišné filmy, jako například Postal, který je i v herní podobě úplně o ničem, a přesto je to zábava nebo Far Cry v jehličnatých lesích, u kterého zas v herní podobě byly hlavním lákadlem především tropické džungle. Rampage je velice odlišný film, na který by si snad kromě Bolla nikdo netroufl a ani to není zas až taková blbost (na pár detailů, které zrovna moc malé nejsou, jako například ultimátní brnění a absolutní nepřipravenost celého města... detaily). Ale blbost to rozhodně není, už jen Falling Down s Michaelem Douglasem je dost pěkná ukázka toho, co člověk dokáže, když se pořádně nasere a 86% u filmu pouze o tomhle je více než dost. Rampage není moc odlišný, akorát Uweho všichni nesnáší, takže tu moc dobré hodnocení nečekám, ale špatný film to rozhodně není. Dokonce jsme se u toho moc bavil, a že to točil Uwe, to automaticky přidává další * navíc :). ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Asi bych si nikdy nepomyslel, že film, který vyjede z továrny Uweho Bolla, ohodnotím čtyřmi hvězdičkami. Vůbec poprvé jsem neměl problém s jeho režijním rukopisem, i když dělá zase všechno po svém. Ale má to atmosféru, dobrého herce v hlavní roli, kameru (i když občas ulítne v nějakém veletoči úplně do hajzlu), i hudbu. A všechno to mě, prosím pěkně, zaujalo. Nutno poznament, že Boll si vybral dost kontroverzní téma ke zpracování a přiznávám, že mi z průběhu a celkového vyznění nebylo příliš dobře. Je to těžké hodnotit, avšak filmařsky se mu to povedlo nečekaně slušně. 75% ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Uweho tragediou je, ze si mysli, ze nataca neviemaky inteligentny a hlboky film o nasej spolocnosti. Film o nasej spolocnosti to je, dva spominane privlastky su mu vsak vzdialene ako mne paradajkovy salat. A preco je to film o nasej spolocnosti? Pretoze ta je naozaj hlupa, konzumna,upata na bezmyslienove nasilie,blablabla...a Uweho Rampage je presne taky...Ma vsak vynikajuci zvuk, je kratky a priamociary a preto mu tie dve * davam. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Příběh se odehrává ve smyšleném městě Tendervile okres Oregon v USA. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na Festivalu Phantasmagoria v Německu 14. 8. 2009. (Terva)

Reklama

Reklama