Reklama

Reklama

Politické harašení aneb S politiky stále netančíme

(pořad)

Obsahy(1)

Zuzana Bubílková a Miroslav Šimek zábavnou formou glosují politické dění bez rozdílu politických stran. Diváci mají možnost setkat se s oblíbenou tetičkou ze Slovenska, poslechnout si odpovědi na otázky pro Rádio Bubu, případně imitované rozhovory se známými politiky. Jedná se o představení, které se zabývá politickou satirou, průřezem politických stran a vrací tak z pohledu občana politikům jejich často sobecké a nelogické chování. (Pumiiix)

(více)

Recenze (97)

intheend 

všechny recenze uživatele

Když to vysílali byl jsem ještě dítě, takže jsem to pochopitelně nesledoval. Genialita dvojice Šimek a Bubílková a nekonečná debilita českých politiků funguje i po téměř dvaceti letech. Jedna hvězda dolů za zbytečný hudební vložky, jinak neuvěřitelně trefná a vtipná záležitost. Obrovská škoda, že v dnešní době se nic takovýho nevysílá, protože materiálu by bylo víc než dost. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Poněkud slabší než předchozí S politiky netančím, ale to bylo dáno nejen přechodem z České televize na Novu, ale i pomalu se horšícím zdravotním stavem největšího „esa“ Miloslava Šimka. Já měl tohoto herce a baviče strašně rád a oceňuji, že si dokázal najít smysl pro humor a politickou satyru i v době, kdy na tom byl opravdu zle. Bohužel kvalita jednotlivých dílů tím trpěla, ale to nebyl jeho problém. Bubílkové postupně narostl solidní „rypák“ a začala být spíš trapná, než abych se u toho pochcal smíchy…. Pořád ale průměrný pořad… ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Novácký dojezd původního S politiky netančím. Relativní výhodou přechodu na Novu jsou dnešní dostupné reprízy, protože Nova si vcelku brzo začala považovat vlastního archivu. Jinak byla samozřejmě kvalita pořadu proměnlivá, Bubu už nebyla tak devadesátkově sexy s přibývajícími roky a Šimek brzo ztratil svůj dřívější esprit. Ale jako historické okénko je to pořád důležité. ()

brzozin 

všechny recenze uživatele

Šimkův estrádní humor mi nikdy k srdci nepřirostl. Kdysi s Grossamnem to bylo možná vtipné. Protože to mělo jiskru, bylo to originální a byl to náznakový humor pro inteligentní lidi. Tohle není ani jedno z toho. Miliónkrát omelté klišé o tom, jak jsou politici blbí. Na tom lze možná postavit jeden zábavní večer a už v jeho konci bude bavič vytřílený na rok dopředu. Ale seriál na pokračování? Navíc Bubilková je pro mně jedna z nejnesympatičtekjších bytostí, jaké znám a pochybuju, že bych někdy v životě potkal někoho, jehož hlas mi bude více protivný. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama