Reklama

Reklama

Kotel

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show / Publicistický
Česko, 1998

Obsahy(1)

Diskusní show vysílaná na TV NOVA. Michaela Jílková si do každého dílu pozvala nějakého politika a lidé mu kladli otázky. Pořad se začal vysílat v roce 1998. V dnešní době už se nevysílá. (duklak2)

Recenze (116)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Mnohdy běžní lidé vystupující v tomto pořadu byli mentálně tak zaostalí, že to vyrovnávali jen vulgaritou a nepodloženými urážkami. Odvaha politiků, kteří sem šli musela být velká. Ať to jsou sebevětší zloději, lháři a tuneláři... ať byli sebevíc zkorumpovaní, tak zde špatností svého charakteru stáli sobě rovným. Gladiátorská aréna bez pravidel, bez úrovně a ve výsledku bez hlubšího smyslu. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Vždycky se mi líbilo, jak je Michaela Jílková bezmocná :-D Jediné co poutalo na ní trochu pozornosti byly prsa a většinou výstřední šaty :-D ... taky jsem se mohl vždycky potrhat míchy, když tam dostal mikrofon nějaký důchodce, který sotva mluvil, nebo koktal nebo mu málem vypadla zubní protéza a po vyslovení jeho názoru následoval bouřlivý potlesk a fandění :-D trochu to připomínalo fotbalový zápas. ()

Reklama

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Vyvařené sračky (z) lidu i pí Jílkové v bublající žumpě coby malý český me(r)diální ajntopfff... Větry vanou, M.J. je rozevlátá, dav se vlní na tribunách a křičí, spodina má pré... A ta mrcha ty nešťastné (a někdy i zjevně retardované) lidičky ovládá a zneužívá jejich bídu a frustrace k obrazu svému a televizní sledovanosti. Manipulace, pokrytectví, hnus! Asi bosse Železného vkus... 8-[ . . . Nejvíc mě kdysi potěšil Jan Saudek, který to té naší televizácké >revolucionářce< s exhibicionizmem sobě vlastním aspoň pro jednou zcela rozvrátil. Chudera >holčička< jedna se tenkrát málem podělala... :,--{ . . . Škoda jen, že se nenašlo více takových >statečných< , d.m.s.n. se tam naopak někteří TI nestoudní a napříč politicko-společenským spektrem profilovaní debilové chodili dokonce i rádi zviditelnit... Zkrátka - svůj k svému, že... . . . Pseudopublicist(i)ka a >tak-s-hov-no< k zblití... :-o.. - - - - - (Vídáno občas nahodile a v útržcích na novoidním (k)anále, komentář zde jako bezvýznamný mnohý - 22.2.2009) ()

G04T odpad!

všechny recenze uživatele

Tak todle je žumpa. Viděl jsem díl se Sládkem a musím říct, že takový hovada v publiku to svět neviděl. Nedávno jsem viděl rozhovor s Landou, kde se ho moderátor ptal v čem byly devadesátky jiný. On odpověděl, že například nebyly nálepky. Tenhle pořad jeho odpověď naprosto popírá. Říct, že Sládkova strana je neofašistická, to snad ani není možný. V tý době Češi věděli hovno co je nějakej fašismus. Sládek tam ty všechny "sfetovaný anarchisty" jak on sám řek totálně argumentačně rozbil. Krásný vidět, jak si tam z nich Sládek dělal prdel. Hovada z publika mluví o demokracii ale když někdo souhlasí se Sládkem tak patří ke tzv. Sládekjugend - až mi bylo trapně za to hovado. Jílková ať třeba chcípne. Totálně zmanipulovanej, zaujatej pořad vedenej naprosto neprofesionální krávou, která z Novy přeletěla na ČT a je tam doteď. Za tu dobu se nikam neposunula a ještě k tomu je hnusná. ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Některé díly se sledovat daly. Bohužel časem člověku dojde že je politik jako politik a už ho to nebaví, protože sou to všechno stejný svině! Další věc je, že někteří lidé z publika byli naprostí idioti, kteří se ptají dokolečka na to samý, i když to v pořadu už zaznělo a pak takoví ti co neumějí položit kloudnou otázku.. Tak proč se ptáš? Stejně ti ty vole ten politik vše vyvrátí a zbagatelizuje, zdemagogizuje a odpoví svou pravdu pravdoucí a vše hodí na své politické oponenty... ()

Zajímavosti (2)

  • Do jedné z epizod pořadu si pozvaný poslanec a předseda Sdružení pro Republiku - Republikánské strany Československa PhDr. Miroslav Sládek přinesl vlastní nápoj, a to prý proto, aby se ochránil před případným pokusem ho otrávit. (JoranProvenzano)
  • Formát Kotle prý vymyslela sama Jílková, která chtěla se svým výrazně dominantním vzezřením vytvořit konečně dostatečnou konkurenci českým politickým diskuzím. [Zdroj: Refresher.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama