Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento pořad televize Nova uvádí Ivan Mládek spolu se svou skupinou Banjo Band. Zábavná show provázená scénkami, vtipy a různými vystoupeními hostů. (poz3n)

Recenze (65)

cariada 

všechny recenze uživatele

To je v podstatě pořád to samé , jen se to stávalo měně vtipným. Nák jsem nikdy nepochopil co se lidem líbilo na koktajícím Pitkinovi mě to přišlo velice trapné. Byl tady jeden velký úkaz a to jak dokáže bavič vyčpět a stát se trapným a to se právě v tomhle pořadu stávalo hodně často Ludkovi Sobotovi. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Buranský pořad plný vulgárního a jednoduchého humoru prostříhaný záběry na diváky z pravděpodobně jiného pořadu, protože to, co se tam děje není ani z půlky vtipné tak, jak publikum reaguje. Koktavého Pitkina neshledávám vtipným ani za mák. To, že řekne h-h-ho (a dav šílí, protože hovno je přece tak vtipné slovo), není humor. ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

Ivana Mládka mám rád, jako muzikanta i jako baviče. Se svým absurdním humorem sice někdy zašel do úrovně hospody 4. cenové skupiny, ovšem vždycky u něj vítězí vtip, nikoli trapnost. Jeho "Čundcountry show" jsem moc rád sledoval díky netradičnímu humoru a country kapelám (nevím, kurva, co tady proti country každej má). Jeho pokračování, "Country estráda", je však bohužel o dost slabší. Soutěž country kapel sice zůstala, ovšem vloudil se stereotyp, trapná Plačková, trapná Libuna či sice občas vtipný, ale jinak stále stejný Pitkin. Snad kuličkový hlasovací systém a zesilovač Zdeněk Srstka originalitu nezapřou. Ale i tak je to celkem dobré. ()

Čtec 

všechny recenze uživatele

Mládkovo obludárium je tak strašný až je to vlastně docela dobrý. A tak, jak jsem si to začal uvědomovat, postupně přidávám hvězdičky, z jedné jsem už na třech (a kdoví co bude dál). A potom ještě ta Lenka Plačková. Pořád nevím, co se mi na ní líbí, ale prostě se mi líbí. Tak někdy koukám vyloženě kvůli ní. Asi možná, že mám rád brejlatý. A ona je má teda pořádný. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Druhý pokus Ivana Mládka o natočenie zábavnej televíznej relácie bol, mierne povedané, zbytočný. Jeho prvá "Čundrcountry show" priniesla niečo nové. Takže aj napriek diskutabilnej úrovni humoru, to bol zaujímavý projekt. V "Country estráde" sa už len zväčša opakuje. S tým istým kolektívom podivínou sa snaží znova baviť divákov. Na mňa to už však nejak nezaberalo. Dokonca ani ten ukoktaný Pitkin mi neprišiel nijak zábavný. * ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama