Reklama

Reklama

Hra na vraha

všechny plakáty
Trailer

Parta studentů slaví konec studií v odlehlém prázdninovém domě. Bujarou zábavu však razantně ukončí přítomnost sadistického psychopata, který je zatáhne do dobře promyšlené smrtící soutěže. Pravidla jsou jednoduchá - kdo chce přežít, musí zabít ty ostatní. Kamarády i páry čeká zkouška důvěry. Vztahy se začínají rozpadat, napětí roste a naděje na přežití slábne. Domů se dostane jen jeden. Kdo přežije? Někteří budou bojovat pro lásku, někteří pro přežití, ale všichni se změní. Protože hluboko uvnitř jsme všichni zabijáci... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Atmosféra 8/10 Prostředí 8/10/// PLUS: zajímavý děj, který nenudí, postupná "vyvražďovačka" je to co od hororu očekávám (žádné zbytečné vykecávání nebo vymýšlení scénáristických nesmyslů), slušná atmosféra, herci hrají celkem přesvědčivě, jen někteří z nich ale vydrží hrát až do konce :-) MÍNUS: když se nad tím tak zamyslím (což jsem dělat raději neměl), tak mi příjde že se postavy mohly zachovat stokrát jinak, než tak jak se zachovali, sice si asi mysleli že všichni přežijí, ale asi by se jim vyplatilo trochu víc zariskovat./// Shrnutí: Největším nepřítelem (zápornou postavou), která způsobí smrt většiny zůčastněných je strach. Jejich strach. Což je přes element v podobě vraha (který tu je jen aby ten strach vyvolal) docela zajímavý prvek filmu. I díky tomu jsem se nenudil, takže film mohu doporučit./// Celkem 72%/// ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Retardovana zhovadilost. Jsou to presne tyhle filmy, u kterych je mi trapne, ze se radi do meho oblibeneho hororoveho zanru. Absolutne klisovity a dementni "slasher-type" scenar, kdy se particka teenage kokotu vyda na vylet do velmi odlehle chaticky u jezera a ciste nahodou se tam zrovna pohybuje morbidni psychopat, ktery je postupne jednoho po druhem brutalne vyvrazduje bych jeste dokazal prekousnout. Co uz ale rozhodne nezkousnu je priserne zpracovani a hlavne naprosto tragicke obsazeni vsech zucastnenych. Clovek zodpovedny za casting si dal zrejme za ukol vybrat nejotravnejsi, nejnesympatictejsi a nejdebilnejsi skupinu nehercu, kterou kdy jakykoliv film spatril. Dalsi zoufalost byla docela solidni ripovacka SAW, viz. komunikace vraha skrze tapes, urceni pravidel atd. Vubec cele to vyznelo jako naprosto ubohy mix prave SAW a Friday the 13th. Uz ani nevim za co davam ten bod zachrany, nejspis me tam podvedome zaujaly nejake ty narazniky. 1/10 ()

Reklama

Hadža 

všechny recenze uživatele

Klasicky scenar o parte mladych na vylete,rozdovadenych,sexualne zdivocelych a uzivajicich si zivota plnymi dousky,nez se objevi prvni z nich,ktery si toho zivota uz moc nevychutna.Vrazdici maniak s nimi rozehraje hru,na konci ktere , moc navsteniku chaty domu neodjede.Trosku vic pritlacit na pilu,charizmatictejsi herce a par litriku krve a jiste by se film vysplhal jeste vys. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Battle Royale po americku, tudíž KFC Twister bez kuřete (pro ty, co jim nestačí metafora - pouhá vyvražďovačka bez psychologické a hlavně filozofické nadstavby). Klasické slashové dílko typu "vyber si jednu osobu a tý fandi, ať to přežije". Můj problém je ten, že u podobných filmů chci, aby to zvládla ta sexy holka, což je jako fandit v McDonaldˇs hamburgeru. Jako žánrovka veskrze průměrné, ale nenatahované, nenudící, neurážející a s relativně přijatelným koncem. Jako Whopper z Burger Kingu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, který se ale trochu utopí v propletenci klišovitých komplikovaných mezipostavových vztazích, ovšem postavy nejsou tak tragické, jak už je možná dnes zvykem u podobných filmů očekávat. Konec je trochu násilně šponovaný. Trochu takový sawovský model, ale úplně jinak podaný. Rozhodně námět na přemýšlení (např. o tom, jestli by se to vůbec dalo natočit lépe, jestli na to ten dobrý nápad vůbec má). Naštvalo mě, že i tento film trpí klasickým nešvarem – nejhezčí postava zhyne jako první. Ale myslel jsem si, že to bude horší. ()

Galerie (107)

Reklama

Reklama