Reklama

Reklama

Hra na vraha

všechny plakáty
Trailer

Parta studentů slaví konec studií v odlehlém prázdninovém domě. Bujarou zábavu však razantně ukončí přítomnost sadistického psychopata, který je zatáhne do dobře promyšlené smrtící soutěže. Pravidla jsou jednoduchá - kdo chce přežít, musí zabít ty ostatní. Kamarády i páry čeká zkouška důvěry. Vztahy se začínají rozpadat, napětí roste a naděje na přežití slábne. Domů se dostane jen jeden. Kdo přežije? Někteří budou bojovat pro lásku, někteří pro přežití, ale všichni se změní. Protože hluboko uvnitř jsme všichni zabijáci... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

ilemas odpad!

všechny recenze uživatele

Vyšší hodnocení než Motel smrti 2? Ani náhodou. Díval jsem se jen kvůli Agnes Bruckner, která se mi ve zmíněném filmu i víc líbila. Už od začátku tak neuvěřitelné hloupé dialogy mi hrozně lezly krkem. Nezajímavý herci, nevykreslená psychologie hlavních hrdinů, nuda. Dost mi to připomínalo SAW,ale mnohem horší. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zajímavý horor o partě 8 mladých lidí, kteří si vyrazí zapařit na chatu, než se jim do cesty postaví horolezec-psychopat, který po jednom nepovedeném skalním výstupu zavinil smrt tří lidí, ale posledních pár let tráví v psychiatrické léčebně, napsala scenáristka Kelly Palmer a do sympatického (ale stereotypního) žánru teenage vyvražďovaček vnesla prvky psychologické drobnokresby postav. Sice ne nijak výrazně a dokonale, ale i snaha se cení. Po totálním nudném představovacím úvodu se film rozjíždí v okamžiku, kdy působivý psychopat suše partě po mobilu sdělí, že je již delší dobu sleduje a že se musí do šesté hodiny ranní mezi sebou pozabíjet, až zbude poslední, kterého pustí na svobodu, ale v opačném případě je pozabíjí sám a jakákoliv snaha o únik je marná. Sice to trochu zavání parodií, ale z omylu nás hned vyvede režisér Chris Moore, který něco takového odmítá připustit a servíruje solidně krvavou brutalitku s neprůhledným scénářem vystavěným tak, aby nebylo možné nikomu fandit, ale o největší sympatie si stejně říká psychopat v podání Kevina Gage, kterému až do samotného závěru není vidět do tváře. Z hereckého hlediska je to vůbec solidní a rovněž zaujme psychopatický Brent Teddyho Dunna, něžné pohlaví je zde zastoupeno třeba Taryn Manning nebo Agnes Bruckner, která je v hororovém žánru jako doma. Snímku docela ublížil jeho český distribuční název, protože ten anglický "Teorie zabití", vysvětluje ironický závěr filmu. ()

Reklama

TomX2 

všechny recenze uživatele

Pri mojom prvom pozretí sa mi film Kill Theory celkom páčil, po druhom som už mal zmiešané pocity, ale stále som tie 3 hviezdy nechal aj keď len s prižmúrením okom. Po treťom (pre mňa povinnom) sa už ale tomuto filmu vyhýbam. Divím sa ľuďom, čo dali štyri hviezdy alebo viac - tá primitívnosť, debilita filmu ale aj trápne "herecké výkony" tu bijú tak do oči. Ani ten dej/zápletka nie je v ničom nová alebo nejak geniálna - filmov s podobným námetom je aj bolo viac a možno aj 2x kvalitnejších. edit (24.8.2018): Znovu to hodnotenie mením - Hra na vraha si nezaslúži ani tú druhú hviezdu. Proste nie. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Otřepaný motiv, který měl být zřejmě podán originálně a neotřele .. banda výrostků určených k porážce se potkává se svým osudem v podobě šílence, který se rozhodl s nimi hrát hru Zabij nebo budeš zabit a tímhle bohužel končí veškerá inovace a tak se před námi odvíjí tuctový příběh skupinky uřvaných děcek s šablonovitými charaktery, která se nevynalézavě ztenčuje a vy od začátku tušíte, kdo asi tak zůstane poslední...nechci spoilerovat, ale ano, přesně tihle to budou...Hra na vraha je prostě ničím nevynikající tuctový slasher. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Partička mladých přátel jede zapařit na chatu, ale to ještě netuší, že to bude jejich nejhorší noc v životě. Máme tu provařenou koncepci teenagerovských vyvražďovaček z trochu jiného úhlu pohledu. Není to totiž vrah, který odvádí špinavou práci, ale nechává ji na svých obětech. Pravidla jsou jednoduchá, přežít může jen jeden nebo nikdo. Nepochybně zajímavý nápad, ze kterého se ale dalo vytřískat mnohem víc. Pod nánosem nelogického jednání postav, nezajímavých vražd a "šokující" pointy se utopí i prvotně dobrý námět. Navzdory tomu jsem to sledoval bez větších obtíží a i za snahu nechám tři hvězdy. ()

Galerie (107)

Reklama

Reklama