Reklama

Reklama

Hra na vraha

všechny plakáty
Trailer

Parta studentů slaví konec studií v odlehlém prázdninovém domě. Bujarou zábavu však razantně ukončí přítomnost sadistického psychopata, který je zatáhne do dobře promyšlené smrtící soutěže. Pravidla jsou jednoduchá - kdo chce přežít, musí zabít ty ostatní. Kamarády i páry čeká zkouška důvěry. Vztahy se začínají rozpadat, napětí roste a naděje na přežití slábne. Domů se dostane jen jeden. Kdo přežije? Někteří budou bojovat pro lásku, někteří pro přežití, ale všichni se změní. Protože hluboko uvnitř jsme všichni zabijáci... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Atmosféra 8/10 Prostředí 8/10/// PLUS: zajímavý děj, který nenudí, postupná "vyvražďovačka" je to co od hororu očekávám (žádné zbytečné vykecávání nebo vymýšlení scénáristických nesmyslů), slušná atmosféra, herci hrají celkem přesvědčivě, jen někteří z nich ale vydrží hrát až do konce :-) MÍNUS: když se nad tím tak zamyslím (což jsem dělat raději neměl), tak mi příjde že se postavy mohly zachovat stokrát jinak, než tak jak se zachovali, sice si asi mysleli že všichni přežijí, ale asi by se jim vyplatilo trochu víc zariskovat./// Shrnutí: Největším nepřítelem (zápornou postavou), která způsobí smrt většiny zůčastněných je strach. Jejich strach. Což je přes element v podobě vraha (který tu je jen aby ten strach vyvolal) docela zajímavý prvek filmu. I díky tomu jsem se nenudil, takže film mohu doporučit./// Celkem 72%/// ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Retardovana zhovadilost. Jsou to presne tyhle filmy, u kterych je mi trapne, ze se radi do meho oblibeneho hororoveho zanru. Absolutne klisovity a dementni "slasher-type" scenar, kdy se particka teenage kokotu vyda na vylet do velmi odlehle chaticky u jezera a ciste nahodou se tam zrovna pohybuje morbidni psychopat, ktery je postupne jednoho po druhem brutalne vyvrazduje bych jeste dokazal prekousnout. Co uz ale rozhodne nezkousnu je priserne zpracovani a hlavne naprosto tragicke obsazeni vsech zucastnenych. Clovek zodpovedny za casting si dal zrejme za ukol vybrat nejotravnejsi, nejnesympatictejsi a nejdebilnejsi skupinu nehercu, kterou kdy jakykoliv film spatril. Dalsi zoufalost byla docela solidni ripovacka SAW, viz. komunikace vraha skrze tapes, urceni pravidel atd. Vubec cele to vyznelo jako naprosto ubohy mix prave SAW a Friday the 13th. Uz ani nevim za co davam ten bod zachrany, nejspis me tam podvedome zaujaly nejake ty narazniky. 1/10 ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Staré a otřepané téma, které jsme už někde viděli. Partu puberťáků se rozhodne ohrožovat psychopat. Ten zabije jednu z dívek. Zbylým kamarádům pomocí kamery sdělí, že se stali nedobrovolnými hráči se smrtí. Do šesti hodin ráno musí přežít pouze jeden z nich, jinak je všechny zabije. Když se někdo rozhodne pro útěk bude nekompromisně zastřelen. No, tak to jsou opravdu velmi nadějné vyhlídky. Začne se před námi rozehrávat psychologický boj a postavy zúčastněných se začnou pěkně vybarvovat. Pocit strachu a beznaděje je dokonalý spouštěč pro změnu charakteru. Přátelství pak přestane mít jakoukoliv zásadní roli a je rozcupované na kousky. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dům na samotě, mladé maso určené na sekanou a tajemný psychopat, co se rozhodne dát jednomu z omladiny šanci. Protože nejsou osmdesátá léta, tak sex jen v náznacích a ta nejobdařenější prsa ven nedá. Naštěstí zůstává pár krvavých mordíků, byť podříznutí je jen přes TV, ale tyč v oku není úplně špatná. Samozřejmě se mohlo jít více na dřeň, což se snaží zachránit past....na lidi? Každopádně přežije jen jeden. Adepty jsou především zmetek Brent, blbá blondýna a hysterický Freddy. Tedy Freddy dá psychicky zabrat téměř všem. No a jak se osazenstvo zmenšuje, divák horečně tipuje a ze všech se postupně stávají hajzlové, co jsou zbylým ochotni podřezat krky. Krátké, slasherově standardní a v poslední třetině rychlé. 3,5* ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Otřepaný motiv, který měl být zřejmě podán originálně a neotřele .. banda výrostků určených k porážce se potkává se svým osudem v podobě šílence, který se rozhodl s nimi hrát hru Zabij nebo budeš zabit a tímhle bohužel končí veškerá inovace a tak se před námi odvíjí tuctový příběh skupinky uřvaných děcek s šablonovitými charaktery, která se nevynalézavě ztenčuje a vy od začátku tušíte, kdo asi tak zůstane poslední...nechci spoilerovat, ale ano, přesně tihle to budou...Hra na vraha je prostě ničím nevynikající tuctový slasher. ()

Galerie (107)

Reklama

Reklama