Reklama

Reklama

Pontypool

  • Kanada Pontypool (více)
Trailer

VOD (1)

Psychologický thriller, v němž smrtící virus prostupuje městečkem v Ontariu. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Heh, musím uznat, že to je jeden z nejukecanějších hororů co jsem viděl (zatím). Ale výhoda snímku je ta, že většina dialogů nenudí a pomalu Vás posouvají dál v příběhu, kde se v jednom městě z ničeho nic všechno posralo a lidem začalo hromadně jebat. Od druhé poloviny snímek nabírá slušnou atmošku a taky zajímavé vyústění toho všeho bordelu kolem. Já jsem v celku spokojen a ty tři hvězdičky si to určitě zaslouží. Na víc to určitě nevidím a to proto, že bych se na to asi podruhé nekoukl. Není to špatný film, ale v nějakých částech jsem se opravdu držel, abych se koukal dál. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jak strašně rád bych si přečetl tu novelu, podle které byl tento opravdu asi nejukecanější horror, jaký jsem kdy viděl, natočen. Originálně pojatá v podstatě stereotypní zápletka s hodně dobrým hereckým motorem (minimálně v počáteční tříherecké části). Pravda, na konci jsem se v tom trošku ztratil, ale ani to nijak neubralo na efektu. Příběhy, které se dějí jakoby mimo to, co vy sledujete, mám docela rád, mají kouzlo a když se to podaří, tak i atmosféru. A tohle to hodně dlouho má. Kill is Kiss. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

No teda, nenapadlo mě, že by bylo vůbec možné pojmout téma ´´zombíků´´ ještě nějakým originálním způsobem. Ale ono to jde! A je to sakra dobrý nápad. Chválím kromě herců i scénář. Jak už zmínil JASM: tohle je opravdu nejukecanější horor, co znám. Ale ukecaný v dobrém slova smyslu. Do dokonalosti to má sice daleko, ale do průměru tohle taky nepatří. Celkově překvapení a 70%. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Toto mi nesadlo. U niektorých filmoch vám šiesty zmysel napovie, že bude nasledovať hovadina. Tu som mal ten pocit už po niekoľkých vetách v úvode. Zombíci? Fajn, to by mohlo byť super, hovoril som si. Lenže príbeh napísal asi nejaký moderátor zapadlého rádia, pretože sa tu len kecá a kecá, čo je prekvapivo tá lepšia! časť hororu!, no najviac ma nasrala dosť úbohá myšlienka (pre väčšinu užívateľov naopak výborná) prenosu vírusu. Vírus, čo sa prenáša kecaním...To mohol vymyslieť fakt iba pošahaný moderátor. Nízkorozpočtový horor väčšinou zaujme dobrým príbehom, ale ja som ho tu nenašiel. Na horor málo napínavé, málo krvavé, zombíci smiešny a navyše sa ich tu ukáže iba zopár. Zaujal ma iba "rádiový hlas" i herecký výkon S. McHattieho a to je na HOROR dosť málo. 40%. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Napadá mě hned několik stylových úvodů, ale ani jeden by se neobešel bez spoilerování. Tak nic:) Jedná se o mysteriózní horor z prostředí rádiové stanice. PONTYPOOL určitě stojí za vidění, originalita (snad) beze všeho. Ale kam se poděla působivost? Dokud divák ví úplný hovno a ani netuší, tak je to dobrý, ale jakmile má jít do tuhého, místo děsu a vystupňování přijde komedie a ta to zabije. Přesto opakuju, stojí za vidění, může vás to ohromit stejně jako otrávit. Já jsem asi tak přesně na pomezí. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Scenárista Tony Burgess si vo filme strihol rovnomenné cameo, konkrétne v scéne so živou hudbou v rádiu. (BlackTom)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (BlackTom)

Reklama

Reklama