foto

Boyd Banks

  • nar. 16.4.1964 (55 let)
    Moose Jaw, Saskatchewan, Kanada

Biografie

Boyd Banks se narodil 16. dubna 1964 ve městě Moose Jaw v Kanadě. Svoji kariéru začal už v 17 letech, kdy vyhrál svoji první cenu za nejlepšího stand-up komika v Edmontonu v Albertě. Poté po několika letech co dělal komika ve Vancouveru se Banks přesunul do Toronta, kde začala jeho filmová kariéra.

Banksova první role byla v komediálním seriálu The Kids in the Hall (1988), kde jeho unikátní charakter a skvělý výkon v tomto seriálu upoutal pozornost nejlepších režisérů v Torontu a dostal příležitost k větším hereckým rolím. Nejčastěji se objevuje v hororových filmech jako vedlejší postava, která je tzv. "easy kill" (snadná oběť).

Marek "anyonecek" Němec

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Hexecutioners
2014 Bang Bang Baby
Hellmouth
My Daughter Must Live (TV film)
2013 Algonquin
2012 Please Kill Mr. Know It All
2011 Devil's Night
Moon Point
Stripperland
2010 Happiness Is Hate Therapy
Medium Raw: Night of the Wolf (TV film)
Nový začátek (TV film)
2008 Coopers' Camera
Hank a Mike
Hooked on Speedman
Pontypool
2007 Chasing Tchaikovsky
Deník mrtvých
Lars a jeho vážná známost
Left for Dead
V rytmu stepu
2006 Fontána
Jekyll + Hyde
2005 Autobusy mé sestry (TV film)
Těžká váha
Zbohatni nebo chcípni
Země mrtvých
2004 Ham & Cheese
Phil the Alien
Svatý Ralph
Úsvit mrtvých
2003 Dokud nás smrt nerozdělí
Music man (TV film)
Padlý anděl (TV film)
Pianistova dcera (TV film)
Rhinoceros Eyes
Černí bojovníci (TV film)
2002 Americké psycho 2
Escape from the Newsroom (TV film)
Kluk od vedle
Krutý verdikt (TV film)
Tuxedo
Ve jménu Angela
2001 ClubLand (TV film)
Conspiracy Guy: Behind the Coat (TV film)
Flákači
Hledač talentů (TV film)
Iris (TV film)
Jason X
Santův zatoulaný sob
2000 Drtič
Podvodníci (TV film)
Posedlý (TV film)
Proutník
The Highwayman
1999 Dash a Lilly (TV film)
Superstar
1998 Nahé město: Vražedné Vánoce (TV film)
Samotáři v New Yorku
Shrink
Zemětřesení v New Yorku (TV film)
Špinavá práce
1997 Dinner at Fred's
I'll Be Home for Christmas (TV film)
Nesprávný muž
Prohnilá do morku kostí (TV film)
1996 Crash
Crash
Vánoční příběh (TV film)
Černá ovce

TV seriály

2016 11.22.63 (TV seriál)
The Rabbit Hole (E01)
American Gothic (TV seriál)
Whistler's Mother (E13)
The Beaverton (TV seriál)
12 opic (TV seriál)
Rodinné sídlo (S02E05)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Nepřítel Khlyen (S01E09)
The Expanse (TV seriál)
CQB (S01E04)
2010 Happy Town (TV seriál)
Blame It on Rio Bravo (E08)
In This Home on Ice (E01)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Wound-up Penguin (E03)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
1991 Red Green Show, The (TV seriál)

Dokumentární

2008 Zombiemania (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace