Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh Simona Bensoussana známého jako Coco, úspěšného selfmademana, který svou nebývalou elegancí dokázal oslnit veřejnost, politiky i své protivníky. Coca milují prostě všichni. Jenže poté, co se dozví, že má menší srdeční defekt, se Coco stane všem trnem v oku. Všem začne značně znepříjemňovat život, zejména svému zapřísahálému protivníkovi Zerbibovi, své ženě Agathě a synovi Samuelovi, jehož barmitzvah je posunuto o šest měsíců od chvíle, kdy Coco nabude přesvědčení, že zemře. Jenže jediné, co si od svého táty Samuel přeje, je aby konečně dospěl! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Ukázka z filmu 2

Recenze (6)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Dobrej herec se pozná, když dokáže vytáhnout bezvýznamnou filmovou flaksu alesoň do tříhvězdičkových vod a Gady je tady po čertech dobrej. Jeho tělesná komika je neuvěřitelná, je ho prostě plnej film: Je vidět, že Gady má velké zkušenosti s jevištěm a mimikou těla, některé pohyby rukou mě připoměli pohyby Bebela v nějakým filmu. Samotný příběh asi nemá cenu zvát na pitevní sál, prostě je to cvoklá komedie založená na hodně obehrané pointě ve který jsou některé scény zábavné více a jiné méňě. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

"Prosím tě, co to děláš, jedeš pomalu, jak nějakej ňouma. Šlápni na to a jeď! Ale jsou tu kamery pane Coco. No tak se usmívej." Gady doufám, že jsi tu režijní stoličku už vyhodil, tohle mi nedělej, před tou kamerou je to o sto procent lepší, to mi věř! Když se rozdávaly komediální geny, tak byl Gad Elmalehl v první řadě a pobral jich hned plnou hrst, což dostatečně dokázal v jedné nezapomenutelné show. Tak tady zamhouřím jedno až tři oči a přihodím mu za jeho kukadla, mimiku a za ten nádherný botník, který pořídil své zlatíčkové manželce, zvící velikosti rodinného domku (botník:D), jednu hvězdu navíc. ()

Reklama

Galerie (16)

Reklama

Reklama