Reklama

Reklama

Kouzelnická rodina Russoovic bydlí v New Yorku, vlastní restauraci a žije navenek obyčejný a spořádaný život. Skrývá ovšem jedno velké tajemství – je to rodina kouzelníků. Otec, sám bývalý kouzelník, učí své děti čarodějnickému řemeslu. Alex, Justin a Max jsou ale v pubertě a tak není divu, že se jim občas nějaká ta kouzla úplně nepovedou. Jako třeba Alexe, která ve vzteku pošle během dovolené zlé kouzlo na celou svou rodinu. Zatímco se Max snaží udržet své rodiče pohromadě, Alex s Justinem musí najít bájný Kámen snů, který jediný může toto kouzlo překazit. Hlavní tváří příběhů z Waverly Place je vycházející americká hvězda Selena Gomez. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

kikka20 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že se mi tenhle film líbil více, než seriál. Ale ráda se kouknu na obojí. Líbilo se mi, že to bylo v jednu chvíli tajemné a v druhou chvíli vtipné. Ale opravdu si nejsem jistá jestli by Alex nechala svého bratra tak dlouho v bažině a dělala si ještě k tomu srandu. Ale bylo to zábavné. Proto 4* ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Třeba si o mně říkejte, že jsem HannahMontanafil, třebas si mě veřejně kamenujte, třebas se mi za zády smějte, ale já jsem se celkem dobře bavil a o nevhodnosti pro první stupeň navštěvující drobotinu bych neuvažoval ani jednu nanosekundu. Barevné prázdninové dobrodružství s nádechem celorodinné fantasy i nezbytným lehce infantilním popkornovým humorem, stoprocentně vhodné k zamáznutí líného letního dopoledne. ps: Tento komentář psal uživatel neznalí seriálu, který se stal jedním z nejúspěšnějších projektů vzešlých z Disneyho továrny, ale asi si někde pár dílu seženu, abych se dostal kompletně do obrazu. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když máte nadpřirozené (kouzelné) schopnosti, musíte si setsakra dávat bacha, co si přejete - zvlášť pokud při tom máváte kouzelnou hůlkou a z kapsy vám trčí kniha s těmi největšími kouzly. Nebo se vám stane to co Alex, která díky svému potěšilému přání přišla o rodiče - resp. o to, že se někdy potkali - a tudíž mohli zplodit ji a její bratry. A pokud s nimi urychleně nenajde bájný Kámen snů, zůstane toto kouzlo natrvalo, a ona i s bratry navždy zmizí ... Po veleúspěchu Harryho Pottera se ze všech stran vyrojila spousta napodobenin, a toto je jedna z nich. Leč nestačí vzít jen dospívající teenagery, nechat je trochu zakouzlit, a očekávat milióny dolarů jak se podařilo J.K.Rowlingové. Pokud má být film (nebo seriál) k něčemu, musí mít alespoň trochu zajímavý nápad (to tady není), nebo alespoň kvalitní herce (taky ne), případně vizuální triky (taky nic) nebo aspoň nějaký ten vtip (pokud nepovažujete za vtipné trapného průvodce a jeho ptáka (bacha, jde o film pro děti, takže pták je opravdu pták), tak taky nula). No nic, každý den není posvícení.. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Prostředí 8/10/// Selena Gomez je opět v pohodě snesitelná, krásné prostředí, dobře se na něj kouká a efekty kouzel taky nejsou špatné -ostatní herci za moc nestojí, chování postav je pro dospělého diváka směšné, dějově je to potom slušně řečeno dětinské/// Budu asi o něco přísnější, než si film zaslouží, protože když my jsme byli mladší koukali jsme na podobné filmy s otevřenou pusou a přitom rodiče se na naše pohádky nechtěli ani dívat. Podobné je to teď se mnou, protože z filmu dvakrát okouzlen nejsem. Je velmi nenáročný, jednoduchý ale pro děti zajímavý, poutavý, zábavný apd. Jestli tohle čte kluk, kterému je méně jak 12, ať si k mému hodnocení přihodí 20%. Pokud dívka v tomto věku, tak rovnou 40%. Navíc pravidelný divák seriálu bude u vytržení z toho, že jeho oblíbené postavy opustili kulisy a vydali se do přírody (rozuměj exteriérů). Rozhodně si myslím, že tento film si své diváky najde./// Celkem 45%/// ()

judy 

všechny recenze uživatele

Překvapujeme mě tak nízké hodnocení....asi proto, že film určený dětem recenzují dospělí. Myslím, že cílovým dívákům má být max. 10 let (starší už asi zajímají upíři a podobné nesmysly) - a pro ně se mi to zdá dost dobré. Příběh je poměrně jednoduchý, ale hezký je motiv soudržnosti rodiny - to jak se všichni její členové (aniž by matka a otec věděli, že do ní také patří), zapojují do záchrany rodiny a vzájemně si pomáhají. Když jde do tuhého, tak dokonce Alex a Justin odložili vzájemnou nevraživost. Celkem se mi to líbilo. Jménem dětského diváka dávám 4 hvězdičky. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Portoriku a Kanadě. (Terva)

Reklama

Reklama