Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brendan Young a Darryl Jennings vyráží spolu se skupinou školních přátel na výlet k jezeru Arrowhead. Chtějí tam oslavit narozeniny své kamarádky. Když dorazí na místo, zjistí, že se za nevyjasněných okolností začínají jeden po druhém ztrácet. (LIVINGDEAD)

Recenze (44)

bourec 

všechny recenze uživatele

No,zase jedná nepovedená legranda od dvd edice.Už hudební podkreslení děje je do nebe volající.Navíc tady nehysterčej jenom ženský,ale i dva černoušci.Děj je přiblblej,navíc drsný scény se jaksi vypařily,ty dva vytržený nehty mě opravdu nevyděsily,sem už dost votrlej.Ne,tohle je zase slaboučký.Nebrat!20%. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Mohl to být dobrý horror, kdyby tam byla špetka napětí, více krve apod. Klasická vyvražďovačka. Černí na chatě v lese a v okolí pobíhá psychopatický vrah - plastický chirurg. Chirurg pracuje doma. A tak například oskalpuje blondýnku a černovlásku a černovlásce pak přišije blonďaté vlasy i s kůži. Prostě takový kadeřník amatér. Navíc se všude plete malá holka. Její roli jsem však nepochopil.... 40% ()

Reklama

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Tady platí 2 naprosto jednuduché rovnice. Černí = hrdinové. Bílí = oběti, hlupáci, vrazi, zabedněnci a slaboši. Navíc, pokud Vám vadí nelogické chování postav v hororech, tak se Chatě smrti obloukem vyhněte, protože tvůrci to dohnali do naprostého absurdna. Dál se tady vykrádají známé horory jako na běžícím pásu: snové sekvence s blonďatou holčičkou v bílém, která zpívá strašidelnou říkanku jako by byly vystřižené z Noční můry v Elm street, hudba zase těžce kopíruje Halloween... A když už jsme u té hudby, nemůžu si pomoct, ale Hip-hop se prostě k hororu absolutně nehodí. Násilné scény jsou tu jen na efekt a naprosto se míjejí účinkem. Normálně bych u scény s trháním zubů nebo nehtů opravdu trpěl, tady mě to z dřímoty neprobudilo. A ještě by mě zajímalo, kterýho blba napadlo tuhle kravinu natáhnout na 100 minut... ()

Martin_W odpad!

všechny recenze uživatele

Nekvalitní sračka, která působí naprosto vtipně, ne však hororově. Celé jsem to prozíval a musel jsem dokoukat až dnes na počítači, protože jsem u toho usnul. Díky "kvalitnímu" obrazu a scénám ve tmě jsem vlastně pořádně ani neviděl, kdo ten vrah je. No a konec ? Ten jak by vypadnul ze Scoobyho Doo. Už jsem jen čekal kdy vrah prohlásí: "Nebýt těhle negrů, určitě by se mi to podařilo". 5% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Duchárina skombinovaná s exploitation. Prečo nie? Duch šialeného doktora začne v domčeku uprostred lesov likvidovať jedného bezbranného teenagera po druhom. Koho chytí, toho zavrie do klietky a neskôr im postupne odrezáva časti tela (ucho, jazyk, oko...). Malo to atmosféru, bolo to celkom napínavé, naháňačiek je tiež dostatok, takže ako horor je to OK. Nie je tu však nič originálneho, všetko sa už dalo vidieť niekde inde. Na jedno pozretie to ujde. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v lalifornském Twin Peaks. (Terva)

Reklama

Reklama