Reklama

Reklama

Nemrtví

  • Francie Mutants
Trailer

Obsahy(1)

Svět napadl pandemický vir, který mění lidské bytosti na primitivní a krvežíznivé kreatury. Marco a Sonia se pokusí najít řešení z této svízelné situace, avšak Marco je také kontaminován. Začíná se pomalu měnit a Sonia, která s ním čeká dítě, má před sebou dilema. Musí bojovat se Zombie a zároveň proti muži, kterého miluje. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Terva 

všechny recenze uživatele

Už měsíce virus hubí populaci. CITÁT - Musíme držet pohromadě. Brečel jsem smíchy, když Frank ( Nicolas Brianqon ) hodil v knihovně tu dýmovnici. Pak chodil v mlze s brokovnicí a nic neviděl. Proč to dělal ? Není nic horšího než, nasraný, zmutovaný, zamilovaný, lidský zombie. Ještě štěstí, že Sonie ( Héléne De Fougerolles ) nechali tolik času na výzkum, co. Určitě by je to světlo přilákalo dřív, ale rejža si to zatím nepřál a tak se scénaristicky čekalo až bude mít hlavní hrdinka nějaké výsledky. Jo a všimli jste si, že tam nic nejedli, teda krom dlouhého vepřověho ? Jedna hvězda za podařenou hudbu a pěkné krvavé zvuky. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvé prípady sa obvajili začiatkom leta. Už mesiace ničí neznámy vírus celú ľudskú populáciu. Vírus ktorý mení infikovaných ľudí na agresívne, nesvojprávne, krvilačné kreatúry. Tým čo prežili ostáva jediná možnosť. Musia sa spojiť s vojenskou základňou Noe. Nič originálne. Francúzska variácia na opozeranú tému zombie virus. Je to nuda. Nízky rozpočet, roztrasená kamera, nevýrazný soundtrack, hnusná herečka s bradavicou na hube... film "Nemrtví" sa mi vôbec nepáčil. Francúzi ma tento krát sklamali. * ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Příspěvek k postapokalyptické zombie kinematografii na francouzský nízkorozpočtový způsob. Začátek filmu mě nijak nenadchl, naopak - herci mi nepřišli příliš sympatičtí (především negroidní vojanda s gorilím xichtem) (SPOILER: díky bohům ne nadlouho), scény působily poloamatérsky a ruční kamera už nemohla být o mnoho horší. Poté, co se ústřední dvojice nakvartýruje do jakéhosi opuštěného obřího betonového alpského střediska (vězeňské sanatorium pro obzvlášť nebezpečné choromyslné? nestvůrný hotel pro maniodepresivní masochisty?), se rozehraje celkem pohledné komorní a psychologizující zombie drama, zpestřené mnoha příjemně nechutnými výjevy. Ale bohužel konec je naprosto průměrný, nenápaditý, plný klišé, no a ke kameře se radši ani nechci více vyjadřovat, protože bych jinak nemohl dát ani to průměrné hodnocení. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Uf, tak tohle je sic hodně krvavý zombies biják, u Frantíků to ani není nic neobvyklého, ale to je spolu s maskama asi tak všecko, za co můžu nějakou hvězdu pohodit. Scénář je naprosto minimalistický, nic neříkající, nejhorší pak je divákův celkový nezájem o postavy a dění ve filmu. Jako zombie nouzovka OK, jinak tohle nebrat. 49% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Moc dobře naladěný jsem do tohoto filmu nešel, protože se týkal další nákazy a zombíků, které jak už asi víte, nemusím. Znuděně jsem očekával další šablonovitou zápletku, která mi nenabídne nic nového a jen u toho zas zbytečně budu ztrácet čas. No, ale Francouzi to přece jenom neudělali až tak jalové a já se na to dodíval bez přestávky. Prostředí zasněžených hor a lesů rozhodně můžu, navíc mi byla představitelka Sonii sympatická, takže jsem tomu dal šanci. Sice je tu na můj vkus zas až moc „romantiky“, ale naštěstí masky mutantů stáli za to. Dokonce se tu i sem tam objeví náznak zajímavé atmosféry a krve tu bylo taky dost. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Film měl premiéru 31. 5. 2009 na Filmovém festivalu Gérardmer ve Francii. (Terva)
  • V čase 14-15 minúta sa palivová ručička zobrazujúca stav nádrže mení z plnej na prázdnu. (zuzulatomas)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno