Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá inžinierka Sam Walczaková len nedávno doštudovala na technickej univerzite. Na oslave promócií jej dá otec, majiteľ demolačnej firmy, svojský dar – má dohliadnuť na demoláciu starej budovy, ktorá je doslova uprostred ničoho. Ak akciu dovedie do úspešného konca, stane sa jeho partnerkou. Sam teda odcestuje do vzdialenej lokácie, aby riadila na demolačné práce domu Malestrazza, ktorý je pomenovaný podľa svojho architekta. Čoskoro však odhalí hrozné tajomstvo, ktoré záhadný dom skrýva. Jeho bývalí nájomníci sa totiž stali obeťami brutálneho vraha, ktorý ich zaživa pochoval v stenách domu. Teraz musí byť pred zabijakom o krok napred, inak skončí ako jeho predchádzajúce obete... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

Kali4 

všechny recenze uživatele

Horory jsou většinou sra*ky, pokud Vám neleží na talíři výjimečný kousek, kde postavy dávají alespoň trošku smysl a scénář nepsal naprostý retard. Tenhle film je ještě navíc nudný a nezáživný, a kdyby tam nehrála Mischa, na kterou se dobře kouká (myslím jako na ni, ne na to, jak hraje), asi bych ho prospal celý a ne jen těch 20 minut zhruba někde uprostřed. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Úvodná scéna v ktorej zamurujú malé dievčatko je asi najúdernejšia z celého filmu. Je síce pravda, že ústredná myšlienka v ktorej každú stavbu, ktorá by mala pretrvať veky treba vystužiť zamurovaním ľudského utrpenia a smrti znie sľubne, avšak využitie jej potenciálu je slabé. Film postráda tempo a snaha o depresívnu a ponurú atmosféru vychádza tak na 50 percent. Na záver je ale nutné poznamenať, že budova vyzerala naozaj dobre a tak film prepásol svoju šancu zaradiť sa k lepšiemu priemeru. 40 % ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Je osvěžující se podívat na film bez přečtení obsahu předem a ještě víc osvěžující je mylně se domnívat, že jde o úplně jiný žánr a jiný příběh. Na páteční noc po náročném dni v práci je Walled In poměrně slušná oddechová zábava, navíc s mojí oblíbenou "Marissou". Jen je škoda asi posledních třiceti minut, rozuzlení mohlo být o něco sofistikovanější. ()

Tormentor665 

všechny recenze uživatele

Fakt nic moc, koukal jsem na to jen proto, že za kamerou stál mistr Karim. Nasnímání baráku docela stálo za to, ale i tak atmosféra a využití prostředí je naprosto tristní. Tematika lidských obětí pro mistrovské stavby je sice zajímavá, ale zase ne tak nosná. Zápletka se zamilovaným klukem pak znemaná naprostou tragédii, která táhne film ještě níž. Takže jedna hvězda pro Karima. ()

Najt 

všechny recenze uživatele

Tak čekal jsem blbost a ono to zas tak špatný nebylo. Takový průměrný béčko, sice to promarnilo veškerej potenciál, a s názvem filmu, ať už zazděná, nebo pohřbeni zaživa to fakt nemělo nic společnýho, ale skvělej hereckej výkon Mischi Barton to vytáhlo až na slabší 3* Víckrát bych se na to už ale nejspíše nepodíval ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Regině (Saskatchewan, Kanada) a okolí. (IDžOR)
  • Film je adaptací bestseleru 'Les Emmurés' spisovatele Serge Brussola, označovaného jako 'francouzský Stephen King'. (IDžOR)
  • Když Sam zmiňuje ve filmu Batesův motel, je to odkaz na Psycho. (Chatterer)

Reklama

Reklama