Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá inžinierka Sam Walczaková len nedávno doštudovala na technickej univerzite. Na oslave promócií jej dá otec, majiteľ demolačnej firmy, svojský dar – má dohliadnuť na demoláciu starej budovy, ktorá je doslova uprostred ničoho. Ak akciu dovedie do úspešného konca, stane sa jeho partnerkou. Sam teda odcestuje do vzdialenej lokácie, aby riadila na demolačné práce domu Malestrazza, ktorý je pomenovaný podľa svojho architekta. Čoskoro však odhalí hrozné tajomstvo, ktoré záhadný dom skrýva. Jeho bývalí nájomníci sa totiž stali obeťami brutálneho vraha, ktorý ich zaživa pochoval v stenách domu. Teraz musí byť pred zabijakom o krok napred, inak skončí ako jeho predchádzajúce obete... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

claudel 

všechny recenze uživatele

Je osvěžující se podívat na film bez přečtení obsahu předem a ještě víc osvěžující je mylně se domnívat, že jde o úplně jiný žánr a jiný příběh. Na páteční noc po náročném dni v práci je Walled In poměrně slušná oddechová zábava, navíc s mojí oblíbenou "Marissou". Jen je škoda asi posledních třiceti minut, rozuzlení mohlo být o něco sofistikovanější. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Námět nebyl špatný. Jedná se o originální nápad, který mohl nabídnout opravdu hodně. Muselo by se však udělat několik věcí diametrálně jinak. Především naprosto překopat nezajímavé herecké obsazení! Dále, přidat alespoň nějakou atmosféru! Buďto pokusy o erotično vypustit, nebo je udělat alespoň minimálně vzrušující. Kdyby se vše dělalo pořádně, jednalo by se o jeden z lepších hororových thrillerů. Bohužel, Paquet-Brenner to neudělal vůbec dobře. ()

Reklama

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Tak fajn, námět je možná místami originální, ale mě celková pointa jako taková vedla k tak nízkému hodnocení. Film dokázal být hodinu docela atmosférický, vypadalo to na slušnou duchařinu, i když to bylo velice nudné, ale zvrat a pointa v poslední půlhodině mě maximálně zklamali, jde sice o docela originální pointu, ale mě za boha neuchvátila, spíše rozesmála. Dvě hvězdy dávám za slibně rozjetou první půlku se sympatickými hereckými projevy a za skvělý exteriéry. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Sam (Mischa Barton) se po vystudování stavební fakulty vydává na první samostatnou práci. Má řídit demolici domu, který navrhoval samotný guru architektury, Malestrazza. V domě ale stále žijí obyvatelé, které se s demolicí svého domova nechtějí tak jednoduše smířit. A navíc to vypadá, že v toto domě žije ještě něco horšího... Nejzajímavější na tomto filmu je nepochybně úvodní scéna, při které mi ale opravdu hodně běhal mráz po zádech. Ta také způsobila, že jsem si chtěl tento filmeček pořádně užít, a že jsem byl - bohužel - docela zklamanej. Po této úvodní scéně následuje nudná hodinka, kde se kromě asi dvou-tří lekaček vcelku nic neděje. A ani v závěru to filmaři nikterak nevytrhli - ba naopak, celému filmu tím nasadili korunu. Takže přes slibný námět a zajímavý úvod rozhodně není o co stát, a když film vypnete po úvodních titulcích, rozhodně o nic nepřijdete.. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý nápad- postaviť budovu v duchu egyptských faraonov. Budovu, ako labyrint tajných priechodov, miestností... ako pyramídu, ktorá pretrvá večne a ktorá vo svojich stenách bude ukrývať ' zamurované' duše, sťaby žily a tepny nesmrteľnosti. Ale nápad nie je všetko, že... Ešte ' ho' musí niekto vedieť aj zahrať a ' natočiť ' . ( Je mi ťa ľúto Deborah. Nemáš na platenie renty??! ) . Ubohé dialogy, ktoré snád čítali herci priamo z papiera ( ešteže ich je tam tak poskromne, hercov aj dialogov) a muzika, ktorú som pre jej nevýraznosť snád i prehliadol. Celý film, aj s architektom Malastrazzom, som zabetonoval do hrobky a už ho nemienim vysekávať. Tie 2* sú len naozaj za ten nápad a tú budovu. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Když Sam zmiňuje ve filmu Batesův motel, je to odkaz na Psycho. (Chatterer)
  • Natáčelo se v Regině (Saskatchewan, Kanada) a okolí. (IDžOR)
  • Ptáčci v bytě staré paní se jmenují Howard a Carter. Howard Carter byl objevitelem Tutanchamonovy hrobky a údajně si tehdy s sebou do Egypta vzal stejný druh ptáčka - zlatého kanárka. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama